Sleep tight sweethearts!

har haft en lång dag, praktiserade sen efter det jobbade jag. Känner mig inte så pigg,det blev ingen träning för mig ikväll. Ingen match eller träning denna vecka, jag behöver vila. Kroppen är helt slut!
Sängen väntar på mig! Ska praktisera imorgon och på onsdag, sen är jag lååång ledig! På onsdag ska jag få se på en höft operation, så häftigt det ska bli!
Bara tre dagar kvar!
Godnattt, pussssssssssssss

Sista för ikväll!


Ska gå lägga mig nu,kommer nog somna på direkt när jag lägger mig i sängen. Jag ska nog inte träna imorgon,känner mig inte riktigt på topp. Troligtvis så blir det ingen match för mig heller, som sagt kroppen är inte på topp just nu!  Jag har inte kommit så långt på min packning men det är ju några dagar kvar tills jag åker så har lite tid på mig ;)
Mina underbara pinglor kom hem idag från sälen, har saknat dom lite grann haha! jag missade en grym helg men det får vi ta igen, och det kommer vi garanterat ta igen!
Så nu ska jag ta och få lite skönhets sömn, god natt!
Pusssssssssssssss mina fina vänner!

tröttmössa!

Har inte haft tid och blogga under helgen men hade en liten lucka nu. Har haft fullt upp hela helgen, jag har jobbat både igår och idag. Sen spelade jag innebandy match igår och den gick ju inte så bra,vi förlorade. Som vanligt nu .
Jag är helt slut i kroppen, har ont i överallt. Orken börjar ta slut. Men på torsdag då får jag äntligen lite ledig från allt, det ska bli så skön och få komma bort lite. Åka till Vancouver för att njuta lite av NHL hockey, ska bli riktigt skönt! Sen efter det har jag bara två dagar kvar på praktiken sen så börjar skolan igen, det ska bli skönt att få komma tillbaka. Men det kommer jag inte tycka senare men det får gå ändå!
Ska börja packa lite smått och sen laga lite mat till mig själv, är ensam hemma. Hur tråkigt som helst nu, mamma jobbar till nio-halv tio ikväll. Får stå ut till dess!

Pusssss




Sova nu!

ne nu ska jag gå sova! Såg att mitt älskade lag som står mig närmst om hjärtat vann idag mot Djurgården! Det börjar gå bättre för dom, dom har tre poäng kvar till slutspel,och det kan man ju alltid hoppas på men får se hur det går! Men som sagt snart så jag få se på lite NHL hockey på riktigt, och det kommer bli hur grymt som helst! Bara en vecka kvar! Längtar som tusan!
Men godnatt och sovgott! 

Hejhej!

Ska snart gå lägga mig i sängen, börjar bli lite trött. Vill varva ner lite grann, har varit stressad hela dagen. Inte bra!
Men praktiken gick jätte bra som vanligt och det går mycket lättare när de är roligt. Jag har varit där nu i tre veckor och de känns inte så för jag har det så bra där. Söka sommarjobb där kanske??...
Efter praktiken åkte jag till Södertälje för jag skulle fika med Alexsandra,Steffi och Moa. Mina gamla klass kompisar från högstadiet,och det var super trevligt och roligt att få träffa sen, det var ett tag sen vi alla träffades tillsammans. Men jag hade lite tid innan vi skulle fika så jag lite och kollade i affärerna och fick med mig hem ett par stövlar på rean,två ansiktes masker och stay ups ;) Kunde inte shoppa så mycket, är ju tvungen och spara lite till Canada!  Imorgon ska jag kolla på en operation, en lättare variant. Nästa vecka kanske det blir en lite större men får se!
Bara EN vecka kvar!
Pusssss

är så trött!

