tjenaa

Men tjenatjena  :)

Jag kom hem för ett tag sen, vi har ju varit och handla det sista till maskeraden , nu är det inte så långt kvar,bara en dag :) och jag hoppas verkligen att allt blir grymt bra.
men nu ska jag ta något och äta , är riktigt hungrig.. jag hann ju inte äta någon frukost,eller a kunde inte heller hehe.
Men kväll så blire att jag och några till åker upp till södertälje,till alexsandra o typ chillfestar lite :)
Men skriver väl sen om jag har tid :)
Tjenahejsan

a just de,

tjena igen ;)

jag har ju glömt och berätta hur min och vincents tre års dag var :), vi började med att laga en god mat tillsammas,åt i en lugn ro och pratade o sis så där, sen så tog vi ett bad och så :).. Efter vi hade badat så fixa vi i ordning lite kex,ost och kräftor och åt, som var hur goottt som helst, älskar kräftor ,hehe, men sen så kolla vi bara på film och myste.. Vi gjorde inget speciellt,men det behövdes inte ,för allt som behövdes var att jag fick vara med min älskling på våran dag<33fan vad jag älskar han... men nu vet ni i allafall hahahah :)
men nu ska ja kolla film vettja :)
Ssssooov gott puddingar :)

kl är mycket

Heeejsaaan  :)

Jag är på glat humör :) o klockan är runt 20 över 3, :) fan vad klockan gåt fort alltså :)
Kvällen börja men att jag gick till mikaela,där drack vi lite och körde lite kortspel :)

Här kommer lite bilder från kvällen :)
Jaaa, jag vet min kamera suger påå mobilen,det är bara vga x) hahhaha, men dom får duga :)




haha fan vad min mobil suger alltså xD :)
Men imorn är det fredag,eller ja idag är det fredag, jag chasse, mikaela och emelie ska åka och handla det sista till maskerad festen :), faaan vad jag längtar, inte långt kvar nu :)
Men just  nu sitter jag i min nya säng , och äter chips med tacos sås , som är hur gott som helst :)
Ni ska bara se hur snygg ja kommer vara till maskerad festen  hahhahah ;)

men nu ska ja väl kolla på film eller sova så god natt och sov gooott folket :)
puussåkraam
skriver väl imorn :)

En bild på mig som ni ser ;)

nu dra ja

ne men nu dra jag till mikaela grannen , där blir det väl lite drickandee  ;)
Så men ha de så bra..
INTE LÅNGT KVAR NU TILL MASKERADFESTEN ;)

pusssss

men hej


Tjeeenahej ;)

jag kom hem från stockholm för nån timme sen, jag var uppe med mikaela,carro och chasse..
jag skulle köpa lite saker till min maskerad dräkt, sen så hitta jag lite andra saker med :)
Så nu ska jag börja göra mig i ordning, jag ska över till grannen M senare :)
Skriver väl kanske mer i natt när jag kommer hem ;)

Pussokram

det har vare som blev inköpt idag :)
Två linne från gina
Två Tights från hm
Bh från hm, inte med på bilden
Sen lite saker från butteriks :)

God natt

hejhej :)

Jag kom hem från mikaela för en stund sen, vi hade one tree hill maraton, jag vill ju inte gå där ifrån det är så bra,vi kollade på säsong 5 men jag måste se sen vad som händer :) Men snart är det sov dags..

Min vecka har/kommer att se ut så här på ett ungefär :)

Måndag- jobba jag
Tisdag- jobba jag
Onsdag-fira 3 år med älskligen
Torsdag- åka upp till stockholm och köpta de sista till maskeraden,och fixa naglarna.
Fredag- försöka ändra så att jag fixa naglarna idag istället för torsdag,åka handla allt till maskeraden med emelie,mikaela och chasse och sen åka till alexsandra och fira henne :)
Lördag- Maskeradfest
Söndag- Plugga

Men ne nu ska jag sova :)

God natt och sov gott allesammans :)
Vill ju vara pigg imorn...

planerar

hejhej :) juat nu sitter jag, chasse,mikaela oxh emelie och planerar för lördag :)
Det är runt 100 pers som har sagt att dom ska komma men får väl se hur många det blir :)

hejsansvejan





rubrik?

