Valborg!

Hejhej!

Idag är det valborg och min kväll ser ut att först så  nu vid halv åtta drar jag till min pappa för att grilla och se majbrasa haha med farfar och pappa och med resten av dom som bor på simonsdal! Sen så när jag har varit där så ska jag glida ner till min systers lägenhet för att dricka lite och så med mina underbara vänner  som kommer hit. Vi ska ju ta de lite lungt,det är ju en dag imorn också :) Då ska vi fira min älskling och rasmus som har fyllt 18! Så då blir det röj! Och sen så blir det bästa förfesten här med dom bästa tjejerna innan vi drar till davva imorn :DSå idag så ska jag bara ta några cider och mysa med dom bästa! :D
Men nu så ska jag göra mig i ordning,känns som jag har massa och göra :)
Hej så länge
Hoppas ni haar en trevlig valborg så hörs vi imorn :D
Psusss
Suddig bild,jag vet!

Puss & Godnatt


nehe, kanske ska gå lägga sig då så man är pigg för skolaan imorn då.
Jag har försökt plugga men jag kom inge vart för jag fatta inget:S jävla svenska B som är så himla tråkigt!
Men får prata med min lärare så går hon hjälpa mig..
Imorn är det skola,sen träffa syster för att få information om vad jag inte får göra,hur jag ska vara katt vakt åt hennes katter och så. Ska ju bo i hennes lägenhet själv får se hur det kommer gå. Sen så ska jag jobba oxå :)
God natt då!
Pusss

Måste bara lägga in dom här två bilderna! Saknar som tusan!


Lite bilder!

Hittade lite bilder fårn mobilen, från olika fester!
Inte världens bästa mobilkamera jag har med det får duga! :)








blev inge ut och gå


det blev inte att ut och gå med elin "/ så vi ska ta det nån annan dag! Men jag gick istället till Emelie för att hämta Davids jacka så det blev att jag stannade där ett tag så. Det var ju tur de så jag fick prata ut lite. Som behövdes!
Men nu så ska jag fixa lite i mitt och så medans jag väntar på maten sen så ska jag plugga och det behövs verkligen!
Men Byeee! :)
Pussss

ut och gå!


Jobbet gick bra förutom lite små missar, men så blir det :) Tiden gick fort,det var full rulle hela tiden så det var ju skönt så slipper jag tänka på idioten... Men snart så ska jag ut och gå med Elin så hon får mig säkert på bättre humör:) Vi får hoppas de!
Sen så ska jag försöka plugga om jag orkar det!

En snygging bild på oss ;)<3

Tog bilden från Ellinors blogg!

Gooodmorgoon


God morgon!
Jag gillar verkligen inte att gå upp så här tidigt på en söndag,är så grymt trött. Men vad gör man inte för att tjäna pengar. Så nu blir det jobb som gäller.
Nehe nu hinner jag inte skriva mer så det får bli ett kort inlägg!

Puss



Tack för att du finns<3


??

Hur mycket orkar man med?!

God naatt


kollade på en film för en stund  med mamma,vi såg The ugly truth. Det är verkligen skönt med att bara vara hemma och ta det lugnt. Ska jobba imorn så ska snart sova. Är så trött, sov inte så mycket inatt. Så kommer nog slocka direkt när jag lägger mig i sängen..
Puss s¨åå länge

Gårdagen


Hejsan!

Igår så var jag i nyköping på en 18 års fest! Kvällen startade bra igår och fortsatte vara de tills klockan var runt ett då det blev bråk inne i lokalen, vincents klasskamrat fick ta smällar,jag åkte ner med han på golvet, trodde jag skulle få smällar men som tur så hjälpte frida mig där ifrån.. Skulle bli hämtad vid ett egentligen men så blev det inte. Så jag hade ingen aning vart jag skulle gå. Men sen så gick jag med Genna och Hampus, så vi kom typ 50 meter från träffen då kommer det tre killar och börjar bråka. Så jag fick panik och skulle springa tillbaka för att kolla om polisen var kvar vid träffen men det var den inte. Då gick jag tillbaka till Genna och Hampus så då var polisen där, som tur va. För fan för bråk, hatar dom som bråkar.  Eftersom jag inte hade nån stans och ta vägen så hände jag med dom till John, så fick vänta där tills Davva skulle komma och hämta mig. Men en halvtimma typ innan jag åkte hem så kom Elin och hennes kompis Lina så då lättade de lite. Men det var ändå trevligt hos John, vi satt och rökte vatten pipa eller aa Genna gjorde för det mesta de och sen var de två till som jag inte kommer ihåg namnet på. Men annars så var kvällen bra och mycket dansade blev det! ;)...  Så kom hem vid typ halv fyra eller nåt.
Oj ett långt inlägg.
Men puss så länge

skolaaaan


hejhej!

