hemma från skolan


Hejhej!

Jag har varit hemma från skolan,kände mig inte så bra. Så jag har pluggat lite och degat framför tven..
Ska fortsätta plugga lite senare ikväll, tar en liten paus!
Imorn är det fredag och det betyder helg!  Men min helg består av , innebandy match och jobb så det blir en lugn helg! Men nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Puss

Dåligt det går!


Träningen gick ju pissssssssssssssssssssssssssssssss dåligt och jag är irriterad!
Nu ska jag duscha och sen sova!!!
Godnatt

God förmiddag!


Åt frukost för en stund sen, nu sitter jag och pluggar hemsjukvård... Inte direkt det roligaste men måste få det gjort iallafall!
Sen så vid halv fyra så ska jag jobba,känner inte att jag är på sånt humör för att jobb.. Och om jag känner mig bra så ska jag troligtvis träna men ska iallafall upp till träningen!
Men nu ska jag fortsätta plugga så jag blir klar och kan börja på folkhälsokunskapen istället.. ¨
Puss!


Åhh det var så länge sen det var en riktigt rolig lokalfest!

Två nya kategorier


jaa just det! Glömde ju säga i ett dom andra inläggen att jag har lagt till två nya Kategorier!


skriva CV och personligt brev


nu är jag super mätt , har nyss ätit tacos. MUMS!!
Men ska plugga och skriva CV och personligt brev för jag ska söka ett till jobb! För vill tjäna mer pengar än vad jag gör, då behöver jag alltså mer arbetstider, måste ju tjäna och spara pengar till Canada resan och körkortet!!
Får se hur det går och skriva det då..
Men hejsvejs!! Pussssss

Shopping via nätet!


det här skickade jag hem från HM för ett tag sen, skulle har varit mer men det kommer i en annan leverans!
Linne med tryck på,sportbh,armband,örhängen och en topp sen

besök hos tandläkaren

Då har man varit hos tandläkaren, men dom hittade inget fel.. Så nu får jag gå med min värk och äta massa alvedon vad roliigt! Får hoppas att värken går bort men annars får jag ringa dom igen.. Men nu ska jag plugga lite mer och sen ska jag hämta ut lite saker som jag har beställt :)
puss

minns det, som det var igår


Kolla just på bilderna från alanya, det bara skriikeeeer SAKNAD!!'




Vänskap på högnivå!!







tandläkaren...


Godmorgon!
Tandläkaren skulle ju ringa mig vid åtta, vilket dom gjorde men när ja svarade så hörde jag inte vad dom sa, det lät inget men dom kunde tydligen höra mig. Så jag gick dit istället ,  och som tur fanns min tid kvar, så nu ska jag dit och jag missar riksdagen men får trösta mig med att jag har redan varit där en gång innan.. Men istället nu för studiebesöket och skolan så kommer jag ändå spendera min tid att plugga, vilket behövs med projektarbetet och massa annat jobbigt! Så något vettigt kommer jag iallafall göra!
Imorn är det onsdag, vilket är att jag är ledig! såå skönt det är med studiedag, men mindre roligt är att jag ska jobba men som vanligt när lönen kommer så blir man ju glad!
Men nu är det frukost och sen plugga!
Puss

Godnatt& kossan gillar att mjölkas!


nu är det sovdags för mig!
Jag har både hunnit och tränat idag, skoja inte att jag känner mig duktig!
Träningen gick hyfsat bra, bättre än förra gången! Men är riktigt trött  nu, känner att pumpen får pumpa på hårdare men men , det är roligt och träna så. Tänker inte så mycket på det :)
Imorn så ska min klass till riksdagen på studiebesök men jag vet inte om jag ska med,för jag skulle behöva besöka tandläkaren jue, jag hade ju en tid imorn kl 15.00 men smart ass som jag är, avbokade den för jag ville med till riksdagen... Men den värken jag har haft i gomen och tänderna idag väljer att gå till tandläkaren istället så, ska boka tid imorn för jag ska ha tillbaka min tid. Vill inte gå och ha sån här värk,det är inte skönt och det gör mig så på dåligt på humör och värken stör mig om natten för jag vaknar upp oxå och känner hur det bara värker och värker, så troligtvis blir det ingen riksdag för mig :/ :/...
Men ne nu är det sovdags för mig..
Godnatt och sovgott!
Puss

Fattar ni hur mycket jag saknar att ligga vid denna pool!!
 När värmen bara steker på,hur skönt som helst.
Saknar allt med alanya, The doors, havana, Ö&M, hotellet,havet och shoppingen , asså allt man kan tänka sig!