Hejhej :)

kom  hem från jobbet för en stund sen ,känner mig riktigt trött idag,först så vare att åka ut till farfar att fira han,sen vare bara att åka hema och byta om och sen gå till jobbet, men nu så ska jag duscha, sen så ska jag till Emmeli och vara med henne,emelie och frida:D dom ska få se hur min maskerad dräkt sitter på mig :)
Men hejjsaan  :)





Grattis till min farfar som fyller 90 år idag <3

Godmorgonalla

God morgooon :)

idag är det först match mot mesta, jag är taaggaad som bara den :) Sen efter det blire och gå på min farfars 90 års fest :) ne men nu ska jag äta och så, tänkte gå upp tidigare med mikaela och kolla på hennes lillebrorsa match :)
Men vi hörs :)

Hejsansvejsan :9

god natt allesammans

´God natt , nu ska jag gå lägga mig.., har inte kunnat somna innan men imorn är det match TAGGGAAA :):):) sen så har min maskerad dräkt kommit , ska hämta ut den imorn :) hoppas jag kan ha den

Byeee


plugg

Nu sitter jag och pluggar eller försöker,det känns som jag är för trött för att plugga,och sen så är det ju träning,ska väl försöka orka träna men det tror jag:)...

Imorn är det fredag,fyfan vad jag har längtat till den dagen,inte för att det händer något speciellt men skönt att det äntligen är helg. Men vad händer imorn,jag är ju party sugen? ;) Men på lördag är det i allafall min farfars 90 års fest som ska firas!
Men nu måste jag plugga vidare "/

Kramisar


Ica reklam!




Jag älskar icas reklamer :)

löshår?

Som sagt så ni vet ju kanske att jag kanske ska köpa löshår :) Men vad tror ni ? tror ni ja kommer passa i det ?
Vart är det bästa stället och köpa löshår ifrån ?:)



Kramisar


jadu

Hejhej :)

kom hem för en stund sen, jag gillar verkligen inte det där vi gör på friskis och svettis,det är inte min grej hahah jag hänger inte ett dugg med för fem öre,att hoppa och röra armarna,nej tack jag gör hellre något annat, men så är det tänkt att plugga samhälle eftersom det är prov imorn, har verkligen inte plugga något så vi får väl se hur det går. Och ikväll äre träning PEPP :) hoppas jag kan vara med hela träningen utan att gå av.  men nu ska jag äta sen blire plugg..



sovdags

Godnattgodnatt,

Gud vad klockan blev mycket så snabbt redan runt tolv är klockan, jag som planerade att jag ska börja lägga mig tidigt när jag kan. Jag försökte ringa älsklingen men ne han svara inte så han ligger väl och sover,det kan behöva eftersom hans knä håller på pajar.
Imorn är det en kort skol dag med en lektion eftersom den andra behöver man inte gå på,utan kan jobba hemma :) så har en lektion imorn och de är träningslära och då ska vi bara till friskis och svettis på något sånt här skit haha ,kommer inte på vad det heter men man hoppar väl och så.
Men god natt allesammans :)

Liten bild på mig ;)

städning på gång :)

Hejhej

Nu ska jag ta och städa mitt rum tror jag,om jag orkar men jag hade tänkt och överaska mamma att det är städat i mitt rum när hon kommer hem,för hon bara tjatar att det smusigt hela tin,kläderna på golvet bla bla ,haha :)
Sen så blir det tven får ju inte missa 21:00 Grey's anatomy och 21:55 Fråga Olle-dokumentäre, det måste ju ses på.:) ne men nu är det städning

Pussokram

21/10

god morgon :)


Jag vaknade för någon timma sen av att Emelie ringde och  frågade om jag kunde jobba idag men ja kan ju tyvärr inte det har för mycket plugg, behöver ju pengar. Gud vad skönt det va och få sova ut idag,det behövdes.
Idag så ska jag betala min maskerad dräkt , förhoppningsvis kommer den på måndag nästa vecka,kan jag inte ha den så blire väl något skit jag klär ut mig till haha :)
Men nu ska jag väl ta något och äta och göra mig i ordning, och sen så måste jag ju städa mitt rum men jag orkar verkligen inte det.

