god natt än en gång


hejsanhejsan :)


Kom hem från sara för ett tag sen i hölö, hon hade 18 års fest.. Tackar henne för jag fick komma :)
just nu känner jag mig glad och så men är sjukt jobbigt trött jag sov ju bara 3 timmar igår natt, jag kunde ju inte sova så kommer snart somna här med lampan på och datan på  haha men ska försöka och inte göra de.. mina ögon börjar slocka nu lite så tänkte stänga av datan och sova lite så jag orkar se älsklingens match :) man vill ju inte sova bort hela dagen..
men god natt och sov gott :):);)


I love you<3


god natt

Ska snart gå och sova men först ska jag plugga lite mer först..
Sen så orkar jag inte höra min mammas tjat att hon ska låna datan så nu ska hon få låna den eftersom hon har ju nu facebook som hon måste sitta vid.. haha som en tonåring..

Imorn är det fredag och det betyder helg, hoppas helgen blir superbra, det är vad jag behöver efter allt pluggande.

Men nu ska jag datan till mamma och sova snart så sov så gott och godnatt !



plugg så jag dör

hejhej

jag har blivit jätte dålig på blogga nu på sista tiden, dåligt av mig hehe.
Men jag har inte så mycket tid till att blogga för jag har verkligen mycket i skolan nu..
Samhällsprov och omvårdnads prov tills imorn och en hemtenta som ska in imorn..och det kommer massor nästa vecka också först nationella i engelska och sen ett stort prov i svenska..
Det är verkligen synd om mig "/ orkar verkligen inte plugga men måste ju..
Men nu ska jag plugga vidare

hejsvejs

I know


Men jag är sjukt trött så jag ska ta och gå lägga mig nu..
Godnatt :)

dåligt bra


Inte direkt på humör just nu, vi förlorade innebandy matchen med 8-5 tror jag..
Jag försår verkligen inte varför det inte går bra för mig eller vad jag gör för fel,jag blir så irriterad på mig själv men nu är det bara en match kvar.. Sen så får jag se till nästa säsong hur jag gör med innebandyn, om jag ska fortsätta eller inte?
Men nu har jag inte tid och skriva, nu är det Grey`s Anatomy som gäller !

vet liksom inte


Nu ska jag sova :)
Och idag så blev det äntligen träning för mig,känner mig inte så lat för idag men det gick ju inte så bra på träningen,det känns som jag inte gör någon nytta liksom men jag vet inte.. Vet inte  ifall innebandy är min sak eftersom jag har spelat nu i några år så tycker man väl att man ska ha blivit bättre men jag vet inte riktigt, skulle vilja lära mig att skjuta ordentligt och kunna passa rätt när nån ropar men allt går bara åt helvetet när man  ska spela och då känns ju det inte bra.. hoppas det blir bättre til underl nästa säsong annars så funderar jag att sluta på innebandy, man ska ju ha lärt sig spela vid det här laget men ne inte jag haha :) men får se hur allting blir.
Men nu så ska jag gå sova och tagga till matchen imorgon som förhoppningsvis går bra.
God natt och sov gott :)

<3

Jag älskar dig V<3

Rubrik 7


Hejsan,

Det blev ingen träning för mig idag heller, men ska börja plugga snart efter jag har städat klart mitt rum.
men nu ska jag fortsätta med att städa sen plugga en liten stund, som allt behövs..
Ska försöka gå lägga mig tidigt för jag är jätte tröött, måste ju orka skolan imorn,som jag knappt orkar eftersom jag somnar alltid på lektionerna..
Men hejsålänge

jag vill om jag vill

När jag inte orkar längre,när jag inte vill så tänker jag alltid på F som alltid har funnits där för mig,som alltid har trott på mig.. jag vet inte vad jag kommer göra utan han när hans tid kommer men jag ska försöka ta vara på tiden nu,som jag inte jag har gjort innan men jag älskar min bästa vän F.


kärleksförklaring? nej inte direkt men ni vet, ni som förstår. men var bara tvungen och få ner det.