Hejhej!
Igår så hade jag inte orken eller tiden till att blogga igår för jobbade från halv åtta till åtta på kvällen, en låååång dag sen efter jobbet så drog jag och tränade så var helt slut efter!
Nu håller jag på laga mat, är jätte trött idag med men ska äta sen ska jag lägga mig och kolla på film, det blir sen mat ikväll för kom hem sent från jobbet "/!
JA just de jag har ju äntligen fått tid till magnet röntgen, den 21 februari, ÄNTLIGEN säger jag bara !
Pusssssssss

äntligen hemma!

hemma efter en lång dag, dagen började med att det gick inga tåg utan ersättning bussar och jag verkligen älskar det.. Sen kom jag dit strax efter nio,dagen flöt på bra till klockan var runt  tolv känner jag av att jag får hugg i hjärtat och jag sätter mig ner för att vila men det gick inte över. SÅ min handledare tycker jag ska gå till akuten vilket jag gjorde,så jag var där nere runt halv ett. Fick komma in på EKG, plus och sånt. Och det såg väl bra ut, sen skulle sjuksköterskan kolla om jag skulle ta några blodprover. Ja vilket jag skulle. Sen tog det ungefär tre&halv timma tills jag fick provsvar och träffa en doktor. Klockan hade då blivit runt halv sju, dom proverna såg bra ut med. Han fortsätter med att lyssna på hjärta och lungor men det var bra förutom att jag har oregelbundna hjärtslag men det visste jag sen tidigare. Sen så tycker han att jag ska ta ett sista prov, hjärtprov för att kolla något om enzymerna var som dom skulle vara, tror jag hihi! Så fick jag svar runt halv nio igen att allt var bra och jag kunde åka hem. Så äntligen fick jag åka hem! Och de kostade 350 kr, rena rånet men vad betalar man inte för lite hjälp! Som tur var allt bra. Nu börjar jag känna mig riktigt trött och har super ont i mina armväck efter blodproverna, ska bädda sängen sen gå sova. Det är en dag imorgon med men ingen praktik utan ska jobba på mitt jobb och tjäna lite pengar!
Godnaatttt!
Saknar denna söta lill kille!

FAN!

Hemma från matchen, det gick ju sådär. Vi förlorade ännu en gång med 4-2. Vi satte inte våran lägen och domarna var helt emot oss men ändå så fortsatte vi kämpa. Men tyvärr så gick det inte hela vägen men nästa gång tar vi dom. På hemmaplan! Jag satte mig själv dom 15-10 sista minuterna för kände att något inte gick rätt. Men nästa match är på lördag hemma mot Rockets och dom jävlarna  ska inte få en lätt match mot oss!
Ska hoppa in i duschen sen ska jag bara ta det lugnt med min älskling,jag ska ju upp imorgon bitti vid sex så har inte lust och göra något annat.
Gick in på sl hemsida för att kolla tågen tills imorgon, och det ser ju inte direkt så kul ut!
Pusss

GAMEDAY!

PUSSSSS!

Gårdagen var bra!

Gårdagen var jätte bra! Först blev det ju en sallad på rullen med Emelie,det var lite tajt om tid bara så vi hann inte sitta där så länge men det gick bra ändå. Sen gick vi vidare till elektron, för att se Gnesta revyn- Gräslig konst & konstigt gräs. De var kul, gillar allt dom gör. Men tycker det är alltid är bra, när jag har gått och jag har gått i några år och fortsättning ska det bli! Men efter det så åkte jag och vincent hem till han och myste lite och åt lite chips&dipp.
Men nu ska jag gå äta så jag har lite krafter till matchen, idag ska vi möta Trosa så vi kan ju alltid hoppas på Trosa kross men det vet man aldrig. Det är bara att tagga och kötta tills vi spyyyyr haha!  Men nu kurar magen allt för mycket!  pusssssssssss
Taggaaaa nu brudar!

Fixad och klar!

Försöker få tag på Emelie och Vincent men jag får inge svar! Men jag är i alla fall ordning gjord!
Pussss

Slutade tidigate

Fick sluta tidigare idag, det passade perfekt eftersom de är fredag. Idag fick jag gå med två andra personer för min handledare för ledig men det gick jätte bra. Så dagens planer är att gå äta med Emelie på rullen sen så ska vi gå och kolla på Gnesta revyn! Kommer bli super mysigt och roligt. Sen så efter det ska jag vara med min älskade pojkvän! Imorgon är jag ledig från praktiken men då har jag match i trosa istället så ingen vila för mig :) Det blir en lugn helg och vilket är skönt men att jag behöver gå upp sex på en söndag morgon är inte så skönt! haha
Men nu ska jag göra mig i ordning :)
Pussssssssss

Duschen nästa!

