Lång jobb dag!

det var en lång jobb dag, det gick bra. Imorgon är det också jobb men på humbles. Jag ska även till tandläkaren imorgon, som jag inte ser fram emot att gå till, hatar att gå dit själv och annars med. Det är en av mina värsta rädslor. Men man måste ju gå dit, men kan vara glad för att det bara är en undersökning!
Sen ska jag även gå till frustunagården för att lämna ni en lapp för sommarjobb! Förhoppningsvis har man två sommarjobb! Är hur mätt som helst, det blev pizza idag. För trött för att laga någon mat.
nu blir det film!
Pussss

Jobbet kallar!

Godmorgon!
Jag kommer inte kunna gå till frustunagården idag,får göra det imorgon. För konsum frågade ifall jag kunde jobba så nu ska jag jobba där till tre sen vid halv fyra börjar jag på humbles. Massor av jobb denna vecka jag gillart!
Min vecka!
Måndag: Jobba 11-15.00 sen jobba 15.30-19-30
Tisdag: Jobba 15:30-19.30
Onsdag: Jobba 07.00- 14.00
Torsdag: Jobba 07.00-15.00
Fredag: Ledig
Lördag: Jobba 07.00-15.00
Söndag: Jobba 09.30-16.00
Men nu ska jag göra mig i ordning de sista innan jag ska gå och jobba!
Pusssssssss

I know you love me!

ne nu är wallander slut, ska gå lägga mig. Så jag orkar gå till frustunagården  Ska söka sommarjobb där, har kryssat i att  jag kan jobba där i fem veckor. Får se hur det blir med de, känner mig lite nervös. Men det går säkert bra får jag hoppas!
Sen ska jag jobba imorgon, men de är inte förren vid halv fyra.
Godnatt, pusss

Wallander

ne nu ska jag gå sätta mig framför tven och kolla på Wallander, det är så skönt och ha sportlov. Det behövs verkligen men ska jobba på humbles. Men komma bort från skolarbetet är alltid skönt.
Men börjar redan bli trött, men ne nu börjar det
Ciaoooo!

BESTÄLLT!


Snart åker jag upp till frejahallen!


Myspyss!

har nyss ätit lite mat, grillad kyckling och potatissallad, ska snart gå till emelie för att ha myskväll. Ska bli skönt och bara ta de lugnt med en fin vän.
Skoldagen var rätt skön, kom dit gick och åt frukost, gjorde några uppgifter åkte hem. Sen jobbade jag på konsum i 2 och en halv timma. Börjar känns rätt bra att sitta i kassan, bara några saker som behöver finslipas!
Men nu ska jag gå och möta Emelie sen ska vi vidare till konsum för att hyra film och köpa lite gottgott!
Pusssss

hatar migrän!

nu ska jag gå lägga mig i sängen och kolla på film, tror de blir burlesque. Såg den härom dagen men den är så bra. Så ska kolla på den igen! Är jätte trött fast jag sov bra inatt,känner att huvud börjar bli tungt men tog alvedon förut hoppas det blir bättre. Har inte tid med att ha migrän, ska till skolan imorgon för ska fortsätta med projektet som är super viktigt!
Ne nu måste jag lägga mig,klarar inte av att sitta upp för huvudet gör så ont,snälla låt mig inte få migrän!
Godnatt

HAPPY :D

Hejhej!
ända sen jag har kommit hem från konsum har jag bara suttit framför tven och bara slappat, hur skönt som helst. Men nu ska jag snart börja hjälpa mamma med maten, det blir fisk. De som är så gott!
Idag hade vi resursdag typ, jag satt bara och jobbade med projketarbetet, som gick sådär haha! Men fick en bra present när jag kom till skolan! Min studentmössa hade kommit, så blev hur glad som helst. Nu vet man att det inte är långt kvar! längtar som tusan till den 9 juni, kommer bli såå dundras kuuul!
Ja just det, jag jobbade ju på konsum idag eller ja två timmar bara. Men de är bara för att jag ska lära mig kassan så nu har jag bara ett lärnings pass kvar sen så blir de på "riktigt" eller vad man ska kalla det! Men de börjar gå bra nu, men har ingen aning hur de ser ut på sommarjobbs fronten där. Men jag måste ju veta snart för annars ska jag söka in till frustuna så jag känner mig helt lost om hur jag ska göra...
Pusssssssssss
Jag är såååå HAPPY :D

godnatt smartiesar!

ne nu ska jag gå lägga mig, är jätte trött. Men har lite sovmorgon imorn, så de är ju skönt.
Det är så skönt för imorgon eller på fredag har vi inte direkt några lektioner utan man gör de man behöver, alltså Chill som bara den! Sen nästa vecka är det sportlov,men ska jobba nästan alla dager. pengar behövs alltid nu i alla fall när man ska spara lite till körkortet och till studentskivor och allt!
Gooodnatt! Kisssses
Bild på mig och min fina vän, tycker att hon ska krya på sig.Inte vara sjuk!<3

Godaste på länge!

har nyss ätit mat, satan vad gott det var! Det blev kalops med potatis och så klart sallad till. Det var de bästa jag hade ätit på länge,det är ju för rackarns gott. Så nu är jag för mätt haha, inte bra men gott var de! Så nu är jag alldels trött men ska plugga lite mer innan efterlyst börjar! Har en uppgift kvar på hemsjukvården sen är jag klar med den, skööönt! Men sen har jag sjukvård kvar inte kul men vi har lite som en resursdag imorgon så det är skönt då kan jag plugga det som behövs!
Men ne kanske ska börja då! Pussss

Köpa eller inte?


