Överrasknings fest!


Slut i kroppen

Hejhej!
jag är helt slut i kroppen, jag har ju jobbat idag. Det gick bra, hade lite stressigt när vi precis öppnade, folk sitter som lim på dörren typ 10 minuter innan vi öppnar.. Dom förstår visst inte att vi öpnnar 10 haha!
Snart kommer det upp bilder från Alexsandras överrasknings fest!
Puss

ny hårfärg ;)

Mina nya hårfärg och frisyr ;)

Negativa tankar

Hemma från träningen!  Den gick ju sådär,men det är ju som vanligt då.. Jag kan inte förstår varför jag inte kan bli bättre än såhär?  Nu börjar det bli tråkigt och spela för man blir ju inte bättre än såhär. Jag vill kunna skjuta,passa och allt det som hör till, att vara BRA men nej det går inte.. Tänk om man var bra, shit vad allt skulle vara bra då, haha! Vi får väl se hur det går på matchen i helgen om man blir kallad, går det inte bra då, då vet jag inte vad jag gör haha. Sluta spela matcher tills man blir bra elller? haha ne men aa. Ibland känns det som jag vill sluta spela men ne det tänker jag inte. För då kommer jag bli en soffliggare och det går ju inte haha :)
Men  nu ska jag gå lägga mig, hoppas ni orkar läsa lite negativa tankar..
God natt och sov gott!

lite om dagen..

Nyss ätit lite mat, det blev makaroner och köttbullar haha, jag är ju ensam hemma så orkade inte slå till på något stort.. Skolan gick bra, men det är sjukt jobbigt när man har rast och försöker få lite lugn och ro men icke, då håller alla på och skriker och så,det är det mesta ettorna som håller på. Att dom inte kan lära sig att prata i en normal samtals ton. Snart så slipper man dom när man tar efterlängtade STUDENTEN :D Sen blev det jobbet direkt efter skolan så nu är jag helt slut och har träningsvärk så vi får se hur det går och träna, kanske inte ens orkar haha  :)
Ne men nu blir det att åka upp till träningen :)
Träningsdax!

nämen GODNATT

Tyvärr så kommer det inte upp några bilder idag från gårdagens kväll men någon annan dag om jag kommer ihåg. Nu är jag helt enkelt för trött, så ska gå lägga mig snart.. Ovanligt att ja brukar gå lägga mig såhär tidigt med ibland är det nödvändigt. Men en vecka kvar sen har är det lov, fy satan vad skönt! Längtaaar, för det är en efterlängtad kryssning som vi brudar ska på, och ja sen ska ju Andreas,Rasmus,Albin och Vincent på samma kryssning....! Men iallafall det kommer bli så grym kryssning, båten är fullbokad och det är bara massa ungdomar :D En galen kryss!
Den här veckan har jag massa plugg,jätte roligt.. Så kommer kanske inte kunna blogga så mycket, men ska försöka.
Godnatt alla barn!
Puss

trött, javisst

Igår så blev det lite chill krök hos Tobbe&Philip, var trevligt :) Bilder kommer senare! 
Kom hem för en stund sen från älsklingens innebandymatch, ja dom förlorade...
Nu ska jag ta och städa lite, sen kolla lite på Gossip Girl!
Puss

hatar rubriker

Hejhej :)
Kom hem för en stund sen, var och åt pizza på vita villan med Vincent, David och Andreas :), Men ska snart hoppa in i duschen.  Igår så efter vincents match så drog vi hem till han och hade filmmys!
Kvällen planer är att kolla på innebandy match i frejahallen med Elin, sen kanske det blir lite krök men inte säkert men vi får se :)
Pusss
En av bilderna, från när Alexsandra plåta mig!

hejhopp

Hejhej!
Håller på gör lite mat nu innan jag ska åka upp och kolla på innebandy.
Besöket hos läkaren gick bra! Klaffeltet som jag har är ingen fara så nu kan jag börja träna på riktigt :) Men dom tog ett test för borrelia, så får svar om en vecka.. Men nu ska jag äta sen dra upp till freja med Eiln :)
Puss!

nästa sjukhuset!

Nu ska jag och mamma åka till sjukhuset!
Hör av mig senare, puss :)

Jag missade vårat spexfoto :(

Kolla vilken snygg klass jag har haha ;)

Gjort massor idag!