Men här kommer en bild på mig med rosannas underbara mössa :)




Vill tatuera mig!

Snart är det sovdags,
jag är såå sugen på att tatuera mig,jag vill först ha någon som är ett minne för min farfar, så jag alltid kommer minnas han,(ne han lever fortfarande). Eftersom min farfar har alltid stöttat mig,funnis där för mig,det går inte och beskriva hur mycket han betyder för mig. Jag titta på några bilder och jag hitta faktiskt en jag fastna för men vet inte än om jag ska tatuera just den men  ja vill göra det snart,ska höra med någon om det är nån som kan tatuera en som är under 18 år..  Spelar ingenroll hur mycket kommer kosta, jag ska göra en och så är det :)

men nu är det inte långt kvar till höstlovet som kommer bli så bra ;)

Men god natt allesammans, men imorn är man ju ledig så det blir väl en plugg dag.
Byee


Låten gillar jag


20/10

Hejhej

idag så var jag hur trött som helst,jag ville verkligen inte gå upp men var tvungen. Ibörjan av skoldagen tänkte ja,shit vad duktig jag är som inte har somnat än eftersom jag somnade vid kl ett igår natt så inte undra på om jag var trött,men så när vi har religion så tänkte jag bara att jag skulle vila ögonen lite men ne tror ni inte jag somnar då ? hahaha och vi slutar ju halv fem på tisdag,jag trodde jag skulle åka hem för jag var så trött men ne jag orkade vara kvar :)
Träningen gick jätte bra i början men sen så fick jag jätte ont i revbenen och i ryggen,vette fan vad det är,men jag kan inte ha ont ska ju träna imorn och förhoppningsvis så är det väl match i helgen om jag blir kallad men det får vi se. Jag blir så trött på kommentarerna, angående att jag är upp hela natten och super,när dom inte ens vet nåt? ja jag var uppe sent men måste jag dricka mig full då? Jag förstår inte ibland men jag orkar inte bry mig vill dom hålla på kommentera de så aja.
Imorn så är man ju ledig,hur sköönt som helst.En ledig dag är precis vad jag behöver,måste få vila ut mig :)
Ne men nu ska jag väl ta och äta lite mat :)


Besöksrekord!



Fortsätt att läsa :)

now it's sleeping time

*Nu är det sovdags för mig, kvällen har varit lugn och skön, nu så måste jag sova så att jag inte ska somna imorron på lektionerna,men jag tror de kommer bli svårt för jag slutar halv fem imorrn :( kommer vara helt slut som alla andra dagar. Jag förstår inte hur jag inte kan somna tidigare än nu liksom,som min kusin sandra ,hon kan gå sova vid tio,det vill jag oxå kunna göra men som sagt jag har ju problem med min sömn, måste få in någon rutin.
Snart är det dags att beställa tid på ungsdomsmottagningen för jag måste ju hämta ut nya p-piller ,yasminelle, som kommer kosta 1000 kr om året, så jävla dyrt jag fattar fan inte..
Ne men god natt då allesammans :)

Hejsvejsan :)


Liten bild på mig kommer här ;)



låt


kort inlägg



Nu ska jag gå till ica och handla lite mat, tror det blir tacos ,blev så sugen på det :)
Sen så blire träning:)Byeeee



från helgen.


Hejhej



Fredags så var jag med emelie och frida, vi drog på fest hos nån David , sen typ runt halv ett tror ja :S gick ja emelie och uttman hem där ifrån ,jag och emelie gick vidare till jonas och kolla film sen så blev det så att vi somna hehhe.