Nyss ätit lite mat, ska hoppa in i duschen för jag fryser så jävla mycket. Är super trött så ska nog gå lägga mig efter duschen.
Imorgon är det fredag, men det blir ingen direkt vila för min del, imorgon ska jag på Gnesta Revyn och på lördag har jag innebandy match. Söndag ska jag praktisera,jag börjar sju, jätte kul på en söndag! Haha. Känner bara att jag skulle behöva vila i några dar och inte göra något. Men jag får vila lite grann när jag är i Canada, behöver inte tänka på skolan eller något annat :)
Ja just det, idag så har jag och min älsklings ställt oss i kö till lägenhet i gnesta. Men det blir i så fall inte först vi båda har gått ut skolan och har jobb! Jag längtar faktiskt tills vi flyttar ihop, tror vi kommer få det supermysigt! :)
Pusssss
Omg gammal bild !

Godmorgon!

Godmorgon!
Jag känner mig mycket piggare och har inte lika ont i min mage som jag hade igår morse så det blir att åka till praktiken snart! Det är verkligen mycket skönare och gå upp vid fem än vid åtta,för annars blir jag hur seg som helst i kroppen och är dunder trött resten av dagen.
Lönen kommer idag, så himlaaaa braaa!
Men nu ska jag gå till tåget! Pusss

Mår lite bättre!

Ska gå sova nu, men först ska jag dricka upp min Proviva först med svartvinbärs smak. Den är verkligen super god och den hjälper min mage. För nu har jag inte lika ont som jag hade i morse. Så mamma fick handla hem en sån och magen mår allt bättre! Så imorgon blir det praktiken,jag har inte tid och vara sjuk.
Imorgon eftermiddag ska jag och älsklingen gå till Gnesta hem för vi ska kolla om vi kan ställa oss i kö till en lägenhet! Spännande va, får se hur det går :)
Pussssssssss
Bästa smaken!

Hemma idag!

Idag är jag hemma från praktiken,för när jag vaknade i morse så kände jag mig illamående och hade jätte ont i magen. Så vågade inte chansa att gå dit ifall det kunde vara magsjuka. Men har ätit lite nu, får se om det gå över. Det hoppas jag,för jag har inte tid och vara sjuk men ska ta några vitpeppar korn så kanske de hjälper!  Men ska hoppa in i duschen för jag fryser så himla mycket!
Pusssss

Sängen next stopp!

nu är det säng dags för mig, har en dag för mig imorgon med, först praktiken sen jobba, sen avslutar jag dagen med en innebandy träning! Kom hem runt halv tio, har inte gjort så mycket sen dess. Pluggat lite och bäddat sängen, har för de mesta suttit framför datorn!
Godnatt bitches!
Sakar Alanya som bara den, det blir inge utomlands i år för min del! Här ska det sparas pengar!

4. Mina föräldrar

Min föräldrar!
Ja vad ska man skriva?!
Dom var tillsammans tills jag var runt 4-5 år tror jag, har inte riktigt bra koll men på ett ungefär! Dom var tillsammans i ungefär i 10-11 år! Vi bodde då ute tillsammans ute där min pappa och farfar bor nu! Sen gick dom skilda vägar,dom var aldrig gifta eller förlovade.
Min pappa träffade min mamma när hon var runt 18 år och min pappa var då 28, det är 10 år emellan dom. Dom fick fyra barn tillsammans, Linda,Sara, Emma och sen jag :) Min pappa hade redan två barn innan sen ett tidigare förhållande innan han träffade mamma. Men det är inte så att mina föräldrar är osams eller något, dom kan vistas i samma rum och kan ha en dialog mellan varandra!
Jag älskar mina föräldrar, dom betyder verkligen hur mycket som helst för mig. Dom har ställt upp för mig i vått och torrt. Pussss

helt utmattad!

Jag är helt slut i kroppen, dagen började med att jag gick upp vid halv fem sen började jag vid sju. Så man måste ju ta sex tåget, jätte kuuuuul! Men sen så kom jag in till Gnesta vid halv fem då vare bara för mig att gå vidare till det "riktiga" jobbet :) Så då kom jag där ifrån lite efter halv åtta ikväll. Sen vare bara och skynda sig hem för att byta om till tränings kläder. Träningen gick faktiskt bra men känner att jag behöver träna upp min kondition, men det får bli när snön har smält men det kan ju kanske bli någon jogging tur med syster! Hon är ganska ute och joggar så det kanske blir att jag hänger på henne!
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film!  Som tur så ska jag inte gå upp så tidigt utan runt 8-9, jag börjar ju halv två till halv tio så kommer hem sent istället!
Godnatt!