Hejhej!
Idag så har jag haft utveckling samtal, och det gick ju bra! Nu när man är 18 så kan man ju gå själv utan någon förälder, rätt så bra haha :) Sen efter utveckling samtalet så åkte jag in till södertälje för att möta Melissa och Gabiella, för jag skulle köpa en jacka av Gabriella, Så då åkte vi hem till henne. Sen så for jag vidare hem till Alexsandra, där hon plåtade mig till hennes projekt. Det gick bra och roligt vare, skulle kunna göra det igen :D  Bilder kommer senare, antingen den här veckan eller nästa förhoppningsvis! :) Nu så har jag ätit mat, nu ska jag bara ta det lugnt.
Imorn ska jag till sjukhuset,då får vi se vad dom säger om mitt klaffel.  Men vi hörs ;)
Pusss!
En liten suddig bild från Alexsandras mammas mobil.. under plåtningen!

Vila i frid

Jag kände inte dig men jag har tänt ett ljus för dig Marcus,
Sänder värme till familjen.
Vila i frid

Godnatt

Nehe nu ska jag gå lägga mig, det är ju trots allt skola imorn..
God natt och sov gott!


Älskar dig!





Lite uppdatering om helgen

Hejhej!
Här kommer lite snabb uppdateringen om helgen som va!
Helgen var bra! I fredags så kollade jag på älsklings match, dom vann tror jag med 6-1 eller nåt, sen så gick jag och älskling hem till chasse och andreas och där blev det lite tv spel och lite film mys. I lördags så hade jag innebandy match mot telge.. Och vi vann med 3-2, fyfaaaan vad skönt att vi vann! Senare på kvällen drog jag och älsklingen till chasse och andreas på lite chillkrök, lucas och jonas var ju också där.. I söndags så åkte jag och kollade på älsklingens innebandy match i södertälje, dom mötte telge men dom förlorade iallafall..
Kommer lite bilder från helgen!











Ska gå lägga mig snart ska bara ta bort sminket och så!


GRATTIS MOSTERS ÄLSKLING 1 ÅR<3



fredag


Det är fredag,och det betyder helg! Det ska bli så skönt och bara få ta det lugnt!
Men snart så ska jag upp till freja för jag ska kolla på innebandy match med jossan. Sen så ska älsklingen och jag sova hos mig.. Imorn har vi innebandy match mot Telge hemma :) Får väl se hur det går men ska tagga som bara den!


Min älskade farfar som fyller 91 år om ungefär tre veckor!









Gumman, allt kommer bli bra. Det vet du. Jag vet exakt hur du känner<3



Beställt studentsakeeeer!! :D


jag har nyss ätit mat,proppmätt! Men idag i skolan hade vi svenska redovisning, och det gick ju bra,bättre än förväntat, och sen så fick vi pröva studentmössor och annat, sen jag beställde, studentmössa med nästan allt på,och mjukiströja,mjukisbyxor, och champangeglas osv, massa annat! Fysatan vad jag längtar tills jag tar studenteeeen!!! :D
Men ska träna ikväll, vilket innebär att jag kommer missa Grey´s anatomy :( kommer göra det varje onsdag, och det är inte okej. För jag verkligen älskar att kolla på Grey´s, jag som följer det. Men ne då ska jag träna istället..
Pussseen

Godnatt och så kalla vi det


nehe nu ska jag gå sova lite! Jag har både hunnit plugga och kolla på tv.
Imorn så ska vi testa studentmössor och annat så som tillhör, det ska bli skojj! Då kanske man känner att man ska ta studenten nästa år. Fysatan vad jag längtar! Längtar till alla studentskivor som kommer vara men våran kommer ju så klart bli bäst? eller aa jag måste ju tror det haha :D ne men det kommer bli bra!
men nu måste jag gå sova, är hur trött som helst!

Puss


ÅHHH SAKNAR, jag vet att jag tjatar... MEN SAKNAR JU DETTA STÄLLE SOM FAN!!!!



jaja


Jobbet gick bra, som det brukar göra!  Nu ska jag plugga lite sen blir det tven! :)
Puss

när skoldagen är slut då är det jobb!


Hejhej!

Imorse så ville jag verkligen inte gå upp från sängen, men kom då och tänka att vi bara hade två lektioner, individuella valen som jag har , foto och sen bildverkstad. Inga direkt jobbiga lektioner så det var lika bra att gå upp.. Men dagen var ändå seg men något bra med dagen var, att  lunchen var  bra. Vi fick hamburgare, mumsss :) För en gångs skull blev man mätt haha!
Men nu så ska jag snart gå och jobba, och är hur trött som helst men det får gå..  Sen plugga hela kvällen som jag inte ser fram imot men får ju en paus vid nio då jag ska kolla på DESPERATE HOUSEWIVES, ETT MÅSTE :)

 Pussen


just to let you know that I am not for granted






RSS 2.0