I try so hard

ne nu är det äntligen dax för att sova,börjar blir riktigt tröött,som tur har man lite sov morgon imorn..
kvällen blev en lugn och skön tv-kväll hos grannen M, som verkligen behövdes men jag skulle ha behövt plugga men får göra de imorn istället och missa träningen :( men men skolan går ju före,måste ju verkligen plugga stenhårt nu fö vi har grymt mycket men så är det väl i andra året men jag orkar inte längre,jag är så trött på allt som har med skolan och göra...

Men God natt , dröm sött puddingar






Do you remember

Har nyss ätit, eller försökt men jag hade ingen direkt matlust...
Så nu ska jag kila över till grannen M,

pussar !

jag vet inte

Jag har inte haft orken till att blogga tills nu,
Ja då var det söndag,lika kul men söndagar som alltid..
Igår så började dagen i frejahallen och kolla på matcher, sen på kvällen så gick jag hem till Grannen M , vi gick vidare sen till chrille...
Men nu ska jag äta mat, jag är grymt hungrig, sen så ska jag dra till Grannen M, får se vad vi ska göra,det blir väl slapp på soffan :)

men hejsålänge :)

GOTT HUMÖR LIKSOM ;)


Nemen hejsan :)

Jag känner mig riktigt på bra humör för en gång skull..
Men som sagt det gick faktiskt bra på nationella idag, bättre än vad jag trodde.. Men ja som är såå dålig på engeska, men vi får vänta och se hur det gick..
Jag åt mat för en stund sen men älsklings grannen M ,och det blev ju så klart pommes med nosetter och sen så får vi inte glömma tzatsiki,eller hur det stavas hahaha, dålig är man på de oxå haha... Men det blir ju alltid pommes och något slag av köttbit när jag och min granne ska äta mat tsm :) Det är nog våran tradtion mat när vi två äter haha :) Men efter vi har diskat så drog hem till sig, så då var man ensam igen , buh huh ahha ;)
Men jag kom nyss ur duschen så sitter här i bara handuk men nu är det dags och göra mig ordning, kan ju inte bara sitta i de :)
Sen så ska älsklingen komma och sova hos mig, det ska bli underbart eftersom de är ingen som är hemma, gud vad skönt och få vara ensam med han utan att någon stör :)
Men hejsålänge Puddningar :)

hahahahaa var bara tvungen och lägga upp ;)
Gamla tider från Eneskolan, när någon ville slå ner mig hahahah för jag hade sån Fin frisyr ;)

God morgon

God morgon..

Jag ska snart gå äta, tänkte bara skriva ett kort inlägg.
Att jag har nationella idag, får se hur det kommer gå, jag börjar blir nervös nu men hoppas att frukosten hjälper lite men nu måste jag gå så jag slipper stress och så, som jag annars får alltid göra..
Idag är det Helg,äntligen.. Slippa skolaan.,
Men skriver väl senare heejsålänge

Veckans låt




försöka sova


Hejhej :)

ska snart försöka sova, eftersom vi har nationella prov i engelska imorn.. Man vill ju inte vara trött och så,Så tänkte för första gången försöka sova vid tio , men jag tror inte ja kommer lyckas men ska i allafall göra det.
Jag åkte hem från skolan idag för jag kände mig inge vidare bra "/ men så jag gick till mammas jobb och var där en stund..Sen så gick jag och linda och fika, linda som var så snäll bjöd mig på fikan, tack syster..
Sen så var jag duktig och lagade mat till mig,mamma,linda och nicklas, hehe det blev inget speciellt utan det blev fiskpinnar och potatis som är så gott :) det var tur att vi åt det idag för jag var verkligen sugen på det,är sugen på något annat nu, vad kan det vara haha ? :) men nu så måste jag plugga de sista och fixa ordning mig för sängen som väntar :)
god natt och wish me luck ;)

Sitter i skolan


Hejhej,

Sitter i skolan och är jätte trött , ingen hit direkt.. Men jag orkade inte gymma idag eftersom jag börjar blir förkyld och ont i halsen, så vill ju inte göra det värre.. Plus jag kommer ju inte kúnna träna idag heller pga de, sen så har jag massa plugga "/ Men nu ska jag fortsätta med att arbete med abort-arbetet som ska in så snart som möljligt..
Hejsålänge, skriver väl när jag kommer hem runt halv tre :)


