Klickade hem!

klickade hem två klänningar och ett par pumps! nu ska jag börja städa mitt rum, icke kul men måste! Högsta volym på!
Pussssssssssssssss

vill blir frisk!

har pluggat lite grann men ska plugga mer senare, tar en liten pause först!
Jag vill bli frisk i halsen så jag kan börja träna, jag ska börja jogga lite då och då. Får vi hoppas! Känner att jag behöver komma igång med lite träning! Det var ett bra tag sen känns det som, mitt fläsk behöver röra på sig, haha!
Skulle bara vilja ut och jogga i det här fina vädret men ne det går ju inte för då kommer min hals bara bli värre, jag får vänta!
Ska klicka in på nelly för att kolla om jag hittar någe fint! Pussssssss

hemma från praktiken!

Hemma idag med från praktiken, har ont i halsmadlarna. Såå kul! Jag hoppas att det inte övergår till halsfluss, orkar inte med de. Så jag försöker hålla mig bra i halsen med te med honung i och strepsils, får se om de funkar då!
Jag är supertrött, funderar på gå vila lite. Sen ska jag sätta igång och plugga, tänkte passa på och städa mitt rum. Om jag nu har ork till det, de visar sig senare. Men att plugga blir det i alla fall!
Pussss

Like my new eyebrows!


Godmorgon

Godmorgon!
Vilket fint väder det är,  vad jag älskar det! Jag som ska jobba i det fina vädret, det är tråkigt men får tänka pengar så.  Ska snart äta frukost och till det ska jag ha en stor kopp te med honung för jag börjar få ont i halsmandlarna. Inte bra!
Efter jobbet ska jag bara vara med vincent, ingen aning vad vi ska göra men det blir väl lugnt!
ne nu kurrar magen efter lite frukost, Pussss

you don´t know

Har plockat lite i mitt rum, känns skönt och få bort lite! Men nu är jag värd lite mat, det blir wok. Sen ska jag försöka plugga, men är nästan för trött men ska försöka! Måste försöka blir klar med projektet men de är mycker kvar men gör mitt bästa!
Imorgon blir det jobb från 12.00 till 19.30 på konsum! Tjäna in lite pengar är alltid bra.
Pussss

Just like it!

Foto & Redigering: Alexsandra Hedström

bra köp!

Haft praktik och jobbat idag, känner mig så duktig! Nu är jag helt dööd, men ska försöka ta och plugga lite om jag nu orkar. Ska upp vid fem imorgon igen, sen efter praktiken ska jag till tumba gymnasium för att träffa Alexsandra. Hon behövde en modell till hennes foto läxa eller vad det var. Så klart ställer jag upp ;)
Efter praktiken gick jag runt lite på stan, jag fick med mig hem 2 par shorts, mascara, lösögon fransar  och  en t shirt. Hade inte tänkt och handla något alls men man får alltid med sig något hem. Igår fick jag med mig, bh,nagelfil och nagellack! Super bra köp.
Min farfar kom hem idag från sjukhuset, känns jätte bra. Nu slipper han vara där  och ha tråkigt :)
Men nu ska jag försöka plugga annars blir det väl tv!
Pusss

Godmorgon

Godmorgon, idag ska jag ut på praktik på södertälje sjukhus. Hade hellre varit i skolan dom där 4 veckorna, jag är så trött på att praktisera. Men de är bara och stå ut i fyra veckor. Jag ska vara där halv två för att få lite intro och info, skönt att man inte börjar på en gång som vissa andra gör. Lite tur, men efter jag har varit där ska jag hälsa på farfar som ligger fortfarande på södertälje sjukhus.
Men nu ska jag börja göra mig i ordning och äta lite frukost!
Ta mig tillbaka, vancouver! Sol,grönt gräs, vårkänslor & Vancouver Canucks så klart!

Härliga utgångar!

Vaknade för en stund sen, känner mig pigg jämnför igår. Då var jag helt död efter utgången i nypan, men idag känner jag mig lite bättre och är piggare. Så nu ska jag äta en sen frukost, efter det blir de att städa rummet. Och det behövs haha.
Båda utgångarna var jätte roliga, det var mycket folk båda dagarna. Vet inte vilket jag föredrar mest men jag gillar både nypan och södertälje .Två härliga utgångar!
Imorgon börjar min praktik, ska vara på Södertälje sjukhus på avdelning 20. Jag ska vara där imorgon halv två och mitt tåg går elva. Kul att man är framme två och en halv timma innan. Skit kul!
Men nu ska jag äta lite fruskot
Pusssssss

Trevlig dag!

Har ätit lite gott, potatisgratäng med kött och så klart en god sallad, ett måste! Sen efter maten blev de jordgubbs formage tårta, super gott.
Vi har spelat yatzy, med mycket skratt och försökt hitta vad jag ska ha på mig imorgon, eftersom vi ska klä ut oss. Eftersom vi har studentkampen, så måste vi de för att få poäng. Har två altvernativ men jag vet inte vilket jag ska ta. Men det får vi se imorgon.
Nu ska jag gå sova, ska åka tidigare till skolan för att jobba lite med projektet.
Godnatt!
Den mumsiga tårtan!
Moster sötnos!

GRATTIS MAMMA!

Idag är det din dag. Jag älskar dig

Super taggad!