Sleep tight sweethearts!

Ska gå sova alldeles strax, börjar blir trött nu. Man ska ju upp vid halv fem,måste ju duscha så det blir att gå upp en halv timma innan.Annars brukar jag duscha kvällen innan men det har inte blivit så.
Det blir ingen sälen resa för mig i år som det var tänkt men något är i vägen just då, men så är det. Kanske blir att man drar upp dit lite senare eller inte alls. Beroende på hur mycket pengar man har och vilka som är taggade!  Men eftersom de inte blir något sälen resande på ett tag så ska jag klicka hem lite kläder för lite tröst, gillar tröstshopping hihi.
Sleep tight sweethearts!

Matlagning

Städningen får vänta, nu blir de matlagning med mamma, det blir TACOS , fysatan vad gott det ska bli"
Pusssssssssssss

Lite om helgen!

Har haft lite fullt upp och inte varit hemma! Men i fredags var jag bara med min älskling, vi tog de lugnt med lite chips och dipp.Åh en film på det.
Var tvungen och gå upp tidigt på lördagen för skulle kolla på älsklingens match i trosa,åkte med syster dit och mosters älsklingar.! På vägen dit så var de någon i Vincent innebandylag som körde ner i diket haha! Men det gick bra och dom fick upp han! Sen senare hade jag match, vi mötte Nykvarn och man kan ju inte säga att vi vann haha! Men vi får ta igen nästa lördag när vi möter Trosa borta! Och då ska de jävla köttas!
Efter matchen så var jag bara med min älskling igen, tog de lugnt då med, sen vare bara för mig att gå upp tidigt idag igen men jobba är ett måste ! Pengar är alltid bra att ha, men först och främst ska jag har till Canada resan som blir av om cirka 3 veckor. Sen efter det så ska det sparas till körkortet och inredning.
Men nu ska jag ta och städa mitt rum, det ser förjävligt ut haha, kläder överallt. Sen så får jag se om jag orkar så ska jag premiär öppna min födelsedags present, Bonniers trafikskola 2010. Ska börja öva lite smått tänkte jag!
Pussssssssssss

Godnatt!

Ne nu har jag kommit ur duschen! Det var super skönt men nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Innan jag duschade gick jag över till min syster Sara lite snabbt, skulle prova en tunika och den var jätte fin så det fick jag sen fick jag en liten röd väska. Ibland är hon allt för underbar haha :)
Imorgon är det fredag, gud så skönt och få vara ledig, men nästa helg så praktiserar jag så då blir de ingen vila. Är ledig en dag nästa vecka plus att jag jobbar lite på humbles efter så jag drar in några pengar i alla fall! Ska jobba imorgon med på humbles direkt efter jag har kommit in med tåget! Så kommer var helt slut så måste vila upp mig för matchen på lördag. Men nehe sovdags kanske?!
Pussssssssssss
Min underbara kärlek<3

ett försenat inlägg! Skulle upp vid 21.03

Har haft fullt upp hela dagen, jag började ju praktiken vid sju sen slutade jag vid halv fyra så det blev kvart i fyra tåget.Sen när jag kom in till gnesta så knatade jag till humbles för att jobba, slutade vid halv åtta. Nu håller jag och mamma på gör lite mat till oss.Det blir kyckling sallad,MUMS! Båda kom hem sent så därför äter vi så sent!
Och jag är hur trött som helst,vill bara gå sova nu men måste äta först och duscha sen så!  Maten börjar blir klar så!
Gick på laget och såg att jag var kallad till matchen och känner mig redan dunder taggad! Fan vi ska kötta som aldrig förr!
Pussssss

Nattinatti

Har nyss ätit lite,kom hem runt halv elva så kände mig lite hungrig. Men ska gå lägga mig nu jag ska ju upp fem imorgon bitti så.
Praktiken gick faktiskt bra,har lärt mig en hel del fast jag bara har varit där två dagar. Men jag pratade med en som har hand om oss elever och hon sa att hon skulle boka upp så jag får se på operationer av olika frakturer och så, och lite annat som jag inte kommer ihåg. Men det ser jag verkligen fram emot det, kul att få se en operation :)
Men ne nu blir det sängen! Jag får ta punkten om 4. mina föräldrar när jag har tid men det kommer väl!
Nattinatti

tar halv elva tåget då!