Lördags, det hade tänkt och bli en lugn hemma kväll eftersom ja skulle ju spela match men ne jag var inte pepp för det heller.,var inte pepp för något men sen så blev det jag och några till till corax , det var helt ok ibörjan när vi kom dit och så, det var andå lungt, det var skönt... Frida och sandra drog till hölö senare medans jag och emmeli var kvar,sen så drog vi till phille, sen så var kl jätte mycket, jag var hur trött som helst men vad gör man inte för att slippa gå hem själv , som tur kom mikaelas pappa  och hämta oss. Sen så på söndagen  vaknade man runt 7-8 hur pigg som helst,alert och så men var inte taggad för att spela innebandy eller skulle ändå inte kunna orka ge allt  som jag visste redan i lördags.
Var skönt och inte spela match men hade jag gjort det så jag haft en lung hemma kväll med min mamma som skulle vara roligare men damerna d3 vann så bra :)..
Skulle jag har varit med och spela och inte kunna ge allt och göra massa misstag så skulle ju inte det vara bra för laget och sen så skulle jag inte vilja spela så jag vill ju inte laget skulle bli sur på mig så därför ville inte jag vara med :) men förhoppningsvis så är jag mera peppad till nästa match om man blir kallad.
Sen så fick man ett sms att vi skulle fira pappas tjej jenny på söndagen kl tolv då vare bara dit och åta tårta sen efter det var man tvungen och städa hos farfar ,jobbigt vare...


Men nu har jag engelska hejsvejs :)


Maskerad dräkt

Heehej :)

Nu har jag bestämt mig var jag ska vara och det blev sjuksyster ;)  Det är lika bra och avslöja och hoppas så ingen kommer ha likadan på våran maskeradfest, längtar såå grymt mycket !!
Men nu måste jag arbeta vidare med barn som har adhd. 
See yaa :)


Vad tror ni kommer det se bra ut  ?:)





ingen match :(


Hejhej eller snarare god morgon :) vaknade för nån timme sen

Idag så skulle ja har spelat match mot telge i västergårdshallen men ne så blev det inte för jag kände att kommer inte kunna ge allt idag,oavsett så om jag skulle jag försöka så skulle det inte funka att spela då skulle bara allt bli fel på planen, jag kanske inte tänker på laget för jag inte vill spela om jag inte känner att det inte kommer gå bra men jag tänker väl på laget ifall jag känner att det kommer gå dåligt och inte kunna ge då så förstör jag ju för laget eftersom jag inte kommer satsa ? är det någon dom förstår hur jag tänker? tänkte jag på laget ?
Hoppas dom vinner i allafaall :)
Men jag ska i allafall hem till min pappa och fira min pappas tjej Jenny som har fyllt år så jag ska fira henne sen så ska jag väl vara med vissepisse när han kommer hem från sin mtach..

Nån som har förslag vad man kan vara på en maskeradfest , har funderat på sjuksyster och lite så men vet inte än.

men vi ses hejsvejs :)

Twilight


hejhej,
Jag ligger i sängen och funderar på om jag ska sätta på filmen Twilight som jag ahr sett redan hur många gånger som helst, men den är ju så underbar så tröttnar ju inte.. :) jag har helt desperat att new  moon ska komma ut snart,den kommer på bio den 20 november och jag ska kolla på premiären är de tänkt så förboka biljett alltså äre som gäller. Jag har läst alla fyra böcker för ett tag sen så nu håller jag på läsa om dom, dom är ju helt underbara man blir helt besatt att läsa dom, jag kommer ihåg att jag blev hysterisk när jag inte hade böckerna hemma för jag var så besatt.
Det är inte så långt kvar nu :) ÄLSKA
Men nu är det sov dags  :)
God natt :)


kort inlägg


Nu äre så att jag har bestämt mig för att köpa löshår, jag är så sugen på att ha långt hår :)
haha många kommer tycka de är onödigt men men ja ska i allafall köpaa de :)

Byeebyee

torsdag


Hejhej :)

idag så hade jag bara en lektion och de var träningslära och fick var på friskis o svettis i södertälje och fick något pass , kommer inte riktigt ihåg vad de var för något pass, men jobbigt vare , så jag var hemma vid halv ett, hur skönt som helst men ända till nu har jag pluggat med mina två arbeten som ska vara inne imorn och jag är inte ens klar, men känner mig hur stressad som helst men ska träna ikväll så förhoppningsvis så försvinner stressen lite men måste plugga ikväll och typ halv dan imorn, som tur är ju vi lediga imorn :)..