You can do this

nu är jag klar för sängen,jag börjar blir grymt trött,det har ju varit en seg dag så kan behövas lite sömn..
Imorn har vi gym på morgonen,Det gillar jag skarpt ,haha NOT! i allafall inte på morgonen eftersom jag är så jävla seg och trött men vi har bara två lektioner,sköönt men slutar vid halv två så dom är långa men inte jobbiga.
Först träningslära men vi ska gymma och sen barn-familj lektion´.
Får se om jag tränar imorn,har mycket plugg just nu och sen så har jag ju nationella i engelska,som verkligen är mitt ämne,ne kommer aldrig lyckas få G ens ,men får se hur det går..
Men nu ska jag gå sov ,God natt och sov gott allesammans :)

Just de


Glömde ju skriva förut att mina skolfoton har kommt.. Men jag är inte så värst nöjd men bjuder på bilden :)
haha inte världens bästa kamera heller men får duga..

du<3


tjenahejsaan :)

Idag så kändes skoldagen verkligen så seg än vad den brukar göra..Men det är ett mirakel att jag inte somna idag som jag alltid brukar göra. idag så hade vi idrott och vi hade innebandy, ja det gick ju bra ,vi kom ju lika med ett annat lag men jag gillar inte så mycket att spela innebandy i skolan....men när vi spelade innebandy så kom det en annan klass soch stog och glodde,asså jag hatar verkligen folk som står och glor när man idrottar men som tur fanns det en dörr som man kunde stänga så slapp man se dom fula ansiktena... Sen direkt efter skoldagen var slut så vare bara och gå direkt till humbles och jobba,börjar ju kl fyra och tåget kommer ju in då så fick snabba mig på lite... Men nu är jag grymt trött,ska se om jag orkar plugga, eller jag måste plugga till kl nio inte längre för då måste jag ju se Grey´s anatomy som är så bra,Älskar verkligen den serien.
Men tjingiling så länge

take me away

Det blev ingen träning,jag behöver plugga istället,men får se hur det går.Jag säger att jag ska plugga men det blir aldrig av men nu måste jag ju verkligen göra det,annars så hamnar jag efter och det är ju inget jag vill,om jag inte ens gör de.. Men jag ska senare till vincent efter jag har pluggat så vi ska väl mysa och så :)
Men nu ska jag plugga så vi hörs väl imorn,kommer inte orka blogga sen,eller orka ta med datorn till vincent
Hejdååå :)

smile with me



Hejhej :)

kom hem från skolan för ett tag sen,men jag blir så irriterad på sl,man fick ju åka ersättningsbuss hem för det var något jävla strömfel mellan södertälje hamn och gnesta. Jag åkte 3 från skolan jag var hemma vid 4 , inte så kul men sen var det en alkolist som satt framför mig som stank jätte mycket,man kunde ju inte byta plats heller men som tur gick han av vid södertälje syd så man slapp känna lukten och snacka som bara den gjorde han också men tack för att man har en ipod så man slapp höra han..
Men nu ska jag försöka plugga lite engelska och omvårdnad sen så ska jag väl börja tvätta.
Vet inte om jag ska träna idag eftersom jag måste plugga lite men tror det blir träning ändå :)
Heejsålänge

Always on my mind


Nu har jag äntligen fått min data tillbaka,mamma tar den bara för hon har ju skaffat facebook, så hon måste ju sitta nu hehe..Och sen vid farmville haha, men nu är det snart sovdags för mig,jag måste ju orka skolan imorgon,jag går ju till halv fem imorgon.Det kommer bli en toppen dag får vi hopppas..
Träning ja det bestod av prat om matcherna i helgen,lite passningar,passningsövning och så sen fys,vi skulle se om vi hade bättra oss sen sommarträningen men ja för min del så hade jag väl bättra mig typ något i allafall, men jag är verkligen sämst på att göra armhävningar, gjorde 21 tror jag på 45 sek, haha inte bra men men..
Imorn är det träning förhoppningsvis om jag inte måste plugga "/ men nu så ska jag gå och lägga mig :)
God natt

you make me smile


Hejhej :)
Har inte bloggat på två dar,har inte haft orken eller tiden till det, men nu så kommer ett inlägg  om min helg hehe :)

