mm :'(

min dag började inte bra,den fortsätter att vara dålig.
Du kommer att klara dig!
Från och med idag kommer jag tänka,säga och göra saker annorlunda! För inget är självklart,det kan hända när som helst,ta vara på nära och kära. "/

:'(

Kan de bli värre?! orkar inte mer.
Du kommer bli bra,det är inte dax än "/"/

bilder från helgen


ja just det! Lite bilder från i helgen.. Tog dom från Yasmina :)









åhh!


hejsan! :)

igår så fick jag veta en sak! Som fick mig på bättre humör,kan inte säga vad de är men kommer kunna göra de senare i veckan!
Kanske ska börja plugga,har ju en hemtenta som ska in imorn men är nästan klar så,ska nog göra klart den. Och städa mitt rum. Det behövs verkligen!  Imorn blir de skola iallafall,kan ju inte vara hemma mer,missar ju så mycket "/ Men nehe nu ska jag städa och plugga!
Puss


respektlöst säger jag bara "/

..

jag önskar bara att jag skulle har varit med dig den kvällen

?!

förstår inte bara

det är inte lätt när det är svårt


hejhej!
Kom hem från skolan för ett tag sen. Skolan gick segt,tråkiga lektioner. Förutom idrotten men jag kan ju inte vara med för vill inte överanstränga mig innan jag har varit hos läkaren. Man vet aldrig om det finns nåt fel.
Men ska ta nåt och äta sen så består det det plugg som ska göras innan klockan åtta för efter det är jag fastklistrad framför tv! Men vi hörs vettja! :)
Puss
Slänger in en bild!

Krya gumman!<3

Shopping!


Hejhej!
Är på super bra humör! Eftersom det blev lite nya kläder idag,var ju med Emelie och shoppa lite i södertälje. Trodde inte jag skulle hitta nåt men det gjorde jag!
Ville handla mer,men kom på att jag har lite saker och betala så då blev det inge mer "/.. Men om jag ska till bugrun så måste jag spara pengar och så!
Ikväll så ska jag bara ta de lungt,för imorn så vill och ska jag förhoppningsvis göra nåt kul! För jag jobbar ju inte på söndag, som jag ska göra imorn,så det blir lungt idag! men nehe det här blir första och sista inlägget för idag. Men de förvånar inte mig!
Pusss





Nehe jobba


Hejhej!
Det är onsdag,ännu en onsdag som jag brukar jobba på, så ska snart gå till jobbet. Är jätte trött så undrar hur de ska gå och jobba? Sen så har vi träning ikväll som jag tänkte åka till,men ska inte träna utan bara kolla lite och säga hej,det var ett tag sen jag var uppe så kanske dax idag.
Är så trött på skolan,det är så mycket nu.Massa prov och skit, vi slutar den 11 juni och vi har ett prov den 10 juni,jag orkar verkligen inte med mera prov,men dom bara pressar oss med massa prov.
Nehe kanske ska byta om till arbeteskläderna!

Puss

Mina snyggingar!<3

helt utmattad


Hejhej!

Jag har inte orkat eller hunnit blogga..
igår så var jag på vårdcentralen och tog lite prover och undersökningar,för i söndags natt så vakande jag upp att hela min vänstersida var helt bortdomnad, till och med min tunga var bortdomand och sen efter det så fick jag en dunkade huvudvärk som forfarande inte har slutat men har minskat som tur är och flimmer som störde mina ögon.Så när jag vaknade igår så var jag helt matt i vänster sida,så då var det dax och ringa sjukvårdupplysningen, dom tyckte att jag skulle ha åkt in till akuten men så blev det inte utan vårdcentralen istället. Men dom hitta inge fel om det men dom hittade blåsljud på hjärtat istäället,så nu är det bara och vänta på att man ska få åka in på undersökningar om de. Men det behöver inte vara nån fara heller,man kan ha det utan och vara sjuk så oroar mig inte i onödan.
Så nu ska jag gå sova så jag inte är så trött imorn eftersom jag ska jobba.
God natt, puss

Störtskön kväll


hejhej!

Vaknade upp för en stund sen, jag råkade somna i soffan. Men är supertrött fortfarande men de får gå, jag kan sova ut imorn för jag är ledig :)
Kvällen igår var galeet rolig men för vissa saker,brandkåren kom och så. Men har riktigt ont i fötterna efter ett jävligt mycket dansande!  Lyckad kväll ändå!
Nehe men puss så länge

Kvällens outfit
'
Kvällens facelook

Såsantså

Tycker synd om er för ni är så fula så inte ens hundarna vill pissa på er!

