Jobbat!

Jag vaknade upp vid tolv men låg och drog mig till klockan ett.  Sen klädde jag på mig och gick till jobbet. Jag kom hem runt kvart i åtta. Jag är så himla trött, gick ju hem sent från Emelie igår och kunde inte direkt somna.. De är inge kul och jobba när man är förkyld och så.. Men imorgon ska jag inte jobba vilket är skönt!
Imorgon är det nyår och alla ska väl åka iväg och göra något,men jag känner inte för att göra de. Jag och vincent ska vara hemma hos han och äta&dricka gott. Det ska bli super mysigt, jag är så trött på nyår, att hålla på åka iväg och massa. Men skulle jag vara taggad för att göra de så skulle de vara skit kul, men de kanske jag är nästa år? Vem vet ;) Men en sak som är tråkigt är att jag inte kommer få umgås med mina älskade vänner imorgon. Men så äre.
Nu ska jag ta och äta lite och sen städa rummet! Pusss

MYS KVÄLL

Mys kväll med mina tre älsklingar!

sjuk men jobba!

Ska snart begå mig till jobbet men för till apoteket. Måste ha halstabletter och alvedon för att klara av att jobba. Jag kommer vara helt död efter. Men funderar på att gå upp till träningen i alla fall och säga hej!
Pusssss
Sommaren är efterlängtad!

Sjuk!

åhh nej! jag börjar bli sjuk, faaaan. Jag har inte tid med sånt, jag ska jobba idag och har träning. Men det blir väl ingen träning för mig för har lite feber och så buhu! Men jobba måste jag, tråkigt värre men jag får väl stå ut. Ska äta massa alvedon och halstabletter. Måste gå köpa de på apoteket innan jag går till jobbet! Och hostar gör jag också. Därför har jag sovit så jävla dåligt med! Fan vad jag inte gillar och vara sjuk.

Godnatt!

ne nu ska jag krypa ner i sängen och sova, är jätte trött. Jag vill inte hålla på vända om dygnet så ska gå upp i tid och så jag inte sover bort hela dagen!
Ska ju jobba imorn men de är ju på eftermiddagen så ska nog städa och tvätta innan, låter ju jätte kul!
Jag saknar min lilla älsklings fast vi har varit hela julhelgen+ igår!
Min snygging!<3
Godnatt&Sovgott!

Bilder från Juldagen!

Pussssssss

DÅLIG DOMARE!!

Irriterad man blir ibland, vissa ska helt enkelt inte vara domare om man inte kan döma ordentligt!!!
Alla kan se att det var måål, fyfan!

Pussss


Jobbat klart och jag är super trött...
Jag fick ju massa fina paket av tomten haha! Men det bästa jag fick var av min älskling som gav mig ett svart wii och min älsklings parfym!  Han är ju bara för bra ibland!
Men ne nu ska jag lägga mig framför teven och slappa lite, Pussssssssssss

Fullt upp!

Hejhej!
Jag vet att jag har varit dålig på blogga men som sagt det har varit fullt upp sen julafton tills idag.
Hela julaftons helgen har varit super bra, jag var ute på juldagen och det blev elektron. Först vare middag hos Chasse och Andreas, det var mysigt. Sen förfestade vi där innan vi drog till elektron, och där vare väl rätt mycket folk om jag inte minns fel! Jag hade så himla kul, eftersom jag typ dansade stora delar av kvällen.
Och för första gången typ var jag inte bakis efter, så jävla skööönt!  Hade ju kameran med men ska se om det finns nån bild som blev bra haha :D
Men nu ska jag ta något och äta sen dra och jobba lite...
Kanske slänger in några bilder ikväll om jag orkar,Pusss!

GOD JUL ALLESAMMANS!


Ska snart åka ut till min pappa för att fira lite, senare ikväll ska jag hem till älsklingen. Eftersom min mamma jobbar idag, tråååååkigt så ska vi fira jul på annandagen istället.
GOD JUL FÖR FAN :D
Pussssx

Trött på migrän!

Det är julafton imorn och ser fram emot all god mat! Man kan ju hoppas att min migrän går över, fan vad jag hatar att ha det. Det är inge kul att ha, var glad för ni som inte har det. För de är inge rolig sjukdom.  Jag har migrän med aura, och de är : Var tionde person som har migrän får vid varje anfall typiska aurasymtom innan, medan tre av tio får aura bara vid vissa anfall. Dessa symtom varar vanligen femton till tjugo minuter, ibland upp till en timme.

