Fredaag

Hej hej :)

Nu har det äntligen blivit fredag, och jag har inte bloggat på hela vecka, har saknat de :) 
Mina dom här fem skoldagarna har varit helt okej men jag är så skoltrött, i onsdags var jag hemma för jag hade sån huvudvärk och mensvärk men hade jätte tråkigt... Det var nån dag jag var med lisa och emmeli först var vi ute och gick sen skulle vi gå sola men emmeli och lisa sola inte så jag fick göra det själv och bli brun ;)
Nu börjar sportlovet så jävla sköönt och slippa skola i en vecka iallafall ...
Idag så slutade vi kvart i tolv typ för första gången för vi hade ingen msk :) Jätte skönr sen gick jag till bibloteket i gnesta och lånade andra boken av Twilight , så när jag jag kom hem läste jag hur länge som helst men vill ju inte läsa för länge då tar ju boken slut xD och neej jag är ingen boknörd men de är bara att dom hära böckerna är så bra , Lääs dom seriöst :)
Imorn är de innebandy match.. TAGGAA TAGGA ;)
Skriver senare nån dag hur min helg har varit

Heej så länge

16/2

Hej hej :)
Nu kommer det en liten uppdatering av min helg :)

Fredag började med skolan.. sen var man hemma tog det lugntför nån timme, jag hade planerat att de skulle vara fest men sen blev de så sent så de var ingen ide,jag som var så taggad  :) men istället var jag med vincent när han kom hem från sin match, vi kollade på film och hade myys, och tjocka i oss cocacola och chips :)

Lördag började att jag vakna upp med vincent ,sen var de frukost :) sen gick vincent ut och han kom in igen med en bukett röda rosor :) jag blev jätte glaad :) sen hade vincent match,jag visste inte om jag skulle kolla men sen så ändrade jag mig och åkte upp och kolla på matchen men dom förlorade med 8-9 "/ men men så vincent var ganska tjurig så då fick man passa sig hehe :) sen åt vi en underbar middag xD  NOT haha makaroner och köttbullar .. Mums.. Sen skulle vi till adam men som tur fick vi skjus av min syster och hennes kille, vem vill liksom gå i kalla kylan?...sen när vi kom till adam var ganska lugnt adam och några satt och drack lite.., sen blev de mera av en chill fest.. Alla drack och var glada xD sen blev det så sent och man var trött gick jag och vincent hem och sov hos min mamma  :)
Kvällen var mycket lyckad.. fast de var alla hjärtans dag, men behöver faktiskt inte vara med sin kille själv man kan ha de mysigt ändå :)

hej hej så länge :)

12/2

Hej hej :)

idag har min dag varit helt okej som alla andra dagar.. Skoldagen började med tråkig svenska och slutade med ett prov,som gick helt okej :) Men när jag väntade på tåget hade jag,melissa,gabby,farah riktigt kul :) haha
Jag har haft innebandy träning de gick väl så där "/ men som alltid så går de nästan aldrig bra hehe , nu får vi se om jag bli kallad till matchen som är på söndag i nykvarn :)
Men nu ska ja gå och duscha:) ....

Hej hej  :)

ännu ett inlägg med bilder

Här kommer ännu ett inlägg med lliitte bilder som jag har tagit på model house för ett-två år sen eller nåt :)
Tänkte samla alla bilder, men vissa bilder är inte direkt bra,men de ser ni så hehe.. :)










Tisdag

Hej hej :)

Nu sitter jag hemma hos min pappa och pluggar , inte direkt kul men jag pluggar vård och omsorg eftersom vi har prov på torsdag. Jag antar att de kommer gå ganska dåligt för jag inte pluggat så mycket men jag har ju en dag på mig till :) Men jag får inte tänka att det inte kommer gå bra.. För de kommer det .. (:

Min dag har varit ganska bra, den börja med att åka till skolan och min skoldag var helt okej i början men den blev mycket bättre på naturkunskapslektionen :) för jag och malin frågade lite olika personer om dom ville göra ett reaktions test, och när vi skulle gå ut till flygen så ramlade malin, hahah det var så kul. För först så hållde jag i henne så att hon inte skulle ramla så precis när jag hade släppt henne , så ramlade hon xD ahahaha Typiskt :) så det blev lite skratt under skoldagen, så den blev mycket bättre  :)...


Heej så länge :)

hej

Hej hej :) sitter i skolan och har datakunskap, som suger. Men som sagt jag har inte gjort ett dugg,sitter bara här och slappar :).. men har naturkunskap snart -.-ännu tråkigare...

Men iallafall jag hitta en jätte fin klänning på
www.nelly.se , fundrear på köpa den men jag vet inte än :)


Men hejdå så länge,skriver inte så mkt som ni ser :)♥

Egobilder

Hej blogg, här är lite ego bilder på mig själv :)









En ett och ett halv års gammal bild.. tagen på model house < --- den här bilden är från model house för omkring ett och ett halvår sen ...

Fredag

Hej hej :)

IDag är de fredag och som vanligt gick ja till skolan, som faktiskt var ganska kul idag :) men de är ju bara för att man har underbara kompisar som gör att skolan blir värt och gå till<3....
min dag har varit helt okej :) men jag längtar som tusan imorn för då är de party föfan :)

som sagt jag skriver inte så mkt i min blogg Ännu :) men ja bloggar mer imorn om lördag och så :)

Hejsålänge :)

..

Heej hejj :) här är några bilder från modelhouse för något år sen :)
Model för en dag XD


Modelhouse

Hej hej

Hejhej..

Just nu sitter jag i skolan och har svenska lektion, jag har börjat funderat att jag ska börja skriva mer blogg om mitt liv och så vidare , men vi får se då om de blir av nåt om de.

Hej så länge :)

RSS 2.0