I fredags så var jag med Vincent,vi tog det lugnt, kolla på film och myste:)
lördagen så hade vi match,och det gick ju inte så jävla bra,men det brukar ju inte gå super bra heller varje match.. På kvällen var det lagfest hemma hos Emma J, där vi åt tacos,umgicks,sjöng singstar:) sen drog jag vidare till adam, där det vare lite chill, ruuligt vare men det var inte lika kul när jag gick ifrån adam klockan fem på morgonen,men som tur gick jag inte själv.. Jag skulle ju ha sovit kvar där men ne, jag ville bara hem så jag kunde sova länge men jag vaknade vid elva på söndags morgonen , gick ju inte dirket sova så mycket eftersom jag kom hem vid halv sex.. Men senare på dagen så drog jag till flen med mikaela,chasse och becca för att kolla på herrarnas innebandy match,dom vann ju med 7-1 :)
Efter vi hade kommit hem så gick jag och mikaela och åt pizza på vita villan sen så såg vi filmen zombieland :)
Det var min helg de :)

Idag är det träning och plugg som gäller..
Men nu ska jag se på tv
Hejsålänge






god morgon

God morgon :)

vakna upp hos älsklingen vid åtta typ sen så var det bara och åka hem,vill ju inte sitta i freja i en timma ensam haha så jag åkte hem istället så jag kan fixa mig och packa väskan:)
Ska väl gå upp till freja runt 10 , o de regnar"/ tusan då..
Min dag kommer spenderas i freja och sen så är det hem och fixa sig,sen blir det lagfest:)
Men nu ska jag äta frukost och så,håller på dö utav hunger,hehe..
Nu så äre det bara och tagga till matchen men först blir det att kolla på HJ´s match som är nu vid tio :9
Heejs¨ålänge

smile like i do

hejhej igen :)

jag åt för ett tag sen,det blev spagetti och köttfärsås,som är så gott :)
snart ska jag gå hem till vincent,åhh jag orkar verkligen inte gå"/ det är ju så långt till han,men ja ska fråga mamma ifall hon kan köra mig dit,hoppas hon gör det! Jag är så trött så det ska bli skönt med en lugn kväll :)
Men nu ska jag snart gå till vincent, och jag orkar inte ta med mg datan så det här blir mitt sista inlägg för idag, men skriver väl imorn:)
Heejdå o god natt då haha :)

inge rubrik


Heejhej :)

Idag är det fredaag som jag har längtat till hela veckan,nu är det helg,skönt och slippa skolan :)
haha idag i skolan vid lunchen så ät malin äppe eller vi andra gjorde oxå de men hennes äpple var så äckligt för det var helst svart i vid kärnorna.. jag har nog inte skrattat så ,mycket på länge. Men efter vi såg hur äckligt äpplet var så sluta vi äta, man mådde ju illa när man såg det hahah :)

Men idag så blir det ett lugn kväll,bara fredaagsmys :)
Vi har ju match imorn mot kolpenäs , får se hur det går eftersom jag har jätte ont i armen, men ja ska försöka ge gärnet :) så ikväll blir det en fett kväll med massa godsaker och så klart älsklingen :)
men nu så ska jag plugga lite kanske får se hehe :)
Men hejsålänge

Här kommer en äcklig bild på äpplet haha. något man mår illa av när man har ätit lunch hehe


god natti

nu är det sovdags, börjar bli riktigt tröött,hoppas jag kan sova bättre inatt men har fortfarande ont i armen,det blev ju inte bättre när man fick en hård boll precis där sprutan är tagen :( men så gåre när man spelar innebandy hehe, man får lite bollar då och då på sig..
Men nu ska jag sova:) skriver völ imorn
Sov så gott

ontont

jag har grymt ont i armen, ska träna snart, få se hur det går, men vill så gärna träna så ska försöka i allafall :) Väntar på att elin ska smsa så vi kan gå upp till freja,hon skulle smsa mig när hon var utanför :)
Men vi hörs sen :)
hejsansvejsan

mat och träning är det som gäller

nemen nu blir att laga mat och sen gå upp till träningen :)
Får se hur det går,har fortfarande ont i armen :/ men hoppas det går bra :)
hejsålänge

shoppat

Hejhej :)