Det vanligaste är synfenomen, som exempelvis ett växande tomt hål i synfältet, suddiga dallrande synintryck, sicksackmönster, blixtfenomen, avsmalnande kikarsiktesyn, flimmer för ögonen, dubbelseende med mera.

Näst vanligast är påverkan på känseln med stickningar och domningar kring mun och ena armen, där besvären ofta börjar i handen för att sedan sprida sig upp längs armen. Man kan också drabbas av svårigheter att styra motoriken och att prata som vanligt. Vissa kan få förvrängd kroppsuppfattning. Andra kan få magont. Symtomen under aurafasen brukar vara likartade hos en och samma person, men kan variera en hel del mellan olika personer.

Och symtomen är:

• att den är svår och intensiv, men kan också vara måttlig och variera i intensitet under ett anfall
• att värken känns borrande, dunkande eller pulserande
• att den sitter på ena sidan av huvudet eller vid ena ögat, men värken kan också vara dubbelsidig eller sitta i bakhuvudet
• att den förvärras när man rör på huvudet och av fysisk aktivitet
• att man blir överkänslig för dofter, ljud och ljus
• att man ofta mår illa och kan kräkas
• att koncentrationen blir sämre och man blir trött.

Verkar de kul?  men jag äter ju medicin som är förebyggande mot min migrän men det funkar inte så värst bra.. Sen väntar jag fortfarande på en remiss på magnet röntgen och ryggmärgsprov?!?! blir lite irriterad när läkaren säger att jag ska få tid innan jul men har man fått det? NEJ! Irriterad man blir då. Sen får jag bara äta värktabletter två dagar i veckan men kuuuul dåå!!!  Men nu ska jag inte sitta här och klaga det är ju trots allt julafton imorn :)

Jag ska i alla fall gå lägga mig nu och tycka synd om mig själv, haha! Godnatt och sovgott!

Allt är taget ifrån ---> http://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Migran/

 


Julhandla

Nu har jag gjort mig i ordning, mamma och jag ska snart dra iväg för att julhandla lite. Tror det blir Södertälje vi drar till men det återstår och se!
Sen ska jag jobba, jätte kul!  Pussss
Saknar denna tjej så mycket!

Godnatt ännu en gång!

Hejhej!
Jag är supeer trött så ska snart gå lägga mig, men idag hade vi julavslutning. Det ska bli så skönt och få lov, men förhoppningsvis ska jag jobba lite. För det behöver jag, för de fickpengar jag har till Canada räcker bara till dom tre hockey matcherna, dom kostar runt 1000 kr styck dom där biljetterna. Fan vad mycket men vad gör man inte för att se på NHL.  Ja just det, mina älskade skor har kommit, gud vad dom är snygga!  Får se om jag hinner ta kort på dom imorn för först ska jag åka med mamma och julhandla sen så ska jag jobba efter! Så fullt upp hela dagen.
Godnatt! Pusss
En sån underbar söt person! <3

Godnatt


Nu har jag pluggat och har lite kvar nu. Jag är skit trött så nästa stopp för mig blir sängen men svänger nog förbi toaletten innan haha! Imorgon är det den 20 och de betyder löööön! Men de mesta av pengarna kommer gå till julklappar, inte direkt kul. När jag behöver pengarna till Canada men som tur hinner jag får en lön innan jag drar. Men sovdags nu! Godnatt&Pusssss
Saknar denna lilla sötunge!

Jullov? Ja tack!

Hejhej!
Jag är så himla trött men det blir man väl när man jobbar helga helgen, idag gick de jätte bra och jobba. Och roligt och galet var det också! Jag jobbade ju med Emelie och när vi jobbar har vi så kul. Men vi blev lite sena med att komma hem för vi glömde bort att städa, vi snackade massa istället haha!
När jag kom hem var vincent fortfarande kvar, vi var hos Chasse och Andreas igår så vi somnade här hemma hos mig. Så vi åt tacos och myste lite sen var han tvungen och gå hem, så nu är jag själv :/. Men jag ska spendera min tid genom att plugga lite, som behövs.. Jag vill ha jullov nu men de är bara två dagar sen så!
Puyssss

Träningsmatch hej!

