Kväll

Hejhej :)

Jag kom hem till vincent för en stund sen  ,sitter och väntar på att hans träning ska sluta, så tråkigt utan han :) men han är snart hemma.
Jaha i skolan så somnade jag igen,de här är fan inge bra,missar så mycket,men jag vette fan varför jag somnar hela tin jag gå ju och lägger mig skapligt men ska försöka bättra mig. Jag var trött hela skoldagen ,jag trodde att jag skulle få åka hem och sova men sen så kom jag på att jag skulle jobba ,hur jobbigt som helst. Jag blev klar runt halv åtta ,men brukar vara klar sju så det märktes på mig att jag var seg..
Men imorn så har inte jag någon skola :) så skönt ,tänkte sova ut lite men det blir inte så länge för jag måste åka ut till min pappa och hjälpa min farfar,han har blivit så krasslig nu så jag får värsta skuldkänslor för jag jag inte är där så ofta längre. Jag har ingen aning vad jag skulle göra utan min Farfar så jag känner att jag måste börja vara där oftare. Jag längtar till han fyller 90 år nu i oktober vi ska ha fest då ,hoppas att han har blivit bättre då.
Skulle nåt hända med min farfar så känns det som jag inte skulle vilja leva för han är verkligen ALLT för mig,det finns ingen som betyder så mycket som han<3


Hejsvejs :)




Min älskade farfar<333



God morgon


God morgon :)

Dagen starta inte bra eftersom jag försov mig så jag får ta halv elva tåget, men jag hinner vara med på dom vikigaste lektionerna iallfall: Idag så inte dagen så lång men vi har idrott sista lektionen,tror inte jag ska vara med för jag har skit ont i halsen :( ,skönt med en kort dag men jag kan ändå inte gå hem och slappa för att jag måste jobba :( men men pengar får jag så de är ju positivt :) men nu måste jag skynda mig att göra mig ordning så att jag inte missar halv elva tåget oxå..

Hejsvejs

29/9

Hejhej :)


jag sitter här i skolan och tittar på lite olika bloggar,och jag blir så trött på att läsa allas bloggar,det verkars så patetiskt att vissa kan vara så taskiga att skriva om varandra så, var lite mogen va fan och pallla bråka för det lilla minsta men vad gör dom inte för pengar. Den enda bloggen jag tycker om är Fan FOKI`S, hon är den enda som verkar normal,hon har sin egen stil.Hon bråkar inte med nån eller nåt sånt, man gillar ändå och läsas hennes blogg man behöver inte bråka med alla bara för att nån ska läsa ens blogg


Men men nu börjar  min lektion

hejsvejs :)

28/9

Hejhej...

Här kommer ännu ett inlägg från idag ,
Idag är det den 28/9  vilket betyder att jag och vincent har två år och elva månader , kan inte fatta hur det har gått så fort nästa månad är det liksom det tre år,ojoj så länge.

Jag ska väl försöka plugga lite och inte bara sitta här och slappa,har ju slappat tills nu eftersom det inte blev nån träning för mig idag :/ men imorn blir de inge heller nån träning eftersom A-laget ska ha match imorn så då blir istället och tittta på den eftersom min älskling ska väl spela förmodligen :)....
Älsklingen drog nyss och träna :/ men han kommer ju sen så jag får mysa lite om jag inte somnar innan,är så jävla trött..
Men nu ska ja plugga och inte sitta här ,

Kraamhejsvejs





Måndag

Hejhej

Nu är de måndag och jag är hur trött som helst´, jag orkar verkligen inte gå till skolan men måste...
Dagen började med att jag försov mig och missade mitt halv nio tåg så nu blire tåget som går om en halv timma,alltså halv tio :)..  Skoldagen börjar med tråkig svenska sen kommer jag inte ihåg vilken lektion jag har men jag slutar iallfall halv fyra ,förhoppningsvis klarar jag min dag genom att inte somna på lektionerna som jag brukar jag göra..
Tror inte det blir någon träning ikväll för jag är lite förkyld,vill ju inte att det blir värre:/
Men nu måste jag skynda nmig att göra mig i ordning men min mini plattång som jag köpte fel.Men är ju tvungen och ha nån plattång.. :)



Hejdåssees

gammal bild





hahahah här kommer en gammal bild från när jag är liten ,kommer inte ihåg när den är tagen :)

Söndag

Heejhej

Nu sitter jag hemma med min nya bärbara data som jag är sååå glad för :) Som jag ahr sparat ihop helt själv, måste säga att jag är väldigt stolt :)....

Min helg började med att i fredags så var jag hemma från skolan, kände mig inte så bra, men på kvällen var jag med min älskling, vi kollade på film och myste.. Man var ju tvungen att ta de lugnt för både jag och vincent hade ju träningsdag på lördagen så vi gick ju upp tidigt... Så typ hela dan hade jag träningsdag sen vid fem var den äntligen slut,jag var ju helt slut.Sen vare bara fara sig hemmåt eftersom man skulle ut till David på fest så då var det bara göra sig i ordning. Sen så fick jag leta hela dan efter skjus ut till David som tur senare på kvällen fixade jag skjus :) Festen hos David var helt okej, förutom att sandra och emmeli var tvungen att hämta emelie i hölö så dom lämnade mig :( men förstår det, nån var ju tvungen att åka dit... Men som tur hade jag ju emma och linda där, hade inte klarat mig annars,hahaha :) vid halv två tiden åkte jag,vincent och jonas hem för vi var så trötta.. sen idag vaknade jag upp hos min älskling, sen vare bara att åka upp till södertälje med Jenny och hennes barn,först titta på deras träning sen åkte vi till elgiganten för att köpa min dataaa :) sen var jag helt slut i kroppen efter träningsdagen,värsta träningsvärken...


pussokram hanna

Revonvering/ Alexsandra

För tillfället är bloggen under renovering av mig Alexsandra (posebaby.blogg.se).
Den blir klar så snart jag fått bilder av Hanna och kan göra klart headern. 

Puss

RSS 2.0