Mjölkas? vi vet att du gillar´t

hejhopp


Det är så skönt och vara lediig från skolan  men ja ska ju plugga ändå, snart. Om jag orkar haha.. :)
Ska i allafall hoppa in i duschen snart sen städa rummet och plugga,så ser mig dag ut..
Mina brudar ska ut på krogen idag , men känner mig inte taggad sen så har jag inte pengar till det så det är ju trååååkigt!! :( Hoppas jag kan gå ut nästa helg då ,kanske man har råd  för studiebidraget kommer ju innan helgen så då ska väl det bli krogeeen!! Men ikväll så händer det inge speciellt för mig, ta det lugnt.. För imorn ska jag på min morbrors 40 års kalas, det bjuds på smörgåstårta och drick så det ska bli gott, sitter och betsämmer vad ja ska ha på mig imorn. Det ska bli så kul och träffa några från släkten som jag inte träffar så ofta så det ser jag fram imot :)
Nu blire duschen, hejhopp !

Några bilder från fotolektionen



lalalla


Hejhej!

dagen har varit riktigt seg... Känner mig sjuk som vanligt, hoppas dom hittar något. Jag var ju på vårdcentralen igår och tog massa prover och så för jag är alltid trött och har feber som kommer och går och har ont i halsmandlarna,har haft så över några veckor, så hoppas att dom hittar vad det är för fel,för något fel är det iallafall, dom sa att det kanske kunde vara körtelfeber men det behöver ju inte vara det men hoppas verkligen inte att det är de! För då vet jag inte vad jag gör!!
Men är sjukt trött nu iallafall så det är tänkt att ja ska gå lägga mig tidigt. Sen så man ju ledig imorn,skööönt.. Men ska ha en pluggdag om jag nu så orkar haha.

Pussen

Saknar denna sötsak!<3

chester see- god damn you're beautiful


DAGENS!!


Dagens humör:  glad men trött
Dagens vill ha: helg!
Dagens klädsel: leggings med linne
Dagens frisyr:  uppsatt
Dagens planer: Vara med vincent
Dagens tråkigaste: mattelektionen
Dagens drog: alvedon
Dagens borde: -
Dagens låt: chester see- god damn you're beautiful
Dagens köp: pommes frits
Dagens misslyckande: försov mig som vanligt
Dagens roligaste: -





Trött,tröttare,tröttast


Hejhej!

kom hem från jobbet för en stund sen, är hur trött som helst. Har varit det hela dagen,fast jag har sovit bra inatt men det är bara för mitt klaffel som jag har  mig, gör mig  så trött vilket som gör att jag somnar på lektionerna... Som jag gör varje dag, alltid.  Det är verkligen jätte jobbigt men jag kan inte hindra det. haha.. Men något som är bra att nu gillar jag att jobba bara för jag har fått högre lön bara för jag är 18,det känns hur bra som helst. Nu känns det inte som jag sliter för en skit lön haha..
Nu ska jag verkligen plugga,har prov på torsdag i folkhälsokunskap , det ska väl gå bra. Det är ganska enkla frågor. Men sen har jag ju massa och lämna in.. Skit jobbigt,sen projektarbetet som   är så stort  vilket gör att det blir jobbigt men det blir säkert bra!
Kanske skriver ikväll om jag hinner och orkar ;)
Hare bra,puss!

Bild från fotolektionen!



uppdatering om helgen


Utgången i fredaags blev lyckad och rolig, men dagen efter var inte rolig.. Var sjukt bakis,ska nog inte dricka så mycket.. Men roligt var det,och kostar så mycket gör det också men jaja:)
Igår så tog jag det bara lugnt,skulle ha blivit utgång men jag orkade verkligen inte så det blev en film kväll, och det behövdes verkligen var så sliten..
Ja just det, jag röstade idag, känner mig lite vuxen faktiskt, hoppas det rätta parti vinner,det jag rösta på haha. Men nu ska jag börja göra mig i ordning,ska upp och kolla på innebandy match senare med elin. Måste skyndá mig nu är klockan mycket ,matchen börjar om en timma..
Nu går det äntligen och läägga in bilder!