har jobbat klart för idag, är helt slut. Men ska snart upp till Frejahallen för att spela träningsmatch mot katrineholm, så är lite stressad. Ska hinna packa och äta innan Elin kommer och hämtar upp mig.
Pussssssssssss

trött tjej

Hejhej!
Skoldagen var rätt skön, först hade vi prov i ekonomi och det gick bra för mig fast jag inte hade pluggat så mycket. Men det räcker till ett G hoppas jag! Sen så efter det hade vi inte direkt någon lektion utan läraren pratade bara lite betyg med vissa.
Nu ska jag lägga mig framför teven så jag får vila lite, är jätte trött. Vill ju inte vara trött och så när jag ska vara med vincent ikväll! Men måste vänta tills han slutar jobba, och har ingen aning när han slutar heller.
Pusssssssss

Godnatt


Nu begär jag till min säng för att plugga lite,jag har så svårt och plugga när min dator är igång haha! För annars sitter jag bara framför facebook och häckar, inte bra när man har prov imorgon.
Skönt med lite helg men jag har ändå plugg och jobb, men det får gå. Ska jobba både lördag och söndag men mera fickpengar till min efterlängtade Canada resaaaa! Det är en en och en halv månad kvar sen drar jag och min far till Vancouver för att kolla lite NHL hockey. Längtaaar som bara den!  Vi ska troligtvis se på tre matcher , det är när vancouver canucks möter CHICAGO,OTTAWA och ANAHEIM. Kommer bli en sån upplevelse, då ha en av mina drömmar uppfylls!
Men nehe godnatt! Pussss

Helt ok!


Skolan dagen var okej, det ska bli så skönt och få jullov snart. Slippa skola, men jag har en sak jag måste göra i Svenska B under lovet,inte lika kul...
Jag har kollat på paradise hotel finalen, jag har inte direkt kolla på så många avsnitt innan. Men det var ju Emanuel som vann, av det jag har sett så tycker jag att han skulle vinna och det gjorde ju han!
Men förra året kollade jag på alla avsnitt,men det kanske bara för att det var bättre då.
Nu ska jag plugga lite, jag har ekonomi prov imorn.
Pussss

NU ÄR DESSA ÄLSKLINGAR BESTÄLLDA!


4 ÅR!


Godnatt!

Ne nu ska jag stänga ner så jag kan plugga, annars kommer inte jag inte plugga in datorn är på nu haha!
Och sen sova börjar bli super trött. Ne nu är det dax att stänga av. Skola imorn jue! Inge kul, Men snart jullov!
Godnatt&Sovgott,pusssssssss
Älskar denna unge hur mycket som helst! Snart kommer det en till liten sötunge till världen!

HELLO SEXY!


massor plugg!

försöker logga in på hotmail men det gååår inte och jag blir galen. För jag har två läxförhör imorn och behöver plugga och dom är på min mejl. IRRITERAD jag blir!  Jag får plugga på de lilla jag har då! Vi har tre prov denna vecka, fatta hur mycket man har plus inlämning, jag typ dör snart...
Men nu har jag mycket och plugga, kanske ska börja hehe!
Pussss

tröööööött? Ja visst

hur trött som helst! Jobbat idag med älskade Emelie, vi båda var lika trött och ja mådde inte så bra haha! Men vi klarade oss igenom dagen. Igår var vi hos Adam för att fria han, det var super kul och trevligt, tills slutet av kvällen men annars var allt jätte kul :)Tog lite bilder men dom kommer inte upp idag för jag orkar verkligen inte lägga upp några nu. Tänkte plocka lite i mitt rum sen gå lägga mig tidigt!
Pussss
Tack snygging för igår ;)<3
det är som alla säger att det ska vara på ditt villkor men jag går inte med på det.

Hejhej Partymyra!

Sticker snart till Emelie! Sen blir partyparty, Yeaaah!

Partyparty ikväll!

hejhej!
kom nyss ur duschen, nu ska jag ta och äta lite snart. Sen göra mig snygg för kvällen!  Det är 20 års fest ikväll och hoppas verkligen att det blir kul, det är de "gamla gänget" plus några andra som ska vara där. Det blir säkert toppen! Slänger nog in ett inlägg innan jag drar!  Pusssssssssssssss

Godnatt

Nehe nu ska jag gå lägga mig och sova, förhoppningsvis sover jag bra. Vill inte sova bara två timmar som jag gjorde inatt. Det SUGER! Imorgon är det skola, har inte varit i skolan på hela veckan. Man har ju varit sjuk och de är inte bra för nu har jag missat massa viktigt "/.. Idag har jag varit duktig och pluggat massa, är hur stolt som helst över mig haha! Ska försätta vara såhär duktig till jullovet, hoppas jag hihi!
Det är fredag imorn och de innebär helg!  Hela helgen är upp bokad :
  • Fredag- Vara med älsklingen
  • Lördag- Fira en vän som fyller 20 år!
  • Söndag- Plugg dag!
Men nu är det lägg dags! Måste vara pigg för skolan imorn.
Godnatt&pusssssssss
En låt som man minns när man var liten! Gud nu vill jag se lejon kungen.