Jag var hur trött som helst i morse,ställde klockan på halv nio men jag ville verkligen inte gå upp.Men var ju tvungen så det var bara och gå upp. Men igår morse då jag gick upp fem då var jag mycket piggare och kände mig inte alls trött, men nu så känner jag mig skit trött och ont i huvudet. Ska gå till tåget nu, ska ju ta halv elva fast det är lite väl tidigt så. Men jag tänkte att jag skulle till skolan först för att prata med några lärare så då spenderas tiden bort där. Sen tar jag kvart i ett eller ett tåget till praktiken. Men nu måste jag gå innan jag missar tåget!
Kommer hem runt halv elva ikväll får se om jag slänger in ett inlägg!
Pussss

super trött,Godnatt!

nehe ska ta och lägga mig i sängen och se på film, är hur trött som helst. Jag är ju inte van att gå upp vid fem men det kommer jag blir efter min praktik haha! Men imorgon så börjar jag inte först halv två,en lite jobbig tid för måste egentligen ta halv elva men då är jag framme kvart över elva. Lite väl tidigt om jag börjar halv två. Men skulle jag ta ett tåget skulle jag komma en halvtimma försent. Så vet inte vilket som är bäst? Men ska prata med min handledare imorgon och se vad hon säger!
Ska fortsätta på listan när jag har tid och lägga ner! Men det kommer upp i alla fall!
Godnatt&Sov gott!

Fortsätt att läsa som ni gör nu! Jag gillar´t!




helt okej!

Kom hem runt halv fyra, fick sluta tidigare för min handledare skulle på något möte. Dagen gick bra, inte jätte kul eller jätte tråkigt.Helt okej! Jag fick mitt schema för tre veckor, och de är helt okej de med! Jag jobbar en helg hittills bara. Får se hur det ser ut när jag får schema för dom två sista veckorna, hoppas att det är verkligen är bra!Jag är på ortopedavdelningen, där tar vi hand om personer som väntar på operation eller dom som har redan genomgått en! Kommer inte kunna träna imorgon för jag jobbar till halv tio på kvällen, inte kul. Jag som verkligen ville träna sen så missar jag kanske TROSA matchen som jag verkligen vill spela! Men vi får se, det kanske går och ordna!
Pusssssss

Sitter på tåget nyss ätit frukost! Är så h...

Sitter på tåget nyss ätit frukost! Är så himla arg hur Jag Kan vara så Jävla klantig,att Jag skar mig på mitt finger! När Jag skulle skära upp tomater! Det är ju jätte bra av mig! Nu när Jag ska praktisera på sjukhus,där man spritar händerna varann minut! Kommer göra så in åt helvetet ont om det kommer handsprit på och känner hur det dunkar i fingret,riktigt obekvämt ! Men nu ska Jag inte gnälla mer. Har en kvart på mig och dricka upp min varm choklad,skynda sig lite kanske? Pussssss


För tidigt!

Godmorgon, det är riktigt tidigt. Jag gick upp kvart i fem, det var lite tungt med sen så kom jag upp. Undrar hur dagen kommer se ut, jag slutar vid halv fyra så hoppas att jag hinner med kvart i fyra tåget så jag är hemma halv fem i alla fall. Men nu ska jag ta och göra lite frukost som jag ska äta på tåget,alldeles för tidigt och äta nu!
Det har varit fler besökare och jag gillar det stort! Fortsätt med att titta in lite,blir jag super glad :)
Pusssssssss

Inte kul!

hemkommen från min praktik, idag så visade dom bara runt lite på avdelningen och gav oss kläder. Jag har inte fått schemat än, lite surt. Men jag börjar sju imorgon så det blir att jag får ta sex tåget! Och det ser jag inte fram emot.
Sen var tåget  till gnesta hade redan åkt när jag kom in med Stockholms tåget Så fick vänta i en halvtimma i hamn, det är så dåligt att dom inte väntar! Men nu ska jag bara ta de lugnt och kolla på film. Det blir ingen träning för mig ikväll för känner att jag inte orkar sen ska jag gå lägga mig hyfsad tidigt eftersom jag ska upp vid fem, inge kul.
Pusssssssssss

Drar då!