Kom hem från södertälje för ungefär en timma sen, jag handlade två par skor och en halsduk,skulle behövt handla mer men får göra det när jag får lönen :)
Men det som kom med mig hem var det här :
skor från din sko 300:-

En gosig halsduk från hm tror den kostade 79:-

Ett par gosiga skor från din sko 450:- cirka

Rubrik 6

var bara tvungen att skriva ett sånt inlägg, jag brukar inte göra det, kommer nog inte alls göra det mångar gånger till men som sagt var bara tvungen, tycker inte man bara gör så som kissie gör..

men nu ska jag ta och göra mig i ordning sen så ska jag åka till skolan en snabbis sen åka in till södertälje för att handla lite små saker :)
Skriver väl senare,

kissie dök aldrig upp..


Jag satt och kolla på tv imorse och då bläddrade jag förbi mellan kanalerna,och jag hamna på tv4 ,det blev efter klockan tio, Det hanldade om modebloggerskorna.. Jag läste att kissie skulle vara med där men hon dök aldrig upp :o, det visar ju bara hur hon är,hon är ju känd så hon kan ju göra som hon vill , HAHA, medans foki och kenza ställer upp och är med i efter klockan tio,det gillar jag,jag har alltid gillat dom två mer än kissie.. Men alla tycker ju olika.. men jag är glad att hon inte dök upp, skulle aldrig klara av och lyssna på vad hon säger, med sina dumma kommentarer och så.. Man ser ju själv vad hon skirver och så
Men hon dök väl aldrig upp i the voice heller om jag inte minns fel :O men hon är ju känd..

God morgon :)

God morgon..

Som jag redan visste igår så kunde jag inte få någon direkt bra sömn som jag skulle vilja ha,jag vaknade jag några gånger inatt för armen gjorde så ont,den gör fortfarande ont"/ så jag struntade i att åka till friskis och svettis idag för jag vill ju inte hålla på röra armen och så när det gör skit ont,så jag har bara en lektion, barn någon ting, vet inte riktigt vad den heter hehe men så ska nog förmodligen åka upp med elva tåget, men kommer väl vara mobbad på lektionen för det är nog ingen där från min klass utan bara från nån annan klass,vill ju inte sitta där själv haha men nu ska jag gå och duscha och så men skriver väl senare :)
men hoppas min arm blir bättre tills ikväll, vill ju träna..

Tänkte bara ladda upp en bild,det känns som det var längesen,och så klart på mig hahha ;) men ser tjock ut men aja..

nattinatti

tjenahej :)

Snart är det sovdags för mig,börjar bli trött..Men jag kommer nog inte få sova så bra i natt eftersom jag sover på den armen där jag har tagit sprutan,och nu börjar de kännas att jag har ännu ondare. jag vet inte om jag Kan vara med imorgon på friskis och svettis och hålla på röra armen och så,men vi får se, men det gör så jävla ont nu,så förhoppningsvis går det över tills imorn,jag vill ju träna imorn så det måste ha gått över..

Men jag få lite ångest för jag har tagit svininflensan sprutan,varför skulle jag ta den om jag inte har blivit sjuk än,men nu är den tagen så ska inte ha ångest längre för det.. nu får man väl se om jag börjar gå baklänges HAHA..
Men nu måste jag sova lite :)
Natti natti allesammans,hoppas ni kommer få en bättre sömn än vad ja kommer få :)

Tv som gäller

Nu är det Bonde söker fru som gäller sen blire Grey´s anatomy :)

lite saker

Sitter och kollar på lite kläder och skor, jag hitta lite saker jag gillade och som jag behöver :)

Saker jag måste köpa in :
Vantar
Skor
Halsduk
Mascara

Förhoppningsvis så kan jag handla det imorn :)
Jag har tänkt och köpa kanske sån här skor
men får se :)
DS_249334_A.tif