Duktig tjej!

Jag pluggat rätt mycket idag, känner mig duktig. Det är inte så långt kvar innan det är jullov och det är några kurser som slutar då. Har några saker kvar men har gjort en del av dem. Men nu förtjärnar jag ett varmt bad,har frusit hela dagen. Det är så himla kallt i våran lägenhet... Vi har sagt till gnesta hem men som vanligt är dom slööööööa!
Nu blir det ett varmt bad sen blir det att återgå till pluggandet !
Pusssssssss
Mina älskade vännner & jag saknar TURKIEEET!

Hemma idag med!

Är hemma idag med men så skulle det inte vara egentligen. Hade jag sovit mer än två timmar inatt hade jag gått till skolan. Fattar inte varför jag inte kunde sova och jag får inte missa mer lektioner, det är fan inte bra. Men jag sov till tolv idag så jag kunde få ikapp min sömn, sen vare bara och plugga så nu håller jag på för fullt. Men de är inge kul men plugga måstes ju!
Tänkte ta en pause med att ta något och äta, jag har ju inte ätit något frukost så det kanske är dax snart!
Men nu måste jag fortsätta!
Pussss

Pusssss

nu drar jag för en stund, ses om ett tag!
Pusssssssssss
Just nu: Osminkad
'

Skönt!


Vad skönt det är och veta att man inte har vinterkräk sjukan :):):):):)
Pussss

JAG ÄR FÖRÄLSKAD!

Jag är helt förälskad i dom här skona! Och problemet är att dom inte finns längre på nelly! Jag döööör för dom!

Godmorgon!

Godmorgon!
Det blev ingen jobbig natt som tur var, det måste sitta psykiskt att jag mår illa. Men är hemma idag försäkerhetens skull. Men imorn blir det nog skola!
Nu blir det frukost och sen plugga lite.
Pusss

Ligger i sängen och försöker sova Men det ...

Ligger i sängen och försöker sova Men det är inte lätt när man mår illa,fryser och sen är det någon jävel som spelar musik och det gör inte saken bättre. Lovar att vinterkräk sjukan är på gång nu och Jag hatare! Jävla Skit granne som spelar musik. Det kommer nog bli en jobbig natt i så fall :( FAN säger Jag Bara!


Stänger ner för idag, godnatt!

Nu säger jag godnatt för ikväll, känner att det är strax sängdags för mig. Idag har jag försökt styrt upp lite angående skolarbete  om hur mycket jag har och göra. Gjort ett lista på vad som ska göras och vad som är viktigast. Och det känns väldigt bra, jag har gjort två saker utav min lista. Nu har jag bara några kvar, men nu ska jag ge mig fan på att jag ska göra allt som står på listan. Ska fortsätta i morgon och ser inte fram emot att plugga så mycket. Men vad gör man inte när man verkligen behöver det!
Jag har jätte ont i ryggen och de är säkert för jag sitter som en påse potatissäck, måste räta på mig.
Men seeees imorn, Pusssssssssss
En bild som får mig och glömma allt för en stund!

Pause!

Nu är det pause, då tänkte jag passa på att länka min student mössa!
Klicka in och kika lite, vad tycks?
http://www.abcgruppen.se/sharehat/?id=452940210450

Ätit mat!

Nyss ätit mat, kyckling och ris, MUMS! Men nu måste jag skynda mig till tven, mitt älsklings program har ju börjat!
Pusss

Så snygga vi är!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
d

SKOLTRÖTT!