Flo rida- Turn around


Kul migrän!

Godmorgon!
Det blir ingen skola för mig idag, migrän. Allt jag har och skriva. Blir inge skola,jobb eller träning! Hela dagen förstörd tack vare min jävla migärn och min migärn medicin fungerar inte gör mig ännu surare!!!
Hejdå!

Så pinsamt!

har inte direkt så mycket att skriva, är skit arg. Matchen gick åt helvetet,så jävla pinsamt!!! får ta nya tag tills på söndag då vi möter trosa!
Godnatt!

Mosters älsklingar! <3

Alexander<3

Christoffer <3

fullt upp!

Om en halv timma åker jag till södertälje för att spela match mot rockets! Börjar känna mig lite mer taggad,än vadjag kände igår.
Jag jobbade ju på konsum idag och det gick hyfsat, lite svårt med att lära sig alla olika nummer men jobbade bara i 2 timmar så det räckte till en början, jag ska jobba på konsum på torsdag med efter skolan men har ingen aning om hur länge. Jag ska fortsätta lära mig kassan och så. Efter jag hade jobbat så åkte jag hem till farfar med Linda och Sara, blev lite fika och så. Jag och Sara fick bära in ved till farfar, skoja inte hur trött jag var efter, är fortfarande lite trött hihi men det struntar jag i. Har en match som ska spelas, hoppas jag inte är allt för trött bara!
Vi åkte hem innan tre så jag hann till banken, var tvungen och sätta in pengar på kontot så jag kunde betala hockey biljetterna som kostade 3320 kr tillsammas. Så nu är det klart, sköönt! Sen träffade jag på Chasse och Sara, dom skulle fika på humbles så jag hängde på och tog en räksmörgås så nu är jag alldels mätt men det springer jag väl bort ikväll ;)
Men nu ska jag sätta mig framför tven och slappa lite innan jag drar till matchen!
Pusssssss

Duktig tjej!

Nu har jag pluggat och känner mig duktig hihi! Imorgon har vi match mot rockets och känner mig inte så taggad just nu men kommer bli det imorgon! Det ska bli så skönt och vara ledig imorgon, men mellan 10-12 ska jag provjobba på konsum. Så får se hur det går, ska lära mig kassan och så. För fram till juni så ska jag sluta jobba på humbles, jag har gjort mitt där. Men de är fyra månader kvar till dess så!
Men nu ska jag krypa ner i sängen, ensam "/ utan min älskling som jag saknar så himla mycket, det är så tråkigt och sova utan honom. Men förhoppningsvis efter studenten så kommer vi flytta ihop!
Fortsätt läs som ni gör så ska jag försöka hålla igång bloggen!
Godnatt, pusssssss
Saknar min snygging!

5. Detta åt jag idag

Rostade mackor med ost!
Glas oboy!
Det blev lilla menyn + minimorotter

Känner mig lite piggare


Nu har jag ätit lite, fått i mig lite energi. Känner mig lite piggare men är fortfarande lite trött. Så ska nog försöka plugga lite. Imorgon är jag ledig,så skööönt! Men det blir lite jobb istället!
Ska nog börja fortsätta på "listan", hmm får se!
Pussss

Gick bra!

Jag är helt slut, det blir inte något långt inlägg.
Magnetröntgen gick bra, det blev inge ryggmärgsprov denna gång men ska dit igen om cirka två veckor. Tog ju lugnade tablett som fortfarande sitter i lite men tog den för ryggmärgsprovets skull men det behövdes ju inte. Aja!
Men får se om jag skriver sen! Puss

nervös för imorgon!

Har nyss kollat klart på Wallander så nu ska jag gå sova, jag är helt slut. Det blev middag och utgång igår i stockholm,Rebecca fyllde år igår så det blev att fira henne. Jag och Emmeli åkte hem runt två,dom andra åkte hem senare. Vi tog nattbussen från Stockholm till Södertälje. I tumba fick vi byta buss och skojar inte, det fanns ingen värme på i bussen. Jag och Emmeli hackade tänder hela vägen från tumba till södertälje, sämsta på hela kvällen. Men när vi kom in till södertälje så fick vi skjus av robin som stod där med en varm bil! Åkte hem till älsklingen och sov,kom hem runt fyra älsklingen log och sov.
Men nu ska jag gå sova, jag vill ju vara lite pigg eftersom jag ska till sjukhustet för och göra magnetröntgen och ryggmärgsprov, känns lite nervös men hoppas det går bra. Är mest rädd för ryggmärgsprovet, alla jag har pratat med säger att det gör skit ont men det återstår och se!
Godnatt, pussss

Jobbet nästa!