Rubrik 5


Heejhejj, har varit hemma nu i nån timme, åkte hem tidigare idag för jag tog svininflensan sprutan,det blev ju att jag tog den. Men det var inte roligt för som vanligt är jag en mupp som börjar gråta,fan vad jag hatar sprutor, haha min mentor fick hänga med in när jag skulle ta,hahah...så nu har jag haft ont i armen sen jag tog den typ vid klockan tolv.. O jag kunde ju inte jobba idag eftersom jag har så ont "/ men men nu så sitter jag bara och kollar på tv,så skönt och inte göra något :)
Skriver väl senare :)

sovdags


Nu är det sovdags eller ska i allafall försöka sova,det behövs är verkligen jätte trött..
har ätit och duschat,känner mig lite mer på topp nu än innan men imorn så får vi se i fall ja ska ta sprutan,jag är så kluven angående hur jag ska göra "/ men jag har fram tills klockan tolv i morgon på hur jag ska göra... Men dom flesta tycker ju att man ska ta sprutan men jag vet inte, får se hur det blir...
Men god naatt :)

Hejdu


Hejhej :)

Åt för en stund sen,känner mig mätt och belåten, så snart är det träning som gäller, jag tränade inte igår så är tagggad på att träna idag..
Idag i skolan så somna jag som vanligt , gud vad irriterad jag blir på mig själv eftersom jag somnar hela tiden på lektionerna, det ju inte bra.. Och imorn så kan vi få ta spruta mot svininflensan, men jag vet inte om jag ska ta den :o, Ska man  ta den eller :S
Ne men nu ska jag ta och byta om och åka upp till frejahallen o träna :)
Hejsålänge

rubrik 4

ne men nu ska jag ta och försöka sova lite så jag orkar med skolan imorn,eftersom jag inte gick idag..
På onsdag så får vi ta spruta mot svininflensan men ska man ta sprutan? :o
men ska fundera på om ja ska ta den eller inte,men kommer ändå inte våga :o hatar sprutor..
Men god natt

Rubrik 3


Låt mig bara få komma bort för ett tag

men plugg

Just nu sitter jag och pluggar,inte kul alls men vad göra man inte för skolan, Men allt känns så jävla jobbigt nu angående skolan, för det känns som vi har grymt mycket och göra, jag orkar inte plugga längre och jag är så skol trött,jag sover dåligt och somnar på lektionen och jag missar skit mycket.. Gud vad de går bra för mig med skolan -.-'
Men nu ska jag plugga vidare, Wish me luck

Rubrik 2

tjenahej :)

har inte bloggat på nån dag men har varit skönt och inte göra det hehe :)
men igår var de ju lördag och min dag började med att vi D3 hade match i trosa, och matchen gick hur helst eftersom vi vann med 7-2 :) men jag önskar att jag kunde ge mer än vad jag gjorde, men vi hade ju bara två kedjor så jag tyckte det gick bra i allafall :) men jag blev hur trött som helst som man märkte på mig men men sen så vare bara och åka upp till frejahallen och kolla på när Alagets herrar hade match,och dom vann,men jag vet inte med hur mycket men sen så hade D2 match och där förlorade dom med 4-3 :(, matchen var ganska rolig på ett sett eftersom bortalaget fick massa utvisningar eftersom dom för det mesta snacka sig till dom, men jag tycker i allafall att Gnesta kämpa på bra:)
Men kvällen blev ju inte den bästa lördagen men såna lördagar måste ju finnas oxå hehe :)
Men idag så är det iallafall farsdag så det blir väl en liten tripp ut till pappa sen så ska jag väl försöka plugga..
Sen så blire att jag kanske åker hem till vincentälskling:)
Men hejsålänge :)

ja just de

jaa just de , Det är ju maskerad fest igen imorgon, och jag har ingen aning på vad jag ska ha på mig, några säger att jag ska ha sjuksköterska dräkten igen, men jag vet inte, det är ju inte så kul och ha samma igen ?
Vad tycker ni,kan jag ha samma? eller har nån något annat tips? :)
Tack i så fall gulleungar

Rubrik 1


Hejheej :)

