Torsdag!

Idag så blev det ingen skola för mig, jag hade sån huvudvärk och känner mig febrig. Men även jag kände mig lite sjuk gick jag hem till Mikaela. Vi gjorde lite ärenden och så. Sen var jag, Mikaela och Emma och åt på thai restaurangen och det var supeeer gott!  Är så taggad för imorn då blir det utgåååååång!
Men nu blir det alla fall att plugga lite !
Puss

Cooler than me- Mike Posner


DAGENS!

Dagens humör: trött&glad
Dagens vill ha: fortfarande helg
Dagens klädsel: leggings med linne
Dagens frisyr: nedsläppt
Dagens planer: plugga&träna
Dagens tråkigaste: Att personal tjejen på rusta hade rätt
Dagens drog: Coca cola
Dagens borde: plugga
Dagens låt: Cooler than me- Mike Posner
Dagens köp: navel piercing, godis & lite till
Dagens misslyckande: -
Dagens roligaste: Hela dagen med Mamma&Mikaela

Haft fullt upp hela dagen!

Hejhej!
Trött efter dagen som spenderades i Nyköping. I morse väcktes jag av två sotare som var här och donade, där var min sovmorgon haha. Det var bara att gå upp och höra sig ordning. Mikaela fick köra mig och mamma till Nyköping hehe för våran bil är trasig, först stoppet var sjukhuset. Där undersökte läkaren mig, han kollade om jag hade samma känsel i båda sidorna av kroppen och så. Och det hade man ju inte.. Nu ska jag få en ny tid för magnet röntgen och ska ta massa prover och ett av dom är ryggmärgsprov där man tar ryggmärgsvätska och dom som har tagit de säger att det gör riktigt ont så det ser jag inte fram emot men sen ska jag också få lugnade tablett innan jag ska in på magnet röntgen Så att man inte känner att det är för trångt. Hoppas att den där lugnade tabletten gör någon nytta när jag ska ta proverna.
Efter sjukhuset blev det att stor handla och det behövdes. När vi kom hem gick jag till Mikaela för att jag skulle ta bort navel piercing som var från Turkiet för läkaren sa att det kunde var nickel så jag skulle helst byta eftersom den är infekterad och förra innebandy matchen fick jag något slag där så det blev mycket värre . Då gick jag till guldmen´s och köpte en ny, hoppas att piercingen blir bättre.
men nu ska jag ta och äta lite.
Pusss
Saknar denna lilla ängel!

DAGENS!

Dagens humör: trött 
Dagens vill ha: HELG
Dagens klädsel: leggings med vit tunika
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens planer: plugga&träna
Dagens tråkigaste: matte lektionen
Dagens drog: vatten
Dagens borde: plugga
Dagens låt: Teenage dream - Katy Perry
Dagens köp: -
Dagens misslyckande: somnade på lektionen
Dagens roligaste: -

Lite sena bilder från höstlovs kryssningen!


Projekt om hemlösa!

Kom hem för en stund sen från skolan, jag håller på fixa en kartong som ska ner till mammas jobb. Jag ska samla in kläder till mitt och Sandras projekt som är om hemlösa. Hoppas att det finns någon på mammas jobb som har några kläder att skänka. Dom här kläderna som vi får ska vi skänka vidare till de hemlösa. Så har ni några kläder som era föräldrar inte använder och är hela o så, tar vi gärna i mot dom. Det finns hur många personer som helst i Stockholm som är hemlösa. Det är verkligen synd om dom personerna som är hemlösa men som inte har satt sig i den här situationen med flit. Vissa förtjänar en andra chans! Så jag och Sandra ska försöka boka ett besök hos Stockholms stadsmissionen så vi kanske kan få se hur vissa har det jämför  med andra. Vi försökte ringa idag men det var ingen som svarar , det blir att prova imorn med.
Ska fortsätta med kartongen nu! Puss

tröttmössa

Nu ska jag gå sova är det tänkt, har en skoldag och passa in imorgon.  jag kommer nog slänga in en dagens imorn, det var ju ett tag sen det var uppe. Men sängen nästa!
Pussss
Vill ha sommar och värme!

uppdatering från helgen

Jag har varit lite dålig på att blogga under helgen men hinner inte alltid blogga. Lite sammanfattning om helgen, i fredags så var jag hos Mikaela med några, älsklingen var där så senare gick vi hem till han och sova. I lördags hade vi match mot trosa, ja vi förlorade mot de enda laget som vi inte villa förlora mot. Men det var inte våran dag, bollen flöt inte med som vi ville men nästa gång tar vi dom! Efter matchen så var jag bara med vincent, vi lagade lite mat och myste lite. Vi var ju ensamma hemma hos honom, och det var så skönt. Det var bara han och jag, inga hundar eller nåt som störde, eller jo en kattunge men det var ingen fara. I morse då vare bara att stiga upp från hans säng, det var jobbet som väntade. Jag ville verkligen inte gå upp från sängen, ville bara ligga kvar och mysa med älsklingen men icke. Jobbet gick bra, det var ganska lugnt inget stressande.
Nästa helg så har vi ingen match, vi är spelfria! Och då blir det utgång som gäller. Åhh jag längtar verkligen till nästa helg bara 5 dagar kvar då till fredag haha!
Men nu ska jag lyssna på musik och plocka lite i mitt rum!
Pusssssssss

yes

Sitter i köket med mamma och Sara, har nyss skrivit klart mitt CV äntligen säger jag bara! Och nu är det inskickat, det är bara vänta på svar!  Sitter nu och dricker lite vit vin Asti, och det var hur gott som helst. Så det blir nästa inköp när det är party! Ne nu blir det en dusch och sen sängen, är trött som vanligt.
Pusss

Sitter i skolan!