Sitter i skolan nu och har precis gjort samhällsprovet och det gick bättre än vad jag hade trott, tror ändå inte att jag kommer få G men det  återstår och se. Om en halv timma har vi Organisation och Ledarskap, det är den tråkigaste lektionen som vi har. vi ska redovisa i nåt, jag vet inte ens vad jag ska säga men det går säkert bra.

Jag längtar verkligen till sommaren, när man kan sitta ute med shorts och linne. Sitta och mysa vid poolen med underbara vänner. Älskar när allt blir grönt.  Kan inte bara sommaren komma snart så man kan börja vara ute hos min pappa och mysaa!
Puss


Godmorgon

Gooodmorgon!
Solen skiner,jag är på toppen bra humör och det är fredaaag. Vad kan bli bättre idag :)?
och jag är klar i tid för en gångs skull annars brukar jag typ vara klar tio min innan  tåget går så då blir det lite stressigt men nu så kan jag ta det lugnt till och med slänga in ett inlägg också :)..
Mina planer för idag, ingen aning tar dagen som den kommer :)
Men nu så hejsvejs!
Nu är det skolan som gäller och samhällsprov som jag inte har tränat till IG till mig.
Puss

sista inlägget för ikväll


nehe då har man städat rummet klart, Äntligen!
Så nu ska jag plugga till mitt prov imorn,o det kommer inte gå så  bra känner jag på mig. Det är alltid jag som är ute för sent med att plugga, men jag kan inte plugga långt innan och så.
Men nu ska jag plugga så det här blir det sista inlägget för ikväll! :)
God natt sötnosar!

Pussspåer!

Beställlt!

hejhej!

jag som skulle städa och äta och sedan plugga men jag har inte kommit så långt än, kanske är dax snart då. Jag fastna vid datan lite, beställde skor och kjol, får hoppas det passar då! Ska hämta ut min bikini imorn så får vi hoppas den sitter bra, var tvungen och skicka tillbaka förra gången,för den var för liten men nu så får jag hoppas att den passar! men nu ska jag göra det som jag skulle ha gjort för en timma sen!
Men vad tycks?
Puss



jaha!


jaha då, kom hem för en stund sen från jobbet. Är helst slut "/ skulle ha tränat idag men jag kom ju på att jag har prov imorn som jag måste plugga till så kan ju inte träna "/...
Men först så ska jag äta och städa lite i rummet, ser ju ut som ja jag vet inte vad men  det är väl så jag brukar ha, Men nu ska det bli lite finare i rummet. Men nu ska jag äta.
Skriver sen typ :)
Pusspå er

Girls just wanna have fun- Miley Cyrus


DAGENS!!


Eller jag hinner slänga in en dageens! :)

Dagens humör: tröttter
Dagens vill ha: godis
Dagens klädsel: jobbar kläder
Dagens frisyr: nersläppt
Dagens planer: jobbaa
Dagens tråkigaste:
Dagens drog: alvedon
Dagens borde: plugga
Dagens låt: Girls just wanna have fun - Miley Cyrus
Dagens köp: -
Dagens misslyckande: gjorde inget på lektionerna
Dagens roligaste: sexsnacket med sandra,Belinda och Nathalie

Gud jag bloggar!?


alltsååå gud vad jag är dålig på att blogga, känner mig verkligen kass haha. Jag glömmer bort bloggen lite då och då, så jag ska inte säga att jag ska börja skriva så ofta och så, sen så gör jag inte det. Utan jag ska blogga när jag hinner och känner för det,kan bli ofta eller inte, vad vet jag! :)
Men skoldagen gick ganska trött men är så trött på allt i skolan med prov och skit.. Har typ tre saker tills på fredag som jag inte orkar med. Så himla mycket och göra hela tin.
Men ska väl dra snart för ska gå jobba snart,börjar vid halv fyra. Fick lön igår och den är nästan slut för jag köpte presenter till älsklingen men det är han ju värd! :)
Kommer troligtvis blogga ikväll för våran tv funkar inte, vette tusan vad det är för fel.. Och jag kommer missa min älsklingsprogram Grey´s Anatomy "/. Kommer ju dö om jag missar de, måste hitta nån stans så jag kan kolla på det.
Men nehe nu ska jag dra
Puss påre!