Glider över till Mikaela för ska sova där!
Pusssssssssss

Ny design!

Har trixat lite nu med designen, första gången jag har gjort det själv. Det kanske inte ser direkt snygg ut, men det kommer så småningom. När jag har tränat lite på det.
Men vad tycks, för att vara för första gången? ;)
Pusssss
Tre header jag hade innan. Som är gjord av Alexsandra!
Andra headern hon gjorde!
Tredje headern hon gjorde!

3. Någonting som betyder mycket

Någonting som betyder mycket är mina familj!
Min älskade farfar!
Min underbara mamma!
Min pappa!
Mina syskon
Vincent!

Hemma premiär!

Är grymt taggad inför matchen! Ska snart börja glida upp mot frejahallen!

Pusssssssssssss

Nu börjar jag drar mig bort!

Ska snart börja röra mig mot tåget, vill inte spring för att hinna med tåget. Som jag brukar göra haha! Inte så värst roligt.
Födelsedags middag och sexparty,det är grejer de ;)
Pusssssssssssssss

2. Min första kärlek

Min första kärlek!
Ja tror alla vet vem min första riktiga  kärlek är, Vincent Göransson. Vi träffades juni 2006 men blev inte tillsammans först den 28 oktober 2006. Och vi är fortfarande tillsammans och vi har haft våra motgångar i förhållandet. Men så är det med alla förhållanden,man har motgångar mer eller mindre :)
Vi har varit tillsammans i lite mer än fyra år!

De är bra!


Igår så kollade jag på vincent innebandy match med Emelie och Chasse, tror dom vann matchen. Efter den så gick vi vi vidare till statoil för att köpa lite smått och gott.  Sen gick vi hem till Chasse och ågren, vi tjejer kollade på skräck film medans boysen spelade poker.
Idag så ska jag till Södertälje på tjejmiddag för att fira Michaela Graffner som fyller år imorgon! Det kommer bli supertrevligt! Men det tråkiga är att jag inte kan följa med brudarna ut sen på krogen. Men har man match imorgon så har man :)
Men nu måste jag hoppa in i dushcen innan tiden rinner iväg :)
Pusssssssss

Frejahallen nästa!

Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Sitter på jobbet och fikar lite för det är...

foto1059 (MMS)

Sitter på jobbet och fikar lite för det är Jag värd ;)


Fixat&trixat

har fixat och trixat lite med designen men inte på den här bloggen utan en annan som jag ska testar på. Jag har ju aldrig testat innan. För jag har fått hjälp av Min kompis Alexsandra,men tänkte att jag skulle kunna testa själv och se hur det blir men är inte klar än. Ska fortsätta med det när tiden räcker till. För ska strax gå jobba sen efter jobbet ska jag upp till Freja för att kolla innebandymatch.
Nu drar jag till jobbet!
Pussss

1. Presentera mig själv!

Hejhej!
Mitt namn är Hanna och jag är 18 år. Jag har tre riktiga syskon plus två halvsyskon och jag är yngst i syskon skaran, vilket är både positivt och negativt. Jag fick alltid som jag ville för jag skvallra alltid för mamma och pappa men de var inge kul när syskonen var dumma haha. Det är jag och min syster Emma som bor hemma,dom andra har flyttat ut! Jag bor mest hos mamma som bor inne i gnesta, i en lägenhet. Min pappa bor cirka 10 min utanför Gnesta med bil så inte så långt bort. Jag älskar att vara ute hos pappa på sommaren för då är allt så skönt och vara där ute!
Jag går sista året på igelstavikens gymnasium, omvårdnads linjen. Alla tror att det är sån lätt linje, inte mycket plugg alls eller något. Men jag kan säga att det är mycket, och ibland vill jag bara ge upp när vi har som värst men som tur har man såna underbara klasskompisar som stöttar en!
På min fritid så umgås jag med mina underbara vänner och min pojkvän. Sen även händer det man går ut på krogen lite då och då, jag spelar även innebandy. Har gjort de i några år nu, något var jag tvungen att göra när jag slutade med handbollen. Sen har man ett jobb man måste sköta, jag jobbar 2-3 gånger i veckan. Ibland är det mer eller mindre.  Och jag har fått två syskons barn under två år,vilket har varit bästa hittills!
Bror,syster,systers pojkvän
Hos pappa
Hos pappa
Min kärlek!
Alexander!
Christoffer!