Det är fredag och vad händer imorn ? :)

Byeee

God natt



God natt allesammans :)

Ikväll så fick jag äntligen träffa lille pojken alexander som jag blev moster till :)
han är hur söt som helst, han var inte så tjock som han såg ut på bilden jag såg..  Ne men nu ska jag gå sova,jag får ju inte somna imorn på lektionerna som jag gjorde idag,jag var hur trött som helst me den är jag ju alltid.. Och på Fredag är man ju ledig men de blir en jävligt lång pluggdag för mig "/ men måste ju plugga men hejsvejsansa)

ett kort inlägg



Jag fick veta idag att jag har blivit moster till en pojke :)
hur glad som helst.
Min dag var inte så bra idag, kunde ha varit bättre,vi hade match idag och jag var inte alls taggad men sen när vi kom till hallen så då började ja bli mera taggad men det var i sista perioden jag var som allra taggad.Men vi vann ju med 4-2  mot nykvarn så de känns ju skönt. men nu är de sov dags GODNATT

Jag förstår dig inte längre



Jag förstår dig inte längre,jag vet inte riktigt vart du står?

Hejhej

Hejhej :)

jag kom nyss hem från jobbet,det var jätte stressigt idag,jag brukar vara hemma vid sju men inte idag.. Men nu är det mat som gäller och det blir tacos och jag är hur hungrig som helst :) sen så ska jag ta en dusch och göra mig i ordning eftersom jag ska till emmeli sen och kanske senare med vara med vincent men nu ska jag gå:)

hejssaandå

Fredag


God morgon :)

jag vakande nyss, gud vad skönt det var och sova ut:) Men snart så blire att frukostoch göra sig lite i ordning  sen så blire att dra sig till humbles och jobba lite :) Är väl hemma lite efter kl sju :)
Får se vad som händer ikväll, det blir i allafall lugnt för jag ska jobba kl sju imorn bitti så tror jag kanske ska vara med vincent men annars så vet jag inte :)..
Men de är ju helg såå sköönt :)
Hejsvejsan

mår lite bättre

Hejhej :)

Jag börjar må lite bättre men illamåndet är fortfarande kvar:( men jag har nyss ätit soppa som skulle vara bra för magen och det har faktiskt blivit lite bättre i magen,och tror inte det blir någon träning för mig ikväll:( faan jag som var så pepp för att träna men ne det blir väl att jag bara få åka upp och kolla då :) fan vad jag längtar till maten för vi ska äta wook ,som är hur gott som helst men nu tänkte jag ta och ta ett bad :)

Sess senare hejsvejs :)



En osminkad hanna


GRATTIIIS GABRIELLA<33




GRATTIS GUMMAN <33 ;)  16 år nurå :)




Ne men nu blire filmen  bring it on fight to the finish :)



God morgon torsdag


godmorgon,
idag så när jag vakna så var jag pepp för att ha friskis och svettis men efter jag hade ätit och duschat och så, började jag  må illa och började få kväljningar, och nu ligger jag här i sängen och har inget och göra..
Fan jag vill inte vara sjuk,ska ju jobba imorn och lördag och på söndag är de ju innebandy match hoppas jag mår bättre att det bara är att jag mår illa för idag. Ne men nu ska jag nog kolla på film eller sova


Hejsvejs

God natt

hejhej :)

Jag ska snart gå och sova men de skulle jag har gjort för i tag sen men nu så att jag skulle spara ett arbete , och helt plötsligt var det borta,så jag får panik och börjar gråta, för att jag hade skrivit jätte mycket och hade inte så mycket kvar så jag börjar söka igenom hela datan men hittar de inte , men sen så gick jag in nån stans och gick in på massa mappar,till slut så hitta ja den som tur var :) nu slipper jag skriva om allt som jag trodde att jag skulle få göra men ne nu är kl mycket kommer aldrig komma upp men vi har ju bara träningslära imorn och vi ska till friskis och svettis imorn så då tror jag nog att jag inte somnar som jag brukar göra på lektionerna.. Sen så vill jag bara säga att jag fick MVG på mitt prov i träningslära *Stolt* , jag var den enda som fick det och de brukar fan inte vara så jag blev fan glad :) men nu så God natt och imorn är de sista skoldagen man har ju studiedag på fredag ,och då ska man ju jobba :(


hejsvejs :)