Supertrött


Hejhej..
Har inte orkat blogga först nu,orkar inte nu heller men aa det blir ett kort inlägg.
Har jobbat fram till nio ikväll,vi har ju öppet på fredag kvällarna nu till nio så kommer vi ha under hela sommaren,men kommer inte jobba varje fredag,de hinner jag inte.Så nu är jag super trött ska snart åka hem till älsklingen, och mysa och sova. Är helt slut i kroppen,men upp tidigt för att jobba imorn med. Sen så ska jag tagga resten av dagen för imorn ska jag på 18 års fest! Fysatan vad taggad jag är!
NEhe men god natt då oo puss !

men hej


Hejhej!

Jag har nyss ätit mat och var tacos,som är så MUMS!
Har jobbat idag,det gick bra men var hur mycket folk som helst,fick nästan inte ens en stund och sätta mig ner. Så är helt slut nu. Men måste städa klart mitt rum så det blir lite finare.  Idag så har jag fixat lite och så, fixat så att jag har lagt mina viktiga papper i en pärm så jag håller reda på allt. Vuxenpoäng på mig där.. Hade inte så bra koll innan men nu har jag de så det känns ju skönt!

Igår så var jag med Emmeli,Emelie och frida hemma hos Emmeli,vi kollade på film och åt godsaker,och snackade skit :) Vi snackade om helgen,börjar bli grymt taggad nu! Men ska jobba till tre då på lördag så kommer känna mig lite stressad men det får gå.
Men ska städa klart nu,Puss

skolaaaan


sitter i skolan nu,har precis haft lunch,ingen direkt god mat som vanligt.. Som tur gick de tåg vid halv tio,så slapp åka buss som tur va!
Sitter och kollar lite på skatteverket.se nu. Men nun börjar lektionen!
Pusshej

Somliga går med trasiga skor


God morgon!

Jag missde mitt tåg som gick vid halv nio så det blir det att ta halv tio,men fick just veta att tågen är inställda så då blire och åka buss, som tar hur långt tid som möjligt och jag gillar verkligen inte att åka buss! Får hoppas att de går tåg ändå nu vid halv tio,det kanske har fixat sig,man kan ju alltid hoppas!
Är så trött på sl,alltid är det nåt som inte stämmer! Nu kommer jag komma ännu mer försent och de är ju inte bra,för måste gå på den lektionen för vi har prov på onsdag...
Är jätte seg,för är super trött. Jag är alltid trött oavsett om jag sover bra eller dåligt.

Min vecka ser ut såhär:

Måndag: skolan,jobba,plugga
Tisdag: skolan,plugga
Onsdag: prov i organisation&ledarskap och i samhälle,träna
Torsdag:jobba,plugga
Fredag:jobba, plugga
Lördag:jobba,gå på 18 års fest
Söndag: vila ut& plugga

Hela min vecka är proppfull,jag undrar hur jag ska orka med allt! Men de får helt enkelt gå! De enda roliga är väl lördagen haha!

Ska väl fixa de sista nu,fick ju lite längre tid nu så :)
Ha en bra dag,puss

Sovdags!


asså mamma och jag sitter i ett varsin med en varsin data, och vi skriver med varandra på facebook. Hon är störd måste jag säga! Jag hör hur hon sitter och skrattar för sig själv,då är man ju störd. Så när jag hör henne så börjar jag skratta,det smittar ju av sig.. Men som sagt skratt förlänger ju livet eller ? haha
Men ska snart stänga av och vika klart de sista kläderna och gå sova. Ska ju till skolan imorn så ska väl vara pigg så jag inte somnar på lektionerna.Som jag brukar.. Men är så himla trött på skolan nu ,vill bara ha sommarlov nu,men nästan hela sommarlovet består av bara jobb,massa pengaar! :)
Nehe sovdags nu då!
Får se om jag hinner blogga imorn,ska jobba och plugga. Men ska försöka slänga in ett inlägg!
Puss,God natt!

Hey,soul sister-Train


Dagens!

Dagens humör: hystad glad
Dagens vill ha: -
Dagens klädsel: mjukisar&linne
Dagens frisyr: bulle
Dagens planer: vika kläderna klart& gå sova
Dagens tråkigaste: vaknade tidigt
Dagens drog: vatten
Dagens borde: gå sova
Dagens låt: hey,soul sister-Train
Dagens köp: -
Dagens misslyckande: inte pluggat som jag skulle
Dagens roligaste: inget

Liter bilder från förfesten!