Tar den någon annan dag!

Jag får ta tag i listan någon annan dag för jag ska hem till vincent nu. Jag ska gå hem till vincent, det är inte lika kul. Hoppas att trottoaren är skottad så man kommer fram!
Pussss

Tisdagens Shopping!


Tre par leggings från gina
Två linnen från gina
Rosa tröjan från Bikbok

Ska jag göra som alla andra?

Ta en punkt om dagen och skriv om den i ett inlägg.
1. Presentera mig själv
2. Min första kärlek
3. Någonting som betyder mycket
4. Mina föräldrar
5. Detta åt jag idag
6. Vad är kärlek?
7. Min dag
8. Min bästa vän
9. Ett ögonblick
10. Min tro
11. Detta hade jag på mig idag
12. Mina syskon
13. I min handväska
14. Den här veckan
15. Ett sms
16. Mina drömmar
17. Min första kyss
18. Mitt favoritminne
19. Min favoritfödelsedag
20. Detta ångrar jag
21. Den här månaden
22. Det här upprör mig
23. Det här får mig att må bättre
24. Det här får mig att gråta
25. En första
26. Mina rädslor
27. Min favoritplats
28. Detta saknar jag
29. Mina ambititioner
30. Ett sista ögonblick

Loco- Shakira


Hoppsan!

Oj mitt godmorgon inlägg kom visst upp lite sent, det skulle ha publiceras runt tolv. men men så är det. Det kom upp i alla fall!
Pussss

godmorgon

Vaknade nyss, sov lite längre än vad jag skulle göra. Nu blir det frukost sen ska jag börja städa mitt rum eftersom jag inte hann göra det igår! Måste få koll på mina skolpapper och sånt. Men det är ganska skönt att jag ska ut på praktik på måndag i fem veckor! Sen ska jag tillbaka till skolan, inte så kul kanske. Men jag ska vara på Huddinge Karolinska på ortopeden. Som tur har jag en klasskompis som ska vara på samma avdelning. Och det är ju tur för då har man någon och gå äta lunch med och så! Ja just de, jag var ju tvungen och ringa till sjukhuset själv, gud vad nervös man var men det gick över. Så vi ska vara där på måndag mellan halv tre- tre. Då ska vi bara få info och schema osv, jag vill verkligen se schemat. Jag vill ju kunna jobba också för jag behöver verkligen det. Men nu kurrar min mage- frukost!
Pusssss

kvällens sista!

Kom hem från Mikaela för ett tag sen, vi pratade massa skit som behövdes och åt chips med dipp och kollade på filmen Taken, fy satan vad den är bra, riktigt bra!
Men nu ska jag försöka gå sova, vill ju inte vända helt på dygnet. Imorgon så ska jag bara vara med min älskling, och jag har längtat! Fast det inte var så länge sen vi va! Och snart är lovet slut buhu :'(
Sitter i min nya rosa tröja och myser och säger godnatt! pussss

Om nån så vet jag att de är du!

Nu är det dax för lite att städa rummet och tvätta lite,så vuxen jag känner mig! Sen ska jag ta något och äta i min ensamhet för både mamma och Emma jobbar så äta mat ensam.
Jag gick upp vid sex imorse, skoja inte vad jag vill ligga kvar. Men jobbet kallade, så det var bara och gå upp. Slutade vid halv tre då gick jag hem, somnade till lite efter och nu är jag jätte trött men de får gå. Lite ändrade planer, jag ska bara äta sen ska jag gå över till Mikaela.
Skriver sen om jag orkar!
Pusss

Jobbet nästa!

Fyfan för att gå upp så här tidigt, men har man jobb så har man.  Men på måndag börjar vi praktiken så är väl lika bra att börja gå upp tidigt nu så man kommer upp sen!
Men snart blir det jobbet,Pusss!