Det gick väl sådär på jobbet iddag,var mycket och göra.Alla ville köpa gustav adolf bakelser idag,eftersom de är gustav adolf dagen idag haha.. sen så när jag kom hem så var jag helt slut, men jag orkade i allafall äta lite mat,det blev idag kotletter och pommes med massa god sallad, asså jag skulle fan kunna leva på sallad eftersom de är så jävla gott haha :) Men just nu sitter jag och kollar på tv, det är någon film på femman:) men ska snart gå duscha och efter jag har gjort de så hoppas jag att vincent har kommit hem till mig,eftersom han ska sova hos mig idag :)
Jag kommer nog somna ganska fort,eftersom jag är ju trött som helst, och jag måste ju vila upp till matchen imorn :) Vi har match imorn ju mot trosa i hedebyhallen . Får se hur matchen går eftersom vi är ganska några spelar, men hoppas på vinst iallafall:)
Men nu ska jag gå duscha och sen mysa med vincent,som kommer snart :)
Heejsålänge

Hoppas ni orkar läsa hehe :)

blblaa

Hejheej :)

I skolan så lyssande vi ju på personal från håga och hall, det var ganska intressat, trodde inte jag skulle orka och lyssna hela tin men det gjorde jag :) haha vad duktig jag är..  Jag tror inte jag skulle jobba som vårdare på ett fängelse,det verkar vara så läskigt,haha.. Men Hall är den säkraste fängelse i sverige + kuma och någon till, och där sitter dom farligaste personerna, hahah skulle aldrig våga jobba där..
Men snart är det jobbet som gäller,jobbar till cirka 19.00 sen så senare ska jag vara med vincent efter han har kommit hem från HJs match men ne nu ska jag ta något och äta innan jag hungrar ihjäl ahah

Heejsålänge, skriver väl efter jag har jobbat klart :)


sovdags

neeemenn nu ska jag sova, så ni får sova så gott allesammans :)
God natt ,sov gott

Pussokraamm

kort inlägg


Sch schaaaaaa :)

Kom nyss ur duschen, ska snart gå och sova så man orkar sitta och lyssa på personalen som kommer från hall och håga imorn , men kommer säkert somna som vanligt -.- ,
men heejsålänge :D

träning

Nu har jag pluggat och ätit,det blev korvstroganoff med ris:) men nu ska jag byta om till innebandy träningen, får se hur det går,jag har inte tränat på en och en halv veckan typ,faan vad dålig jag känner mig nu hhaa men idag så blire träning iallafall :)

skriver väl sen :)

Pussokram

pluggar "/

Just nu sitter jag och pluggar,ja det går ju inte så bra,håller på skriver ett arbete om adoption som ska vara inne ganska snart,o jag började idag haha dålig planering, jag vet men jag får skynda mig på,men det verkar inte gå så bra,för jag är dålig på hitta bra fakta som man skriva med egna ord sen.. men ska be hjälp av någon får se vem det blir men nu ska jag fortsätta plugga vidare på det hära som är hur tråkigt som helst,
Wish me luck sweetie :)

Skriver väl senare o säger hur dåligt de gick hehe...

-.

heejheej,

idag så var jag hemma från skolan kände mig lite hängig,så jag behövde inte gå till skolan..
Linda och Alexander är här, gud vad han är söt, söt moster,söt syster son hehhe :) men nu ska ja ta och klä på mig, och sen så blir det lite plugga och så men så skriver väl senare:)
Kanske lägger upp en bild på sötungen!

Pusss

sovdagss

Nemen nu ska jag försöka sova, jag skulle ha gjort det för en halv timma sen typ,men det blev så att jag kollade runt på olika bloggar men nu ska jag ta och sova lite..
Men imorn har jag typp bara en lektion och det är träningslära,vi ska ju gymma, jag ska nog bara köra magen imorn,orkar inget annat,eftersom jag har innebandy på kvällen som jag måste orka med :)
Men god natt, puss o kram

Här kommer en sommar bild ,eftersom jag saknar sommaren så mycket:)


Grey's Anatomy

Grey's Anatomy är det som gäller nu ,det är som underbart bra!
Eller vad tycker ni?

byee så länge :)


tjenahej


Hejhejj :)

Jag har nyss ätit mat, det var spagetti och köttfärssås, det är fan min älskling rätt ,finns typ inge godare än det hehe, kom hem från jobbet för en stund sen ,det var ganska lugnt idag, men det är så skönt när det är de ,så slipper man hålla på stressa och så.. Ska jobba på fredag med , PENGAR PENGAR :) Pengar behövas alltid,
Men nu ska jag hoppa in i duschen, skriver väl senare :)

Pussokram



..