Tisdaag



Hejhej :) 

Vill bara säga att jag känner mig hur taggad som helst för den 31 oktober, nu äre så att jag,mikaela,chasse och emelie ska ha halloweenfest i wattransborg,och lokalen är redan hyrd :) . Vi ska ha inbjudningslista som har blivit lång och de är inte så att vem som helst får komma.. Det kommer kosta 50 kr per person och man måste vara uklädd till något :) Jaaag är såå pepp redan för de :)

Idag har jag träning och jag är pepp för de,men jag är lite förkyld fortfarande men jag känner att jag måste träna eftersom det var ettag sen men nu ska jag gå till soffan och slappa lite med sandra och dom sen äre lunch, och idag är ju en lång dag,vi slutar ju halv fem :(

Hejsveejs oo jaaa är påå bra humör ;)


SÖNDAG


Hejhej :)

Min lördag  började med att jag och mikela gick upp till freja och kolla på innebandy match sen så när den var slut så gick vi hem för vi skulle ta halv sju bussen till stjärnhov för att fixa oss där eftersom vi skulle på fest hos G,så vi började att fixa oss,sen kom vincent,davva,adam,noren,jonas för vi skulle förfesta hos mikaela :) sen runt halv tio tror jag klockan  var så drog vi till G och festade vi vidare där. Jag vet inte vilken tid vi drog hem till Mikaela sen så var jag uppe liten stund men sen så var jag jätte trött och gick och la mig medans dom andra festade vidare :)....
Sen imorse vakanade jag vid halv nio för jag var tvungen och gå på toa , jag kände mig helt död så jag försökte sova till kl var ungefär tio,men jag var fortfarande trött sen så åkte vi arena vid tolv typ och åt pizza,men jag kunde bara äta två bitar slize.Sen vare bara och åka hem och ta det lugnt för några timmar,sen så hamna jag hos vincent och vi satte på en The proposal,jag som är så trött kommer väl somna snart men jag måste försöka plugga lite innan Så hejsvejs :)





Lördag

Hejhej :)


Jag vaknade runt nio imorse och jag är hur trött som helst,just nu sitter jag hos vincent och ska snart åka hem,måste hem och göra mig i ordning. Jag och mikaela hade tänkt och gå upp till freja och kolla på herrar div 6 och :)sen så blire väl att vi hem och fixa sig lie sen så ska jag och mikaela väl till hennes mamma i stjärnhov :)
men nu måste jag dra ,har lite bråttom :)
Skriver väl imorn om hur min lördag var :)

Hejsvejs



Fredaag kväll

Hejhej :)


Nu är jag hemma hos vincent , efter ha varit och kollat på hans innebandy match i södertälje,ja de gick som sagt inte för bra för dom, men trodde fan i början att dom skulle vinna. Men sen så tappa dom... Påvägen hem stannade vi på statiol och åt hamburgare :) sen så vara bara att åka hem :)
Så nu ligger jag i sängen och kollar  på tv:)
IMORN så hoppas jag de är PARTY men nu ska jag sova Godnatt :)

Torsdag


Hejhej :)

Idag var jag ju ledig från skolan,hur skönt som helst,sov ända till elva :) det behövdes verkligen.
Sen så åkte jag hem till farfar för att hjälpa han med massor saker ,sen så kom jag på att jag ville laga mat till han och mig,så klart blev det tacos som är hur gott som helst :) sen så har inte farfar ätit det på flera år typ så han tyckte det var riktigt gott. Sen så lekte jag på med mina kattungar som är hur söta som helst :)Sen blev kl halv åtta då vare bara och åka till träningen men jag kunde ju inte träna eftersom jag är lite förkyld så kunde bara titta :(

Sen så fick jag veta av min lärare att jag hade 22% frånvarande på två veckor,det är helt sjukt,för jag har ju varit sjuk på riktigt,men ska skärpa mig.
Men ska sova snart är ju skola imorn,men de är ju fredag vad händer :)

hejsvejs


Mina söta kattungar :)


RSS 2.0