Godmorgon!
Ska byta om snart till jobbkläder,börjar om en halv timma. Vill inte gå ut det är 18 minus grader ute,fytusan!
Igår så blev det att jag och älsklingen åkte på bio med Chasse och Andreas, vi såg på Gullivers resor. Den var jätte rolig, älskar Jack Black. Han är sån rolig och bra skådespelare, dom filmer han spelar i är alltid bra! Sen åkte vi hem och sova, vi båda var super trötta!
Men nu ska jag gå jobba snart!  Pussss

Osminkad, javisst!

ne nu ska jag snart gå till älsklingen men först ska jag gå förbi ica,för handla lite gottgott hihi!
Nu: Osminkad hanna!
Pussssss

fredag och lön!

Godmorgon!
Nu ska jag ta ett långt varmt bada, även ansiktsmask ska på. Vill unna mig lite när jag har haft så migrän! Det är Redan fredag,veckan har gått så snabbt. Ikväll ska jag vara med min älskling, vi ska nog bara ta det lugnt och så. Jag ska jobba imorgon,ser inte direkt fram emot de! Men pengar behövs ju alltid, fick lön dag! Pengar kommer alltid lägligt! Men jag har ju några saker som ska betalas så får se hur mycket som blir över. Ska även överföra lite till sparkontot så blir inte så mycket över men det kan jag leva med :) Ne nu ska jag hoppa in i badet, pusssss!

Pissmigrän!!!

Hejhej!
Jag har typ varit död den här dagen, har haft migrän från igår kväll tills idag. Äntligen har den börjat släppt lite, har nog aldrig haft så ont i huvudet som jag hade igår och idag. Har fan gråtit, så ont har det gjort! Inge kul fan vad jag hatar att ha migrän. Man blir ju helt förstörd.. Men förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon,får inte missa imorgon. Har alla viktigt lektioner då. Ska gå lägga mig alldels strax, kan behövas vila lite.. Åhh sen är de en lång dag imorgon, till tio över fyra :(
Ne nu ska jag gå lägga mig så min huvudvärk släpper lite mer! Hoppas!
Godnatt&pusss

Godnatt&Sovgott gottegrisar!


ARG!

Hejhej!
Jag har inte orkat blogga, jag är super trött.. Och är så himla arg med! Det är ingen bra kombination! Men imorgon ska jag fan stå på mig! Är trött på att den där kärringen, alltid klagar och klankar ner på mig! Fyfan vad jag inte gillar henne! Åhhhhhhhhhhhhh.  Så nu har jag fått ut lite av min ilska så nu känns de lite bättre.
Jag ska snart gå lägga mig,men först ska jag bara vika lite kläder. Inte så kul!
Vancouver bilderna kommer såsmåning om!
Pussss

Thaimat!

Nu ska jag gå och äta thaimat med Emelie&Mikaela!
Pussssssssssssss

Städa&tvätta!

Nu ska jag börja städa och tvätta lite,är fortfarande super trött men det går väl över till slut! Sen senare ska jag gå äta lite mat på thai resturangen med Emelie och kanske Mikaela, det ska bli riktigt gott och få äta lite annan mat än hamburgare och pommes som jag åt för de mesta i vancouver. Så nu har man också gått upp lite ahha! Men jag ska träna imorgon, ska bli så skönt och få komma tillbaka till min vardag. Har saknat och spela innebandy men imorgon så får jag göra de :)
Men nu ska jag börja städa annars kommer jag aldrig hinna äta eller vara med vincent sen!
Pusss

Kan inte sova!

Sitter uppe, kan inte sova. Svårt och försöka ställa tillbaka till de rätta dygnet, men ska nog gå lägga mig brevid min älskling som ligger och sover redan! Jag måste ju vara pigg tills på måndag då skolan börjar och vi har ett ganska chill schema, det är tur de!
Imorgon så kanske jag lägger upp några bilder från Vancouver, har mycket som ska göras så får se man vet aldrig!
Men nu ska jag krypa ner till älsklingen!
Godnatt!
Ett litet smakprov från vancouver!

Hemma nu!

Hejhej!
Nu är jag tillbaka hemma i Sverige, har haft en jätte bra vecka i Vancouver men hinner inte skriva mer. Jag ska åka och praktisera idag och imorgon, inte kul för jag är jätte trött. Men det får man ta!
Nu måste jag gå till tåget! pusssss

Ingen praktik idag!

Hejhej!
Det blev ingen praktik för mig idag, hade migrän igår som sitter i än. Hatar att ha det! Men imorgon så måste jag till praktiken, för då ska jag få se på en höft operation. Det kan jag inte missa bara!
Ska ta och duscha lite sen blire frukost! O ta massa alvedon!
Pusssss

RSS 2.0