Här kommer lite bilder från förfesten hos Chasse!
Bilderna är tagen med min mobil så inte direkt nån bra kvalité!
På Emelies blogg finns det mer förfest bilder!'
Pusss










skönt!


nu är äntligen sommartiderna satta så det blir massa jobb i sommar och MASSA pengar! Fy tusan vad skönt.
Igår var det en skän kväll,började med en förfest hos chasse med brudarna,vi grilla massa,Shota som bara den,vi sjöng visor som var suveräna! Vi gick dit lite innan tio och festen var igång med att dansa. Och nästa helg blir det ännu ett 18 års kalas som ska bli toppen,massa dricka och dans,mer party kan inte bli!
Men nehe nu ska jag fortsätta städa lite i rummet.
Pusss

skolaaaan


God morgon!

Sitter just nu i skolan och försöker arbeta med de svenska uppgifterna som skulle ha varit inne för ett tag sen men jag har varit slarvig och inte gjort dem innan. Men jag skulle ju ha egentligen börjar runt halv elva idag men ne så är man tvungen och åka tidigare till skolan bara för att man ska komplettera... Men ska väl försöka göra klart uppgifterna och sen lägga min i soffan och sova för är jätte trött och ont i huvudet och kanske köpa lite frukost? 
Mina planer för idag är att jobba direkt efter skolan sen så får vi se. Det blir en lugn kväll för det är imorn de är då det ska festas och dansa som bara den! 

Pussss

Jag älskar dig!


Nehe god natt !


Hejhej.
Första och det sista inläggetför idag!
Kom in för ett tag sen, jag har varit ute med sötnosen Emelie. Vi pratade om massa och fikade lite. Skulle ha behövt pluggat men så det blev det inte. Men får göra de imorn i skolan istället.
Jag måste ju åka åtta tåget imorn för jag ska göra en komplettering vid halv nio, men när jag istället börjar vid elva, det SUGER verkligen! Men ska gå sova snart så jag inte är så himla trött imorn i skolan. Då kanske jag inte somnar på lektionerna som jag är expert på..
Men nehe , sova kanske.
Godnatt honey!
Pussss

Emelie babe<3


God naatt


nehe nu har jag kollat klart på grey´s så snart ska jag gå och lägga mig. Börjar bli super trött!
Jag har värsta panik inför lördagen för då kanske jag ska på 18 års fest och det är ett tema som är B,man ska alltså vara något på B och jag har haft några förslag ett tag nu men sen så såg jag att nån ska vara de som jag hade tänkt. Men jag vet inte än, men kanske blir det som jag tänkt iallafall.. Får se helt enkelt. man kommer ändå se olika ut fast man har samma grej som man ska vara !


Bild på me and my sis



babe


hejhej!
Ska snart gå och jobba och är hur trött som helst. Jag orkar verkligen inte jobba men måste..
Jag ska försöka blogga lite oftare men just nu är det så mycket med skolan och så. Så det blir när jag har lite tid över, så slänger jag in ett inlägg.. Men nu ska jag snart gå till jobbet!
Kanske bloggar ikväll om jag orkar!


Så trött på vissa

Puss

DAGENS!!


Dagens humör: irriterad
Dagens vill ha: sommarlov
Dagens klädsel: jobbar kläder snart
Dagens frisyr: nersläppt
Dagens planer: gå och jobba
Dagens tråkigaste: skolaan
Dagens drog: alvedon
Dagens borde: gå på innebandy mötet?
Dagens låt: -
Dagens köp: -
Dagens misslyckande: somna på lektionen
Dagens roligaste: inge

Gårdagen


Hejhej!
Gårdagen var bra och rolig ,man var full och glad tills en kommer pratar med mig,som förstörde lite delar av kvällen. Det var så onödigt av den personen att snacka med mig,för jag har redan hört det där,tusen gånger om.Som gjorde mig så jävla sur och ledsen.  Men annars hade jag verkligen jätte roligt igår!
Men är så trött så det blir väl bara att ligga framför tven, och jag mådde prima imorse, inte alls dåligt som jag brukar göra. Men det kanske var för att jag drack massa shots,fyfan vad gott de var!
Lite bilder hittar ni på http://eklingblom.blogg.se/ från igår!
Puss

RSS 2.0