GRATTIIIS ÄLSKLING <3


Grattiis älskling! :)<3


godnatt


neheh  nu har jag kollat klart  på greys så ska gå lägga mig snart! Tänkte bara skriva ett sista inlägg..
Imorn så ska jag träna har inte gjort det på typ en månad,kommer vara så himla seg och sen så ska jag jobba innan också, kommer vara död"/..
men nu blir det sov dax!
Puss

Kommer några bilder från Emelies feest! Lägger säkert upp fler bilder senare!



DAGENS!!

Dagens humör: dundertröött
Dagens vill ha: kväll
Dagens klädsel: lleggings, tunika,kofta
Dagens frisyr: nersläppt snart upsatt
Dagens planer: jobbajobba
Dagens tråkigaste: skolaan
Dagens drog: alvedon
Dagens borde: gå till jobbet snart
Dagens låt: hot-'Inna
Dagens köp: - skolaan
Dagens misslyckande: somna på lektionen
Dagens roligaste: -

puss


heejhej!
känner att jag är dålig på att uppdatera med massor av inlägg,men ska försöka bli lite bättre, har inte haft orken till att blogga men nu ska jag försöka komma ihåg att skriva!
Men jag är supertrött och ska snart gå och jobba,undra hur det ska gå? hoppas de inte är alls för mycket kunder..
Snart så ska jag väl börja åka moppe igen hahah så jag kan ta mig nån stans men de känns inte som jag ska åka moppe :s för de känns som jag är för gammal men jag vet inte.. Måste åka med moppen hela sommaren"/ eftersom jag fyller så sent annars så skulle jag liksom åka bil och ha körkort men det blir i höst sen då jävlar är jag på vägarna! haha..
Men slänger väl in ett inlägg ikväll efter jobbet, eller nåt!
*puss


DAGENS!!

Dagens humör: trött&irriterad
Dagens vill ha: sömn
Dagens klädsel: lleggings, linne
Dagens frisyr: nyduschat
Dagens planer: inget,ta de lugnt
Dagens tråkigaste: somnade inte först runt sju
Dagens drog: vatten
Dagens borde: städa rummet
Dagens låt: Your love is my drug- Kesha
Dagens köp: chios och dip
Dagens misslyckande: att inte ha kunnat sova
Dagens roligaste: älsklingen som vanligt!

fått tillbaka datorn!


Hejhej!
Nu har jag äntligen fått tillbaka min data, som sagt så var det inge fel på den utan det som behövdes var att installera om den,vilket dom gjorde.. Som kostade 500 kr som jag inte hade räknat med.. sen så informerade dom inte det helleer att det skulle kosta nåt och jag fattade ju inte heller att det skulle det..
Så nu kommer jag uppdatera mycket bättre, vet att ni har längtat haha!
Men igår så var det Emelies 18 års feest och den var grym. Mycket dansande blev det! Det jag kan säga var att kvällen var toppen!
Så nu sitter jag här hemma och är super trött verkligen, och det är ifk festen idag men jag ville inte gå sen så hade jag inte orkat,sitter nästan och sover här vid datorn så himla trött är jag!
Sen så ska jag på dop imorn så skönt och inte festa eller nåt innan då, måste ju upp tidigt och hjälpa syster med massa saker.. men nu så heej då! :)  slänger väl in en dagens sen, det var så länge sen!
pusss

bloggar när jag kan!


hejhej..
Det var ett tag sen jag blogga men min data är ju på lagning.. Och det tar ju så långt tid för att den ska bli klar..
Men jag ska försöka blogga när jag har en data i närheten. Är hos min syster  Linda nu, men ska snart gå för jag ska jobba vid två..
Längtaaaar tills i helgen, för då har  Emelie sin 18 års feeest!
Just de,GRATTIIIS LINDA SOM FYLLER 18ÅR IDAG!! :) OCH GRATTIIIS  TILL EMELIE LEVANDER SOM FYLLER 18ÅR IMORN.. PUSS PÅ ER<3
men nu måste jag dra hem och byta om..
Får väl se nästa gång jag skriver. Det kan dröja men ni står säkert ut ;)
pusss

RSS 2.0