Kan det bara bli helg, på fredag så kanske det blir bio med älskade vänner. På lördag då är det utgång som gäller, i södertälje i alla fall. Både The strip och 550 har teman så ingen aning vilket som verkar bäst, hmm. Får se vad mina brudar säger! Jag är så grymt taggad för helgen.
Sen på fredag ska alla i klassen vara utklädda, för vi har studentkamp. Vi får poäng om alla är utklädda, så hoppas på att alla kommer vara det. Jag vet vad jag ska vara utklädd till, inget speciellt. Något som jag har hemma bara! Jag ska vara grekisk gudinna, haha. Får se hur det blir med det men får hoppas att det blir bra!
Men nu blir det sängen! Godnattt

you know what!

Kom hem för ungefär 30 min sen, har jobbat på humbls. Är helt slut, jag blir så trött efter jag har jobbat.
Ska ta något och äta, sen så ska jag plugga. Inte kul men det behövs. Jag har så mycket och göra, dom bara ge oss massa saker och göra haha. För mycket!
Men nu ska jag käka lite, pusssss

Bild från barn HLR förra veckan!



fick lära mig barn HLR förra veckan så nu kan man de. Förhoppningsvis.
Pusss

Solsidan nästa!

Solsidan nästa!


Express

Jag har varit lite dålig på att uppdatera lite men som sagt jag har jobbat hela helgen, eller gått intro på violen. Det har gått jätte bra så nu får vi se om dom ringer nåt då!
Igår blev de melodifestivalen med Vincent hemma hos chasse och andreas, sen vare bara och gå hem för att sova. Jag skulle ju up vid halv sju imorse!
Är så trött, kom hem för någon stund sen men nu ska jag börja plocka lite i rummet sen plugga!
Fyfan satan vad skönt det ska bli och vara ledig nästa helg, och då blir de utgång! GILLAS!
Snippan saknar dig!
P

Pusssssssssssssssss


sitter och pratar i telefon, ska gå tvätta bort sminket snart.
Sen ska jag gå lägga mig, Pussssssssssssss

Love it!


NATTI!

ne nu ska jag gå sova, imorgon är det en lång daag... Först skolan sen efter det ska jag åka till tumba för att Alexsandra ska fotografera mig till hennes projekt. Känner mig lite nervös men det går säkert bra!
Snart kommer alla skivor man ska gå på, är hur taggad som helst!
Klicka in här, för de är våran skivaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kommer bli så himlas bra!
Säljer biljetter för den som vill ha, bara att höra av sig ;)
http://www.facebook.com/event.php?eid=123850627670194
Ne nu sängen, godnatt! Saknar min farfar hur mycket som helst! Var där igår hela dagen hos han på sjukhuset, ska dit på fredag om han nu är kvar. Förhoppningsvis inte!
Farfar<3
'
Ser ut som en mupp här men aja!

fettisdageeen!

har nyss ätit lite, blev en sen  middag eftersom både jag och mamma kom hem runt åtta. Direkt efter skolan gick jag och jobbade, det var ju fettisdagen så det var mycket folk som köpte massor av semlor!
Fick i mig en själv också hihi! Men nu ska jag sätta igång och plugga,duktig jag är!
Pussssss

Fullt igång!

tvätten är fullt igång, nu ska jag snart sätta mig framför tven och titta på top model sen efter det blir det plugg, sjukvård och arbetsmiljö&säkerhet. Plugga till provet till på onsdag med, för att höja upp mig!
Pussss

Farfar <3

Ojoj det var några dar sen jag skrev men har haft fullt upp.
har jobbat hela veckan, skulle ha varit ledig i fredags men ne då jobbade jag på konsum!
Är helt slut efter en hel jobbvecka, imorgon är det skola. Inte så kul, vi har så mycket och göra.
I fredags morgon fick min farfar åka till sjukhuset, han är fortfarande kvar där "/ Var där igår och hälsade på han, inge kul och se hur han såg ut. Han var alldels röd och svullen över hela kroppen och fick höra att de är värre idag. Sen har han bråck som sticker ut på magen också, skulle de spricka inuti magen så måste han akut opereras "/ Önskar bara att han blev bättre, men ska åka och hälsa på han imorgon. Hoppas att det har gått ner lite men får se. Han kanske skulle flyttas till en annan avdelning, eller hoppas att får komma hem.
Men nu ska jag börja städa,tvätta sen ska jag plugga, inte så kul men det måste ju göras!
Pusssssssssss
Älskade farfar <3

haha eller!

Hejhej!
Jag jobbade idag på humbles, gick super bra men var lite stressigt men det går. Jag slutade runt två, efter jobbet så kom alexsandra ner till gnesta. Vi Fikade lite och pratade om fotograferingen som ska göras nästa vecka. Hur jag kommer se ut och sånt. Är jätte nervös men hoppas det går bra ändå!
Igår hade jag ingen direkt lust att skriva, var på lite dåligt humör...  Men fick en bra besked igår är att jag ska få sommarjobba på frustunagården, men fick inte så roligt besked från tandläkaren. Åh gillar verkligen inte dom...
Nu ska jag äta lite sen hoppa in i duschen.. Skulle behöva titta lite i skolböckerna men jag är ju så trött. Så får se om jag orkar..

RSS 2.0