Puss


Utgång som gäller


Ikväll så är det utgång i nyköping! Ska snart börja göra mig i ordning, är så TAGGAD!!
Måste bestämma mig bara vad jag ska ha på mig , och måste gå till ica för köpa svarta strumpbyxor, shit nu börjar det bli lite stressigt..
Vi ses sen,kanske slänger upp en bild hur jag ser ut :)
Puss så länge

Dagens!


Dagens humör: seg och trött
Dagens vill ha: fredaaag
Dagens klädsel: leggings med en vit tunika,kavaj
Dagens frisyr: nersläppt
Dagens planer: vara med vincent
Dagens tråkigaste: kolla på konstutställningar
Dagens drog: cocacola
Dagens borde: ha pluggat
Dagens låt: love the way you lie-Rihanna feat Eminem
Dagens köp: en macka i skolan
Dagens misslyckande: försov mig
Dagens roligaste: skrattar fortfarande från gårdagens lektion, rosanna "fuck you" haha


Helt slut


Vaknade nyss, och är super trött. Har verkligen ingen ork och det är så segt.Sen hela skoldagen var seg,Vi åkte till stockholm med bilden , vi skulle kolla på olika utställningar och se hur olika konsten kan vara , tråååkigt. Ja var helt slut när vi kom tillbaka och är fortfarande seg och trött men det får man ju inte vara imorn för då ska jag UT PÅ KROGEN! Äntligen.. Det ska bli så kul för ska ju ut med dom bästa tjejerna!
Ska försöka lägga ut lite bilder och en dagens!
Puss så länge :)

Ska beklaga mig lite bara!



idag hade jag innebandy träning,det gick inte så bra. Det är inte ens roligt och spela när man inte kan skjuta bollen i mål.Men som sagt jag har ju heller aldrig fått lära mig att skjuta riktigt bra, har inte fått någon direkt bra hjälp med det.Sen är det tråkigt att jag inte kan få ge allt på träningarna heller,jävla klaffel,jävla remiss och ta sån tid..
Har spelat innebandy sen 2007 tror jag och jag kan inte fortfarande inte skjuta bra,något fel är det iallafall.. just nu är innebandy inge kul att spela. Längtar tillbaka när det var handbolls tider,då man var duktig. Eller jag tyckte jag var grym på handboll. Då fick ju man en liten pokal för årets målspruta, det var tider det! Gud vad jag saknar handbollen.. Men nu är det innebandy som gäller och det är tyvärr inte kul och spela för man suger ju på det!
Var bara tvungen och beklaga mig lite..

Försökte lägga upp lite bilder men det gick inte så får testa imorn eller nåt. Men nu så ska jag gå lägga mig,är super trött och har ont.
god natt!




blogga? ja det var ett tag sen

Oj såg att det var en månad sen jag hade bloggat, ska försöka bli en bättring. Men det är så mycket som händer nu och så. Men kan ju börja med att skriva att alanya resan var helt underbar, förstår inte hur man kan sakna nåt så mycket. Vill bara tillbaka till värmen och allt! Men resan dit gick ju inte så bra från början, fick två blixtnedslag så vi var tvunga och vända tillbaka till arlanda. Och vi fick vänta ett dygn på att åka ner till alanya men andra gången så gick det bra men var allt nervös för att flyga. Och på hemvägen så hade man ångest för man skulle åka hem, fan vad jag saknar stället! Sen efter jag hade kommit hem fick jag veta att min moppe hade blivit stulen,mitt på dagen . Fan vad arg jag blir,vem går och tar saker mitt på dagen? nu har det hänt samma sak med min mammas bil. Jag förstår inte bara... Vem tar saker mitt på dagen?!?! 
men något som är positivt är att jag fyller år snart, det gör mig på mycket bättre humör. Det ska bli så skönt att fylla 18 och inte behöva vara 17 längre för det suger verkligen , haha!

NÅGON SOM ÄR BRA PÅ DESIGNA ? så då kan nån få designa om min blogg? För just nu är den så trååååkig

men nu så ska jag byta om till arbetskläder, ska ju vara duktig och jobba lite, kansken hinner lägga in några bilder från alanya . Senare ikväll så ska jag till järna för att fria frida som fyllde 18 nere i alanya!
men puss

RSS 2.0