Hejhej!

Sitter i skolan och har lunch och pause från nationella i svenska, hittills har det gått ok, nu ska jag börja ren skriva när vi ska in igen i klassrummet. Jag skriver ett debatt inlägg och hoppas att det bli bra. Det är ganska svårt att inte skriva men,och,så och men i texten men det blir säkert bra ändå!
Efter skolan ska jag jobba och träna! Så har fullt upp hela dagen!
Men nu ska jag tillbaka till soffan och  vila lite i 10 minuter innan vi ska in till klassrummet!
Puss och lycka till!

godnatt&sovgott!

ne jag är så sjukt trött, tror att jag ska sätta på en film och sen sova. Imorn blir det skola och jobba sen blire en massa plugg!
Nu säger jag godnatt för ikväll! Pussss
bild från kryssningen!

nu är de mat

ska snart äta lite mat, det blir kyckling och ris och så klart en god sallad! Sen så ska jag fortsätta läsa i de svenska nationella häftet, man har ju nationella prov på onsdag. Imorn så ska jag till skolan får inte missa mer lektioner, framför allt inte sjukvårds lektionerna för vi ska ha ett stort prov i december om olika hjärtsjukdomar..
Aja nu är det mat, skriver senare om ja kommer ihåg :)
Pusss

ännu en måndag

gud vad tråkigt väder det är då!  Men idag så blev det ingen skola för mig, för inatt kunde jag inte sova, sov typ 4 timmar och kände inte mig så pigg. Imorse så jag sjukanmälde mig sen vid halv åtta gick jag och la mig för att vila lite, jag vaknade upp vid halv ett  och kände att jag kunde sova lite längre men då skulle jag nog inte kunna sova ikväll. Jag är fortfarande jätte trött och det blir nog ingen träning för mig ikväll men på onsdag då ska jag träna för klarar inte av att inte träna någon av dagarna! men nu ska jag kika lite på de svenska nationella häftet.
Pusss

God morgon! Jag är Påväg hem från vincent....

God morgon! Jag är Påväg hem från vincent. Sen så ska Jag vidare till jobbet för att jobba :-) fick veta det runt halv två Inatt. Så Jag har Bara sovit fyra o halv timma så är inte så pigg måste Jag säga Hehe. Men hoppas det går bra ändå. För när Jag sover dåligt så brukar Jag bli lite smått irriterad Haha Men vem blir inte det :) då blire att gå lägga sig tidigt ikväll,kommer vara så trött Men det ska bli skönt och gå lägga sig tidig,för en gångs skull. Jag har ju massor utav Plugg och prov som ska göras :(. Men ha en bra dag och grattis på fars dag pappa! :-) puss


jadu!

kom nyss ur duschen, tog en lång dusch, och det behövdes. Som sagt vi hade match idag mot
Nykvarn.. Ja och vi förlorade.. Men jag är så arg och irriterad så det inte finns! Och jag hatar och vara det för jag är inte en sån person, för då kommer alltid min dåliga sida fram och då säger jag massor utan och tänka...  Men så är inte jag egentligen. Det blir bara så. . Så nu tänker jag  glömma matchen så jag kan vara glad!  Men kommer troligtvis inte kunna träna på hela veckan för har massa prov och nationella i svneska B. Så det blir nog en plugg vecka utan träning!
Så  nu ska jag börja göra mig i ordning för jag ska på par middag hehe, det ska bli trevligt! Äta och dricka massa gott,har några cider som är på kylning!
Ha en bra kväll,för det kommer jag ha!
Puss

Torsdag!

Hejhej!
Idag så har jag varit hemma från skolan, hade lite ont i huvudet och i magen så pluggade lite och så istället. Men runt tolv så gick jag till vårdcentralen för jag hade domningar i min vänstra arm i ungefär 20 min, så långt tid har jag aldrig haft innan utan då har det varit kanske i 1-2 minuter. Så den här gången blev jag lite orolig. Så när jag kom till vårdcentralen så var det inte någon doktor där så jag fick en tid halv tre istället. Då gick jag och fikade med Mikaela tills tiden skulle bli halv tre. Jag skulle ha fått reda på om jag hade borrelia men det kunde jag inte för förra provet jag tog i fredags var för tidigt för att se om jag har det.  Så jag ska ta ett nytt sånt test om en månad, då kommer jag få veta säkert om jag har det!  Eftersom jag får domningar oftast dagligen så ska dom skicka en remiss till neurologen. Så vi får väl se hur långt tid det tar innan jag får komma dit!
Jag vill bara veta vad det är för fel,varför har jag domningar som kommer dagligen på olika delar av kroppen,varför är jag alltid så trött fast jag har vilat ut,somna på lektionerna dagligen... Är ju inte direkt normalt,varför har jag konstant huvudvärk? Jag vill ha svar!!
Pusssss
Livet är grymt orättvist,ta vara på dina nära och kära. Man vet aldrig vad som händer!