Fullt upp hela dagen!

Hejhej, det är snart sovdags för mig, jag ska ju jobba imorgon. Börjar klockan sju, inte så kul!
Men idag så var jag och Sandra uppe i Stockholm för vi skulle ju intervjua en person och de gjorde vi. Det gick jätte bra,var lite nervös i början men det gick över sen. Det var ganska intressant det han Lasse som han hette, berättade om hemlösa och hur dom jobbade osv! Men vi skulle vara där klockan två så vi hade lite tid innan så vi gick och kollade lite på kläder och fick hem mig lite men lägger upp bilder senare! Sen tog vi halv fyra tåget hem, var nästan att vi missade men vi hade tur. Sen när vi kom in till Gnesta hängde jag med Sandra till Kurres. Sen tog Sandra bussen hem, då gick jag vidare till humbles för att köpa lite fika eftersom jag skulle hem till Linda och Nicklas för fika lite och hälsa på lille Christoffer! Blev kvar där lite men sen gick jag och Sara hem,sen bytte jag om så hon och jag tog en powerwalk runt gnesta, skönt vare men jobbigt!
Gud vad lillen var söt och så liten. När jag höll i honom så var jag så nervös hela tiden för att han skulle typ sluta andas eller något. Pussssss&Godnatt
Lille Christoffer!
Moster andra älskling!

Är de konstigt att man blir ledsen när någon man aldrig träffat, som har gått bort?!

Träningen gick jätte bra,det var roligt att träna för alla var positiva och glada. Det gillar jag!
men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon. Jag och Sandra ska ju till Stockholm för att intervjua en person angående hemlöshet. Sen efter det så ska jag äntligen få träffa lille Christoffer!
Ja även något mer hände på nyår, min morfar gick bort. Men jag kände han inte,har inte träffat han eller något. Men ändå så känner jag mig lite ledsen men förstår inte riktigt varför?! Sen har jag fått veta att min mamma har 4 syskon till som bor i Piteå och där runt omkring, så jag har lite mer släkt som jag aldrig träffat heller..
Är de konstigt att man blir ledsen när någon man aldrig träffat, som har gått bort?!
Pusss&Godnatt


Först lite ärenden sen jobba!

Nu ska jag går och göra mina ärenden sen blir det att jobba!
Pussssssss!
Ge mig sommar och en pool så jag kan få koppla av ;)

Duschen nästa!

Sandra gick för en stund sen, vi kom på några frågor tills imorgon.Jag börjar bli lite nervös men det går säkert över.
Ska hoppa in i duschen så man blir lite fräsch, ska jobba vid halv fyra men innan de ska jag hinna gå till apoteket och biblioteket. Har ju fått munsår för man inte kunna låta bil och pilla på blåsan som var innan sen måste jag hämta mitt tågkort!
Förhoppningsvis blir det träning ikväll,är fortfarande lite sjuk men får ta de lugnt.  Det var ett tag sen jag tränade så är riktigt sugen på de. Men vi får se!
Pusssss

Godnatt


Nu ska jag gå sova, börjar bli lite trött. Ska ju försöka vända dygnet så det blir som vanligt igen, så ska gå upp runt tio imorgon. Och sen är det för att Sandra kommer imorgon runt elva för vi ska hitta på frågor tills på tisdag för då ska vi åka upp till Stockholm,frälsningsarmén för att intervjua en person angående hemlöshet. Det ingår i vårt projekt!
Jag längtar lite tills på tisdag för då ska jag nog troligtvis få träffa lille Christoffer, eftersom dom kom hem tidigare idag.
Sen var jag hos Sara idag och hälsade på, vem var då där. Jo det var mosters älskling Alexander som var där, han kommer alltid vara moster lilla älskling!
Men ska kolla film sen sova! pussss
Så himla söööt!

Jag hatar att ha migrän!

Skjut mig!

Några nyårs bilder!

Det var jag och några grabbarna på nyår hemma hos älskling!

BLEV MOSTER IGEN!

Den 31/12 11.44 blev jag moster till en liten pojke som heter Christoffer! Så underbaaaart!"Det blev ett sånt bra slut på 2010!
Sen runt den 24 april ska jag bli moster igen fast inte samma syster utan min äldsta :)
Pussss

RSS 2.0