Jag pratade lite med Sofia på facebook och då insåg hur mycket jag har kvar att göra. Jag har hur mycket läxor,prov och inlämningar kvar att göra. Jag orkar verkligen inte med att jag har massor kvar. Jag är skoltrött och orkar inte med allt som har med skolan och göra. Jag har inte så långt tills jag tar studenten och jag ser verkligen ser fram imot  Men just nu skulle jag bara vilja hoppa av för jag har så mycket och göra. Men så dum skulle jag aldrig kunna vara! Längtar till efter jullovet för då har vi praktik i 5 veckor sen ska vi tillbaka i några veckor sen har vi 3 veckor praktik igen. Något jag längtar till.
Men jag ska försöka ta tag i allt det här, jag börjar nu!
Någon som har tips på hur man ska göra i sånt här läge?
Pusss

Somnade visst

Jag råkade visst somna vid teven så vaknade nyss. Mår illa fortfarande men tänkte ta och äta något litet, är hungrig. Än så länge har det inte kommit upp nåt eller vad man säger haha! Sen blir de väl att lägga sig framför teven igen eller om jag orkar ta upp och plugga lite. Men jag hoppas fortfarande att jag inte har vinterkräk sjukan utan att jag bara mår lite illa haha!
Men nu ska jag försöka äta lite!
Pusss

JAG VILL HA SOMMAR!


Åh nej!

Godmorgon!
Jag mår jätte illa och tror att det är vinterkräk sjukan som börjar inta på mig. Men tänkte inte gå till skolan idag för jag vill inte direkt spy i skolan om det skulle vara vinterkräk sjukan. Bara för att jag är hemma så betyder det att jag inte kan jobba. Jag vill jobba och behöver verkligen det. Behöver pengaaar! Men vill inte riskera smitta ner hela humbles om jag är nu sjuk.
Men ska jag lägga mig framför tven och vara beredd på vinterkräksjukan
Pussss

Godnatt

Idag har jag köpt en av julklapparna till älsklingen, nu är det bara resten av familjen kvar!
Träningen gick inte så bra, inte ett dugg bra. Jag har ingen aning angående om jag ska försätta spela eller inte?! Eller det kanske bara blir ett uppehåll men vad vet jag?  Ibland går det bra på träningarna och ibland suger jag totalt. Känner att det är inte lika roligt och spela längre, har tappat suget lite. Men ska ge det lite tid och sen får jag bestämma mig.
Jag har nyss tagit 13 vitpeppar korn för att Jannele har magsjuka, stackarn. Hoppas inte jag får det. Ska ta lika många vitpeppar korn imorn. Jag vill verkligen inte få magsjuka, det är de värsta man kan få.
Nu ska jag i alla fall sova och hoppas att jag inte får magsjuka.
Godnatt&Sovgott!

skönt med ledigt

kom nyss hem har varit hos Mikaela större delen av dagen, vi gjorde inte så mycket glodde mest på one tree hill!  Ska snart ta något och äta lite, det blir pommes med chicken bits. Älskar verkligen det MUMS! Sen senare ikväll är det innebandy träning, jag är lite förkyld men det går. Får bara ta de lite lugnt om de går :)
Pussss
Bild från Turkiet

Film sen sova!

ne nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film igen! Det blir Win a date with Tad Hamilton. Det var förra tisdagen jag så lite va den här filmen hemma hos Chasse men såg inte hela. Ska äntligen få se den!
Godnatt och sovgott snyggingar!

Tummen upp!

Kollat på tv, jag älskar söndagar för då är det alltid bra på tv, först kollar jag på reprisen av Grey´s anatomy eftersom jag missar det på onsdagr sen efter är det Gossip girl och sen vid nio är det oftast alltid en film som går. Nu har jag lite ledighet från tven haha ! Kanske ska ta och kolla lite i min kalender vad som händer denna vecka.



Bruno mars - Just the way you are



Fullt upp

Hejhej!
Har haft fullt upp hela dagen, vaknade runt ett då vare bara och gå upp och städa från gårdagens tjejmiddag!
Tjejmiddag var toppen och det var trevligt :) Tjejmiddag/tjejkväll skulle man ha oftare men de får vi ta tag i :)
Jag är ensam hemma och jag brukar tycka de är jätte skönt och vara ensam hemma men ne nu är det tråkigt haha. Sitta framför tv och glo är inte så himla kul!
Om jag orkar ska jag kanske öppna skolböckerna och kolla vad som behövs göra. Eller så kanske jag ska sätta mig i massage stolen hmm få se vad det blir !
Imorn är vi lediga så skööönt!
Pussss

Sluta eller fortsätta? Det är frågan!



de är bara lite tråkigt men de går!


RSS 2.0