hemma från skolan

Är hemma idag från skolan..  Har pluggat lite och så!
Jag är så himla trött och vädret gör det inte bättre, det snöar. Inte så roligt. Men nu tänkt jag iallafall hoppa in i duschen för jag fryser så dant. Sen vid tre ska jag till humbles med min syster för att hämta tårtor! Saras kille Johan fyller år idag. Det blir att fira han med tårta och kakor!  Efter vi ha varit där så blir det lite mer plugg och sen får vi inte glömma att det är  desperate housewives ikväll!
Ne nu nästa duschen!
Pusss

drar o tränar!

Jag drar och tränar ändå fast jag är trött, orkar inte bara sitta framför datorn och inte göra något. När jag vet att jag har ätit pizza till middag. Så nu ska jag få träna bort den pizzan haha!
Hörs senare!
Puss, saknar min älskling!
Tränings klädd!

funderar!

Hejhej!
Nyss ätit pizza, gud vad gott det var.  Sitter och kollar bilder från kryssningen, funderar kanske på att lägga upp dom snart. Om jag orkar hehe! Men först så måste jag fixa till dom lite med att ta bort dom röda ögonen och så. Dom kommer upp senare på både bloggen och facebook!
Funderar på om jag ska träna eller om jag ska plugga. Jag skulle ju behöva plugga lite och sen är jag så himla trött så kanske skippar den, men får se senare!
Pusssssss

Jag ligger i sängen och försöker sova Men ...

Jag ligger i sängen och försöker sova Men det går ju inte så bra. Det är någon fest på elektron Som förstör så Jag inte Kan sova! Får väl sätta igång en film eller nåt. Puss! Du gör det så Jävla mycket lättare för mig. Snart kommer det inte vara något problem längre!


Ligger i sängen och kollar på gossip girl....

Ligger i sängen och kollar på gossip girl. Ska snart gå sova. Måste ju vara pigg så man orkar med hela dagen Har ju en grym dag framför mig Imorn! Och Jag är sjukt Taggad. God natt! Puss


Jag testar att mobilblogga :-) Puss

Jag testar att mobilblogga :-) Puss


Jag har en dröm att bli modell!

Jag har en dröm som jag har haft sen jag var liten! Den drömmen är att få bli modell, jag älskar att bli fotad, älskar hur kameran riktas mot mig. Det har jag gjort ända sen jag var jätte liten. Man går och hoppas då och då att få bli modell. Jag är så avundsjuk på dom som är modeller,dom är så snygga. Jag har en dröm som jag vet kommer aldrig att slå in.
Har du någon dröm?






Klickade hem denna för ett tag sen!


Oja


hejhej!
Åt nyss mat, det blev kyckling med ris, så mums!
Mikaela ringde lite innan tio och frågade om jag vill hänga med och äta frukost på humbles med henne och Chasse. Och så blev det! Sen efter gick vi hem till henne för att färga mitt hår och löshåret, så det blev samma färg :) Sen vid tre gick jag hem, för jag skulle jobba. Och nu sitter jag här :) Ska börja packa lite inför kryssningen!
Och jag är grymt TAGGAD! Kommer bli så inåt helvetes bra!
pack dags! 'Pussss
Bild från förra kryssningen, och då var det sommar, SAKNAR!

helt slut!!

Jag är helt slut efter träningen, jag har sån dålig kondition. Bara för jag inte har kunnat tränat så mycket innan, hatar att jag fick veta att jag fick klaffel så jag slutade träna så mycket. Men nu när det är bra med klaffelet så nu kan jag äntligen börja träna upp den, men det tar ju lite tid hehe!
Snart blir det sängen för mig men först blir det att kolla i garderoben, får se om jag hittar något fint till kryssningen på onsdag :)
Tackar för mig, Godnatt!
Pussss

träning!

Snart är det träningsdax!
Puss

Jonas shotar

Kollade igenom min mobil och hittade den här filmen när Jonas shotar på förra kryssningen :)

Min nya stil!


I look foreward, But I´ll never forget the past


Planer för idag!

Dagen ser ut såhär :
  • Äta lunch
  • Städa rummet
  • Plugga
  • Skriva klart CV och personligt brev
  • Vila lite ;)
  • Äta mat
  • Träna
  • Sova
kanske är dax och börja!
Puss

GOD MORGON!


Godmorgon!
Jag älskar att ha LOV, Så himla sköntatt slippa skolan!  På onsdag är det KRYSSNING som gäller, taggaaa!!

Ne nu ska jag ta och bege mig hemmåt, men jag orkar inte gå ända från vincent det är så långt höhö :)
Skriver lite senare :) Pusss

RSS 2.0