Tjeena, jag kom hem runt halv ett, skulle ha pluggat tills nu men ne jag fastna vid datorn eftersom ja har kollat på massa olika videosar om new moon och så men nu ska jag gå och fixa lite ,sen så ska jag gå jobba senare vid fyra så skriver väl efter jobbet :)

*Heejsålänge :)

bara en bild

Först innan jag går och lägger mig vill jag bara lägga in en bild på mig och min pojkvän,som betyder allt för mig <3

Nu blire sovdags  Goodnatt :)


ingen träning


Idag så blev det ingen träning för mig idag heller ,för jag plugga idag med,jag har massa plugg den här veckan.. Men måste träna på torsdag , känner mig så  lat och så annars ,hehe det är jag ju ändå, men nu är det sovdags ska upp som vanligt kl sex i morgon bitti, jag som är så pigg på morgonen ahha not!, men så skönt gå jag inte hela dan eftersom jag ska fixa mina nya p-piller som kostar 1000 kr , så jävla dyrt, jag fattar inte men aja.. Men jag skulle vilja gå hela dan eftersom klassen ska och åka på rättegång,och jag missa det "/ men men så gåre..
Men imorn ska jag jobba,väldigt skönt känner jag så jag får lite pengar sen när lönen kommer, det 'är alltid underbart med lite extra pengar i månaden :)

Men nu ska jag försöka sova , godnattinatti


skolaaan



Just nu sitter jag i skolan och läser lite bloggar,har ju inget annat för mig, som vanligt får vi sluta tidigare från träningsläran, och snaart äree lunch,jag som är hungrig och det blir juu så god mat, potatisbullar och blodpudding ,Gud vad gott, NOT! hur ska jag klara mig ända till halvfem ? men nu ska ja gåå ätaaa..
Skriver väl senare :)

Pussokraam

nattinatti

nemen nu är det sovdags, förhoppningsvis så kan jag sova hela natten och inte somna på någon lektion imorn,jag blir så trött på mig själv att jag gör de hela tin,och sen så går vi ju till halv fem imorn!  min dag kommer bli sååå bra hahah!
Men goood naaaat :)

En bild från maskeradeeen :)

tröttter

Hejhej,

Jag har inte kunnat sova något på hela dagen,fan jag förstår inte,jag är hur trött som helst men kan ändå inte somna"/ men ska försöka lägga mig snart så jag kan sova lite om det går hehe , men i allafall ja ska boka tid imorn till vårdcentralen så jag kan ta lite blodprov för lite olika saker men får se hur det blir, jag har ju svårt för att ta blodprov, tycker det är så läskigt.. O just de , det ska vi ju göra imorn på omvårdnads lektionen, haha jag tänker verkligen inte göra det på mig själv. men nu ska ja ta en dusch så tjenahejsan ;)


:_:


idag så vare resursdag ,och jag hade ett prov som jag skulle göra,men det gick ju inte så bra,eftersom jag somna lite.Men så går det när man inte sover något men jag ska i allafall ta och sova lite nu, får se om det blir någon träning idag men får hoppas :)!

Byeee :)

sliten

Nu ska jag åka till vincent och sova hos han, jag är riktigt trött,ont i huvudet "/
Men nu är det sov dags :)
God natt o sov gott allesammans :)


En trött,sliten,ont i huvudet-en riktigt dålig baksmälla & osmikand hanna

-.

hejhej..


kvällen igår var så lyckad,det var bättre än förhoppningarna,jag är så glad att det var så många som hade klätt ut sig :) och det kom ganska mycket folk vilket var kul men nåt som inte var kul var att vi åkte hem runt halv fem eller nåt på morgonen, efter vi har städat allt,jag var hur trött som helst, men sen så vid nio igen vara bara och åka dit en sista gång och städa lite.
Sen åkte jag hem till vincent,för att sova lite,fast mådde ju inte så jävla bra,hehe..
Den här dagen var min värsta dag,för jag har aldrig varit så bakis innan,jag har inte kunnat äta något tills nu,.. jag känner mig så sliten o det är skola imorn,vad kul jag kommer ju känna mig sliten hela veckan "/ men det är värt det eftersom festen var grym!

Här kommer lite bilder :) inte bästa kameran men det får duga





RSS 2.0